Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

I ne samo to, nego ljudi igraju košarku i na terenu nisu mnogo raspoloženi da umesto toga demonstriraju znanje osnovnih računskih operacija sa brojevima do 3.

Sreća pa se revnosno uzela istrebljivati praksa taktičkih faulova. Nadam se da će na red doći i namerno mašenje bacanja i pre svega faul u napadu protiv igrača koji ne igraju odbranu.

• Replies 6.3k
  • Views 267k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

11 minutes ago, levi said:

rizično je ovo da se radi u nba jer mogu posle defanzivnog skoka da traže tajmaut, ali ovde je baš malo vremena ostalo

pa govorimo o konkretnoj situaciji

ako se pravilno izvede sanse da neko za ovo vreme pokupi skok, pozove TO i onda uputi sut ili tip su ravne nuli

ne razumem cemu uvodjenje u pricu faula na +3 i nekih drugih situacija

kosarka napreduje i postala je globalni sport, uzete su mnoge stvari u nba ranije nezamislive

pitanje je samo da li nesto ima smisla ili ne

odnosno upravo matematicka verovatnoca da se nesto dogodi ili ne

jebote statistika i analitika otisle do najsitnijih detalja, a kralj pise "kako se igra kosarka, a ne demonstrira znanje osnovnih racunarskih operacija" isuse

Edited by pbg12345

Dovoljno si tupav i bez ovih stalker pokušaja da mi oponiraš.

Ima na hiljade citata legendarnih NBA trenera na temu "finish the game on defense". Pop je svojevremeno vrlo neprijatno odgovarao na pitanja evropskih novinara o tome:

Q.  Did you take into consideration fouling up by three with the final seconds of regulation? 
COACH GREGG POPOVICH:  That's a European question, right? 

Q.  Yes.  We usually do in it Italy and Europe, anyways. 
COACH GREGG POPOVICH:  Right.  We don't.

pa upravo si potvrdio ono sto sam napisao

toliko o tupavosti

najbolje da ce tebe neko da stalkuje nesreco

I ja se čudim. Do sada su mi se zapatili samo stomačni virus i ti.

Немојте се свађати није лепо.

Елем овде се конкретно ради и о разлици у погледу на спорт уопште. У Европи је победа све, дакле на који ћеш начин доћи до исте мање је битно и ово је најнормалнији могући потез било када на било којој утакмици.

У САД је опет менталитет другачији, на спорт се гледа другачије (неко ће рећи здравије, да се дискутовати), и просто није у њиховој (спортској) традицији да се баве оваквим стварима, посебно у регуларној Нба сезони од 80 и кусур утакмица. У некој битној плеј-оф текми је можда и могуће видети овако нешто..

Наравно велики је фактор што тамо можеш да затражиш тимеоут усред игре, ово је могуће одрадити само ако је секунда или мање до краја.

2 hours ago, 1n54jd3r said:

Komentarisu po tnjiteru kako je ogroman zajeb sto su dali 125M CB-u a P-wat ce biti bolji od njega i zapaliti uskoro

Pa jeste zajeb, nevezano za Votsona, ne ogroman, ali za tim poput Denvera i mali zajeb predstavlja problem ako žele da budu konkurentni i izbegnu drugu "kecelju".

Ne znam da li je taktički bolje, ali meni već dovoljno dugo traju završnice utakmica sa beskrajnim review-ovima i čelendžima, samo još fale smaračke evropske završnice sa beskonačnim fauliranjem gde 3 minuta traje pola sata.

da, ali Votson je u ligi vec 4 godine, sad je napravio iskorak, ali nije kao da ce ikada biti all-star igrac. Mozda bude bolji od belog Brauna, ali ta razlika sigurno nece biti nesto epohalno sto bi Denver zapecatilo (pod uslovom da su obojica zdravi tokom karijere). sve i da ga izgube, doci ce neki drugi Votson, Braun ili KCP, to su peti igraci u rotaciji, ne lome se koplja oko njih

Sta znam, kada su mu dali 25 milki po sezoni, verovatno su ocekivali da ce napredovati ofanzivno. Nakon sto je dobio dzak love, regresirao je cini mi se malo i defanzivno (mane zalaganje i agresivnost), a napad se i dalje svodi na tranziciju i katovanje. Sve to dodatno potvrdjuje koliko su super prosli sa ugovorom koji su dali AG-u.

Kad smo kod ugovora, najveca bula je u Fili. Embid i PG ove sezone 107mil a naredne 112mil.

crounch time Vs NOLA

watson razbija

7 hours ago, johan nagel said:

Чекај само да Зли диви ово :D

Neka brate, pusti ih. Citali smo i da su ekipa do 15 pobeda max bez njega, evo sad ovo sto Votson i svi prosperiraju je bezveze tj. slucajnost, kace se ovi krindz snimci Jokica trenera (mada smo to gledali i ranije), ludilo je prosto uzelo previse maha i ne posustaje cak ni kad cinjenice govore drugacije pa treba samo kulirati

A i Doncic je teska prevara, iskreno gori pumpac brojki od Jokare i mnogo iritantniji lik, ovaj nas se bar ne kurci

5 hours ago, reg said:

fale smaračke evropske završnice sa beskonačnim fauliranjem gde 3 minuta traje pola sata.

Zamisli, hoce svi da pobede, kakvi idioti

Ovako branis plus 3 poena par sekundi pre kraja, neko zabode trojku i to je onda wow, cudo nevidjeno, ovo ima samo u NBA, kurci palci. Meni je recimo to smaracki

Naravno, Nagel je lepo objasnio razliku u mentalitetu i u pravilima, sve to ima svoje

Ne vidim neke spektakularno veće šanse za pobedu ako fauliraš, jer i tu se može desiti niz nepredviđenih okolnosti, pogotovo sad kad se dižu za 3 sa pola terena i dobijaju bacanja za to. Uslov je takođe da imaš perfektno smirenog izvođača slobodnih bacanja u finišu tekme, i da ćeš uspeti da mu doturiš loptu. Otprilike podjednak procenat neizvesnih ishoda, kao da pustiš nekog da ti pripali trojku iz trka preko ruke i vidiš odmah na čemu si.

nije da nismo pisali o tome xy puta

ali ko zna mozda ovaj put gli ispali nesto drugo osim: nba kurac - fiba kosarka zakon