Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Dzej Haf ziga

Kakvi potezi, kakva elegancija plus akrobacije, trojke, sve radi covek. Jos jedan u nizu otkljucanih posle boravka u Nagetsima gde nije dobio pravu sansu, znamo i zasto

• Replies 6.3k
  • Views 267.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

opet smo izazvali glija da pise o denveru (

9 minutes ago, Zli Gli said:

Dzej Haf ziga

Kakvi potezi, kakva elegancija plus akrobacije, trojke, sve radi covek. Jos jedan u nizu otkljucanih posle boravka u Nagetsima gde nije dobio pravu sansu, znamo i zasto

koraci?

Tanka je granica izmedju toga da zestoko smara i sa te slatko nasmeje. Stari dobri Gli. Zapravo, mrtva trka izmedju Micka i njega.

Edited by 1n54jd3r

18 minutes ago, levi said:

koraci?

oprasta se igracima koji nisu dobili sansu zbog statpaddera iz sombora

Koraci k'o vrata. Koji skinny fat lik, sporać i mrcina, šta drugo očekivati. Nema više staaaaaasog NBA naše mladosti. A nema ni naše mladosti.

Jbg, 'smeta' vam Gli, a onda desetorica se nadovezujete na njegov prilično neutralan upis. Nema ovde posla za moderaciju sleep

• Author

20 hours ago, Amos said:

Slušao sam danas Lowe-a i Leglera na temu Moranta. Išli su kroz nekoliko timova koji bi ga mogli udomiti pa i Toronto. Bilo je 1 jako pitanje da li bi Rajaković (koji je radio u Memfisu) mogao da ga ukroti. Ja odmah zamislio kako bi Temetrijus reagovao na Gandalfovu palicu. D

pakao za Toronto

Taylor Jenkins je prosle sezone potpuno promenio igru Memphisa jer je kretenko bio suspendovan. Trebalo im vremena da kliknu, ali su kliknuli, i poceli odlicno da igraju. Onda se kretenko vratio, i poceo da busi trenera i ekipu jer svaki napad nije bio njegov pnr. I odjednom od jednog od boljih timova lige, pretvorili se u rastimovani orkestar, sutnuli Jenkinsa jer mora Ja da bude zadovoljan koga boli kurac za rezultate, i ispali od OKC gde su zapravo zamalo dobili tekmu u kojoj nije igrao Ja.

obzirom da je Washington uzeo Younga, ne znam ko je ostao pa da ga uzme? Chicago ima Giddeya, Charlotte ima Balla, MIlwaukee nema capa zbog Lillarda... jedino Kingsi koji svakako hoce da se otarase Monka, pa im dodaju DeRozana, i dovoljno su retardirani da misle kako je Ja super resenje

Iisalo da digne TJ Shortsa iz PAO fantom

Kingsi, Majami, Minesota i Baksi se pominju oko Moranta, svaki tim ima nekog smisla na svoj način (mislim, Kingse vode pijani pavijani, pa kod njih svaki trejd ima smisla).

Jedno je zajedničko za sve zainteresovane - Memfis će za uzvrat da dobije jedan džak krumpira.

28 minutes ago, goofs said:

Jedno je zajedničko za sve zainteresovane - Memfis će za uzvrat da dobije jedan džak krumpira.

ne slazem se. mislim da ce dobiti neki paket u kojem ima korisnih asseta, sporadicno

S obzirom da Minesoti ide solidno a Morant nije pravi plej, sto njima fali, nikako ne bi valjalo da ode tamo sve i da ga dobiju dzabe jer bi tesko prihvatio da ne bude prvi igrac tima nego verovatno treci posto je i Rendl vec drugu sezonu iznenadjujuce dobar i normalan

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jbg, 'smeta' vam Gli, a onda desetorica se nadovezujete na njegov prilično neutralan upis. Nema ovde posla za moderaciju sleep

Cuti, bar sam dobio kompliment da ih nekad i nasmejem dok oni npr. samo smaraju, i to pojacano

11 minutes ago, Zli Gli said:

S obzirom da Minesoti ide solidno a Morant nije pravi plej, sto njima fali, nikako ne bi valjalo da ode tamo sve i da ga dobiju dzabe jer bi tesko prihvatio da ne bude prvi igrac tima nego verovatno treci posto je i Rendl vec drugu sezonu iznenadjujuce dobar i normalan

bucksima verovatno najviše treba neko, zbog situacije sa giannisom

1 hour ago, freakns said:

Taylor Jenkins je prosle sezone potpuno promenio igru Memphisa jer je kretenko bio suspendovan. Trebalo im vremena da kliknu, ali su kliknuli, i poceli odlicno da igraju. Onda se kretenko vratio, i poceo da busi trenera i ekipu jer svaki napad nije bio njegov pnr. I odjednom od jednog od boljih timova lige, pretvorili se u rastimovani orkestar, sutnuli Jenkinsa jer mora Ja da bude zadovoljan koga boli kurac za rezultate, i ispali od OKC gde su zapravo zamalo dobili tekmu u kojoj nije igrao Ja.

obzirom da je Washington uzeo Younga, ne znam ko je ostao pa da ga uzme? Chicago ima Giddeya, Charlotte ima Balla, MIlwaukee nema capa zbog Lillarda... jedino Kingsi koji svakako hoce da se otarase Monka, pa im dodaju DeRozana, i dovoljno su retardirani da misle kako je Ja super resenje

nije bas jenkins promenio napad nego laroche i iisalo. la roche koji je posle jedne sezone napustio memphis i otisao u miami pa sada oni furaju taj neki novi napad. zato mi je smesno kada vidim taj rumor da ce morant biti trejdovan u miami lol

morant je igrao u toj utakmici protiv oklahome gde su vodili 30 razlike na poluvremenu i onda se on povredio i na kraju izgubili utakmicu. bila je cuvena njegova izjava posle da su figured out oklahomu i da se nije povredio bilo bi svasta u seriji.

moze milwaukee da ubaci portisa i kuzmu u deal. danas je izasao kao neki rumor da memphis zeli pick i rollinsa jos. meni se cini da su kingsi najrealniji jer vivek

pa i kingsima bi prijao, pošto ta ekipa ne može tek tako da se rasformira a imaju wbrooka i schrodera na pleju, tako da, štodane

ne znam kakva je situacija kingsa sa pikovima, pošto od igrača nemaju bog zna šta interesantno

Edited by uini