Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

22 minutes ago, Mil@n said:

Pa, Morenta osim što je legit all star igrač jebe i što se loži da bude scarface, mafioso i što je generalno prsotina kao takva.

19 minutes ago, uini said:

morant je vise neki borderline allstar, nije kao da je sigurica u top 20ak igraca lige, tj top 10/15 po konferenciji

Pričam o Morantu pre nego je propao, bio je među najatraktivnijim igračima na zapadu i dve godine nije uopšte bilo upitno da li je all-star igrač, što znači da igrački on to ima u sebi.

Upitno je da li može da se vrati na taj nivo pošto je prso, ali to može biti small risk-huge reward za neke timove.

Da li će Desmond Bane ikada dogurati do all-stara? Ne znam, možda, no ako to možda vredi 4 pika, onda ova dvojica (Jang posebno) vrede bar jedan jebemusve. Ali GMovi očigledno ne misle tako.

• Replies 6.3k
  • Views 267.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, goofs said:

Pričam o Morantu pre nego je propao, bio je među najatraktivnijim igračima na zapadu i dve godine nije uopšte bilo upitno da li je all-star igrač, što znači da igrački on to ima u sebi.

i ja pricam o tom morantu. kada kazem borderline allstar, to znaci da nije sigurica, nego mozda upadne u grupu, mozda za malko izvisi, koa i jos 20-30 drugih. jedno 15ak su sigurica ako su zdravi

56 minutes ago, pbg12345 said:

zapravo on je jedini forumas koji pise iskljucivo o deneveru i jokicu i eventualno doda kako je danasnja nba kurac

Pa kada je Morant bio povređen, komentarisao je Gli redovno Memfis u stara dobra vremena.

Da nije imao one ispade sa (navodnim) oružjem, tj. da nije percipiran kao neodgovoran, "loose cannon" igrač, bilo bi više interesenata. Ne verujem ni da Memfis traži neko ludilo za njega.

Edited by reg

48 minutes ago, uini said:

i ja pricam o tom morantu. kada kazem borderline allstar, to znaci da nije sigurica, nego mozda upadne u grupu, mozda za malko izvisi, koa i jos 20-30 drugih. jedno 15ak su sigurica ako su zdravi

pa nije bio borderline kad je bio izabran, pogledaj sastave. bio je sigurica, jedno 10 ljudi iza njega su bili borderline. 2022. je bio sedmi u MVP rankingu.

45 minutes ago, goofs said:

pa nije bio borderline kad je bio izabran, pogledaj sastave. bio je sigurica, jedno 10 ljudi iza njega su bili borderline. 2022. je bio sedmi u MVP rankingu.

okej, nego sam hteo da kazem kako nije od onih igraca za koje znas pre nego sto krene sezona, da ce biti allstars

mozda ima veze i sa dzajinom prsotekom ali on je bio valjda 2x od 7x sezona u ligi

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nagetsi pripadaju NBA, samim tim i ovoj temi. Mnogim ljudima su interesantni iz dobro poznatog razloga. Ti piši o timovima koje ti voliš da gledaš, i mirna bačka

I pisanje o koracima i tome kako je liga 1 go kurac i kako su Nagetsi jaki i bez statistickog goata Jokica takodje pripada NBA, samim tim i ovoj temi, samo mi se cini da smeta clanovima sekte

2 hours ago, napadaj said:

Posle utakmice Šarlota i Lejkersa ti pišeš o Jokiću kojeg niko nije pomenuo. Pomalo tužno.

Posledica vaseg besomucnog smaranja o istom, da ga ne forsirate toliko ja rec ne bi rekao + mi je omiljeni igrac propo i generalno nemam favorite trenutno, onda logicno da cu pisati kako Jokic ima s kim da igra, ne samo ove sezone

Dajte ponovo turu o ugovorima kod Nagetsa, toga nikad dosta

Edited by Zli Gli

S kim to ima da igra u Šarlotu i Lejkersima?

5 minutes ago, Zli Gli said:

I pisanje o koracima i tome kako je liga 1 go kurac i kako su Nagetsi jaki i bez statistickog goata Jokica takodje pripada NBA, samim tim i ovoj temi, samo mi se cini da smeta clanovima sekte

Pa ne bih rekao. Očigledno da imamo solidan broj pristojnih ljudi ovde koji smatraju da liga nije go kurac, i da vredi diskutovati o njoj. Ja lično nisam fan NBA lige, ali nikad ne bih besomučno trljao to na nos ljudima koje ta tema očigledno zanima. Možemo otvoriti i temu 'nba je go kurac', ali bi ona verovatno bila na sportiću.

Izdrži gli!

come-at-me-bro.gif

Slušao sam danas Lowe-a i Leglera na temu Moranta. Išli su kroz nekoliko timova koji bi ga mogli udomiti pa i Toronto. Bilo je 1 jako pitanje da li bi Rajaković (koji je radio u Memfisu) mogao da ga ukroti. Ja odmah zamislio kako bi Temetrijus reagovao na Gandalfovu palicu. D

Pre bi Rajakovic vitlao Temetriusovom utokom, no potonji Rajinom palicom.

A to sto neko prati i gleda utakmice jednog tima i komentarise je posve normalno. Sire je liga mogla da se prati dok smo bili tinejdzeri i u dvadesetim. Ne moze se postici vise od posla, porodice, obaveza...

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa ne bih rekao. Očigledno da imamo solidan broj pristojnih ljudi ovde koji smatraju da liga nije go kurac, i da vredi diskutovati o njoj. Ja lično nisam fan NBA lige, ali nikad ne bih besomučno trljao to na nos ljudima koje ta tema očigledno zanima. Možemo otvoriti i temu 'nba je go kurac', ali bi ona verovatno bila na sportiću.

Fora je sto se ja zapravo je obracam nikome ovde nego povremeno okacim klip gde neko krsi pravila (iliti novim recnikom receno prikazuje nikad veci skill) a onda se ekipa nakaci i pocnu sale i posalice laugh Ludilo oko Jokica je posebna prica

Morant je bio top10 lagano a sad je bivsi igrac, nikad i nigde taj nece vaskrsnuti, decko totalna dileja jbg

2 hours ago, Amos said:

Slušao sam danas Lowe-a i Leglera na temu Moranta. Išli su kroz nekoliko timova koji bi ga mogli udomiti pa i Toronto. Bilo je 1 jako pitanje da li bi Rajaković (koji je radio u Memfisu) mogao da ga ukroti. Ja odmah zamislio kako bi Temetrijus reagovao na Gandalfovu palicu. D

ne bi me iznenadilo

oni pokusavaju trejdovati paket oko kviklija za nekog boljeg pleja