May 12May 12 4 minutes ago, freakns said:jebemtisve... prvo ga je povreda unistila, a sada ovo... ko zna, mozda je i droga bila posledica povrede. kakvo jebeno sranje, mnogo mi zao lika Bio je hapšen skoro zbog posedovanja, moguće i vožnje pod dejstvom, ne sećam se detalja. Baš tuga, svake godine čekam da proigra, sad to nema ni veze.
May 12May 12 Od 1:15:39 objasnili sve u vezi stari dobri NBA vs današnji NBA koji je propo.Naročito pred kraj.Ali eto, i Džordan kad dođe ko seljačina sa tablicama sa svojim imenom je car i stara dobra vremena, a danas bi za nekog igrača rekli da je ljomber.
May 12May 12 Ta odeća je i lep primer za sve, isto važi i za igru.Kad se kao Barkli sprda kako se danas oblače, kad ono međutim.Ali dobro, Barkli se bar zajebava i dobroćudan je
May 13May 13 Umro i Jason Collins. Kakav dan.Spursi su za klasu bolji tim, mogli bi da reše ovo u sledećoj, bila bi super serija sa OKC konačno.
May 14May 14 +9 imali Pistoni tri minuta pre kraja ali moralo je ovako jer cekam Klivlend 4-2 u pogadjaliciHarden tri puta bio polovican sa bacanja na samom kraju, srecom numeju Pistonsi i Kaningem ne moze sam
May 14May 14 Barkli je uglavnom veliki car.A ne znam da li je spominjano ovde, koliko se sećam nije, vest godine je da su se on i MJ pomirili tj čuli se i idu na golf posle sezone. Jordan popizdeo na njega kada je rekao da se u Šarlotu okružio lošim ljudima i da niko ne sme da mu kaže kada radi nešto loše a tada je radio
May 14May 14 On 6. 5. 2026. at 11:14, Venom said:Pazi sad kad najluzerskija ekipa predvođena dvojicom najluzerskijih igrača osvoji titulu nakon što su jedva preživeli prvu rundu i umalo ispali na tipično luzerski način.Cavsi do kraja