September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, fancy claps said:ni ja nisam video tu karikaturu, ali ako je bilo to je ispod svakog nivoa. da ti coveka od 180 kila koji je stariji od tog senguna, jednog coveka koji ima svoju porodicu, decu, zenu i roditelje da predstavljas ko neciju bebu. pazi nije taj jokic neki klinac da ti od njega pravis bebu, to je covek. kao implicira da mu je sengun otac. ja da sam jokic ili jokicev roditelj i da vidim tu karikaturu puko bih.meni je bilo degute i kad su jokica predstavljali na karikaturama ko oca entonija dejvisa ili entonija dejvisa ko jokicevog oca, ili ejtona ko jokcievog oca ili aleksa karuza ko jokicevu majku, ali ovo sa sengunom je najgore do sad, ako je stvarno bilo te karikatureshimpu likes this
September 14, 2025Sep 14 Prvi put gledam studio na Areni, bas neprijatno. Na sta lici Loncar, ko Stereo MC's vegan.
September 14, 2025Sep 14 Pa nismo mi krivi što je u direktnom duelu Šengen pokazao ko je tata Just now, Moonwalker said:Verujem i da se Jokic potresao, izuzetno. Ko to jos ozbiljno shvataPa JPM, shvatio je ozbiljno kao ličnu uvredu
September 14, 2025Sep 14 Just now, Filozof manijak said:Pa JPM, shvatio je ozbiljno kao ličnu uvredu Kako si to zakljucio?Ovo niko ne shvata ozbiljno niti se bilo ko ljuti ali je itekako znak prepotentnosti i nepostovanja. Nece bilo ko da crta takve karikature niti da daje slicne izjave.
September 14, 2025Sep 14 Just now, JPM said:Kako si to zakljucio?Ovo niko ne shvata ozbiljno niti se bilo ko ljuti ali je itekako znak prepotentnosti i nepostovanja. Nece bilo ko da crta takve karikature niti da daje slicne izjave.Pa po tvom inicijalnom rant postu. Bio je onako, vrlo emotivan
September 14, 2025Sep 14 Jao bre Vlade... Pa tah Tais je duplo bolji od Milutinova. Kakav treci centar...
September 14, 2025Sep 14 Just now, Filozof manijak said:Pa po tvom inicijalnom rant postu. Bio je onako, vrlo emotivan Jok. Trazili ste karikaturu, dao sam vam na sta sam mislio. Ostavimo to na tome.
September 14, 2025Sep 14 Relax, bro. I'm just kidding with you On topic, Turci su baś napravili ogroman iskorak od ekipe koja je jedine uspehe pravila na domaćem terenu. I finale im je volšebno izmaklo na kraju. Odl8čan turnir su odigrali