January 14Jan 14 Author 1 hour ago, johan nagel said:Сулуде су ове бројке Вотсона од повреде Јокића 24,21,23,24,30,25,19,31Јасно је да је неко морао да повуче, посебно јер је и Мареј пропустио неколико утакмица, ал ово је баш искорак.На 5-3 су овако осакаћени, плус им распоред баш иде на руку практично све до тог меча са Оклахомом почетком фебруара, кад је реално да се комплетирају. Нема ни разлога да форсирају Јокића сем те приче о броју текми за мвп, што не верујем да је фактор због којег би ризиковали било шта.pre tog meca s OKC imaju Clipperse koji su u velkom uspunu a dva meca pre Clippersa imaju Detroit. tako da, do Detroita, tj narednih 7 tekmi, im je sve otvoreno.ali ne treba biti alav, neka budu 4-3, to je ukupno 9-6 bez Jokica pred tezih 9 tekmi(nakon tog je all star break). ako Debeli bude odmarao do all stara, neka budu 12-12, to ce biti cudo, jer nije samo on out. out je i Cam i Big Val, AG je i dalje pod minute restrictions i ne igra b2b, a CB ko zna kada ce se oporaviti(ocigledno je da je i dalje nespreman jer je Adelman rekao da je dosao da prica sa njim pred Milwaukee i rekao da je fizicki i dalje limitiran). znam da svi gledaju kao nema Jokica, ali oni ce danas protiv Dallasa opet bez 4 startera i rezervnog centra. uz to jos 4-5 igraca izlazi iz prehlade(Jamal, Pickett, Jones i Zeke sigurno, mozda jos neko) tako da je svaka pobeda cudo. Pelcansi su najgori tim u ligi, Nuggetsi su ih juce jedva dobili
January 14Jan 14 25 minutes ago, uini said:ma jao, ma jok. za jokaru mora neki nikad vidjen ransomSvakim danom koji ne igra mu pada cena. Ovo je sada Watsonov tim, nema tu šta Jokić da traži više. Mislim da sam ponudio fer trejd, ali ajde ako misliš da zaslužuju i prvi pik neka bude. Edited January 14Jan 14 by Amos
January 14Jan 14 24 minutes ago, uini said:ma jao, ma jok. za jokaru mora neki nikad vidjen ransomma gde, ako grumenje veže još dve pobede, Dembelov trade value pada na dva pika 2. runde + neki loš ugovor tipa Kuzma, Ingram
January 14Jan 14 Dobiju Philu u gostima dok Pickett diriguje momčad i onda na jedvite jade protiv najgoreg ekipe u ligi da bi Jamal napumpao na 35/10 uz 60% iz igre. Trejduj štetočinu odmah.
January 14Jan 14 Jedva su dobili sinoc. Na minut do kraja bilo nereseno. Svaka pobeda je jedno malo cudo sa osakacenim timom. Mudro bi bilo da ne vracaju Jokica pre ASW.
January 14Jan 14 1 hour ago, precog said:realno su za rebuild, ali nemaju muda da odrade.Prvi napad lige, treća odbrana, a ja im nudim Šenguna. Ipak @uini ne može prvi pik i downgradujem Easona na Josha Okogia.
January 14Jan 14 U suštini, 64 pobede su u velikoj većini slučajeva dovoljne za prvo mesto.Znači da u teoriji možeš da odigraš 64 utakmice, sve pobediš, imaš prosek 50-20-20, budeš prvi u konferenciji i ne budeš MVP.Dok postoje takve očigledne rupe, pravila ne treba ni donositi.Valjda svako ko glasa ima mozak pa će proceniti da li neko zaslužuje MVP i neće dati nekom ko je svojim izostankom naneo štetu svom timu u tolikoj meri da ne zaslužuje MVP titulu.Bolje da su pročešljali spisak osoba koje imaju pravo glasa.
January 14Jan 14 ne zna se dal je ludja ova prica kako su bez jokica, vala i dzonsona najgora ekipa lige ili pak ova druga gde je sve otislo u kurac jer je jasno da ne mogu zadrzati najboljeg igraca lige votsona dve omiljene srpske discipline:da se uvek ide iz krajnosti u krajnost potpisivanje igraca, ugovori, trejdovanje ispred same kosarkeako se radi o srpskim ekipama onda je omiljeni period leto kad se "dovode" pojacanja i sklapaju timovi svako po svom ukusu dabome, a kad je u pitanju nba denver onda vecita prica o vrednosti ugovora i trejdovima
January 14Jan 14 ladno za ulicu brene, bez zajebancije, sam jokic je nebrojeno puta pokazao i rekao da mu se jebe za nagradua na nasim medijima, u komentarima, maltene jedina tema ocel izgubiti nagradu jer nece odigrati 65 utakmicasa druge strane gro tih likova sto pisu takve komentare se istovremeno (sa razlogom) sprdaju sa americkom opsednutoscu besmislenim statistikama, nagradama itd Edited January 14Jan 14 by pbg12345
January 14Jan 14 Preteruje se sa tim banalizovanjem MVP nagrade, koji normalan sportista čega je esencija takmičenje, kompetitivnost, nadigravanje, i prosto biti bolji - ne bi želeo da bude najbolji u nečemu?Siguran sam i da Jokić da može da bira da bude MVP ili NE da bi radio bio, samo što kod njega ta želja nije izražena previše tj nije skoro nikako, barem verbalno i javno, ali verujem da pomisi nekad u sebi "ne bi bilo loše penzionisati se sa 5, 6 MVP titula".
January 14Jan 14 sve je moguceja sam ubedjen da nikad ne bi pristao da se vrati nesto ranije nego sto je "sigurno" u smislu zdravlja i time iole ugrozi put do titule, samo da bi odigrao dovoljno utakmica i (eventualno) uzeo mvp nagradune mislim da je gadljiv na nagradenego da je jako dobro svestan onog sto se sve vise zaboravlja, a narocito na tom zaboravljanju insistiraju (pre svega americki) mediji, da je kosarka kolektivni sportcini mi se da on sebe smatra dobrim onoliko koliko tim napravi dobrim i jasno najvaznije ako titula to potvrdidobiti individualno nagradu u kosarci ako ekipa uz to ne uradi nista je prilicno besmisleno