January 13Jan 13 I ne samo to, nego ljudi igraju košarku i na terenu nisu mnogo raspoloženi da umesto toga demonstriraju znanje osnovnih računskih operacija sa brojevima do 3.Sreća pa se revnosno uzela istrebljivati praksa taktičkih faulova. Nadam se da će na red doći i namerno mašenje bacanja i pre svega faul u napadu protiv igrača koji ne igraju odbranu.
January 13Jan 13 11 minutes ago, levi said:rizično je ovo da se radi u nba jer mogu posle defanzivnog skoka da traže tajmaut, ali ovde je baš malo vremena ostalopa govorimo o konkretnoj situacijiako se pravilno izvede sanse da neko za ovo vreme pokupi skok, pozove TO i onda uputi sut ili tip su ravne nuline razumem cemu uvodjenje u pricu faula na +3 i nekih drugih situacijakosarka napreduje i postala je globalni sport, uzete su mnoge stvari u nba ranije nezamislivepitanje je samo da li nesto ima smisla ili neodnosno upravo matematicka verovatnoca da se nesto dogodi ili nejebote statistika i analitika otisle do najsitnijih detalja, a kralj pise "kako se igra kosarka, a ne demonstrira znanje osnovnih racunarskih operacija" Edited January 13Jan 13 by pbg12345
January 13Jan 13 Dovoljno si tupav i bez ovih stalker pokušaja da mi oponiraš.Ima na hiljade citata legendarnih NBA trenera na temu "finish the game on defense". Pop je svojevremeno vrlo neprijatno odgovarao na pitanja evropskih novinara o tome:Q. Did you take into consideration fouling up by three with the final seconds of regulation? COACH GREGG POPOVICH: That's a European question, right? Q. Yes. We usually do in it Italy and Europe, anyways. COACH GREGG POPOVICH: Right. We don't.
January 13Jan 13 pa upravo si potvrdio ono sto sam napisaotoliko o tupavostinajbolje da ce tebe neko da stalkuje nesreco
January 13Jan 13 Немојте се свађати није лепо.Елем овде се конкретно ради и о разлици у погледу на спорт уопште. У Европи је победа све, дакле на који ћеш начин доћи до исте мање је битно и ово је најнормалнији могући потез било када на било којој утакмици.У САД је опет менталитет другачији, на спорт се гледа другачије (неко ће рећи здравије, да се дискутовати), и просто није у њиховој (спортској) традицији да се баве оваквим стварима, посебно у регуларној Нба сезони од 80 и кусур утакмица. У некој битној плеј-оф текми је можда и могуће видети овако нешто..Наравно велики је фактор што тамо можеш да затражиш тимеоут усред игре, ово је могуће одрадити само ако је секунда или мање до краја.
January 13Jan 13 2 hours ago, 1n54jd3r said:Komentarisu po tnjiteru kako je ogroman zajeb sto su dali 125M CB-u a P-wat ce biti bolji od njega i zapaliti uskoroPa jeste zajeb, nevezano za Votsona, ne ogroman, ali za tim poput Denvera i mali zajeb predstavlja problem ako žele da budu konkurentni i izbegnu drugu "kecelju".Ne znam da li je taktički bolje, ali meni već dovoljno dugo traju završnice utakmica sa beskrajnim review-ovima i čelendžima, samo još fale smaračke evropske završnice sa beskonačnim fauliranjem gde 3 minuta traje pola sata.
January 13Jan 13 da, ali Votson je u ligi vec 4 godine, sad je napravio iskorak, ali nije kao da ce ikada biti all-star igrac. Mozda bude bolji od belog Brauna, ali ta razlika sigurno nece biti nesto epohalno sto bi Denver zapecatilo (pod uslovom da su obojica zdravi tokom karijere). sve i da ga izgube, doci ce neki drugi Votson, Braun ili KCP, to su peti igraci u rotaciji, ne lome se koplja oko njih
January 14Jan 14 Sta znam, kada su mu dali 25 milki po sezoni, verovatno su ocekivali da ce napredovati ofanzivno. Nakon sto je dobio dzak love, regresirao je cini mi se malo i defanzivno (mane zalaganje i agresivnost), a napad se i dalje svodi na tranziciju i katovanje. Sve to dodatno potvrdjuje koliko su super prosli sa ugovorom koji su dali AG-u.
January 14Jan 14 Kad smo kod ugovora, najveca bula je u Fili. Embid i PG ove sezone 107mil a naredne 112mil.
January 14Jan 14 7 hours ago, johan nagel said:Чекај само да Зли диви ово :DNeka brate, pusti ih. Citali smo i da su ekipa do 15 pobeda max bez njega, evo sad ovo sto Votson i svi prosperiraju je bezveze tj. slucajnost, kace se ovi krindz snimci Jokica trenera (mada smo to gledali i ranije), ludilo je prosto uzelo previse maha i ne posustaje cak ni kad cinjenice govore drugacije pa treba samo kuliratiA i Doncic je teska prevara, iskreno gori pumpac brojki od Jokare i mnogo iritantniji lik, ovaj nas se bar ne kurci
January 14Jan 14 5 hours ago, reg said: fale smaračke evropske završnice sa beskonačnim fauliranjem gde 3 minuta traje pola sata.Zamisli, hoce svi da pobede, kakvi idiotiOvako branis plus 3 poena par sekundi pre kraja, neko zabode trojku i to je onda wow, cudo nevidjeno, ovo ima samo u NBA, kurci palci. Meni je recimo to smaracki Naravno, Nagel je lepo objasnio razliku u mentalitetu i u pravilima, sve to ima svoje
January 14Jan 14 Ne vidim neke spektakularno veće šanse za pobedu ako fauliraš, jer i tu se može desiti niz nepredviđenih okolnosti, pogotovo sad kad se dižu za 3 sa pola terena i dobijaju bacanja za to. Uslov je takođe da imaš perfektno smirenog izvođača slobodnih bacanja u finišu tekme, i da ćeš uspeti da mu doturiš loptu. Otprilike podjednak procenat neizvesnih ishoda, kao da pustiš nekog da ti pripali trojku iz trka preko ruke i vidiš odmah na čemu si.
January 14Jan 14 nije da nismo pisali o tome xy putaali ko zna mozda ovaj put gli ispali nesto drugo osim: nba kurac - fiba kosarka zakon