September 14, 2025Sep 14 @uini Svaka čast, sve si bio u pravu. Turci su baš loše kotrolisali reket. Osmani se nije pojavio, Larkin bled......Svaka čast Švabama.
September 14, 2025Sep 14 Prelepo, vratilo se Osmanlijama za sve bahatosti i bezobrazluke, za nadmenost i uvrede. Bravo!!! Pobedio je sport.Duvaj ga škrbavi Atamane!!! Šengune, slobodno se pridruži.
September 14, 2025Sep 14 kako je bongica isčupao ovo pritom, Franc dao samo 2 poena u drugom poluvremenu, nije ga bilo. Strašna generacija Nemačke, a prekurčenost Šenguna došla na naplatu jer je uzeo dve heroball trojke i fulao jedan zicer.
September 14, 2025Sep 14 Just now, Zli Gli said:Na skoro pun napad protivnika da, na 3-4 sekunde do kraja se pravi faulNaravno, ali kod nas je opšti konsenzus da ina 20 sekundi praviš faul.btw, jedino mi nije bio jasan onaj napad Turaka, kad je ovaj izveo Tajsa i Larkin se odmah prošetao do koša. Sve ostalo je bilo na top nivou u odbrani. Švabe igraju super košarku, Turci su bili fenomenalni, neverovatno utrenirani kao tim, a ne repka.
September 14, 2025Sep 14 Bolje i ovo nego Spanija/FrancuskaCelu tekmu nisam znao za koga da navijam, ko god da je pobedijo bilo bi zasluzeno Prava prvenstvenaA sutra ponedeljak, zena deca poso saobracaj
September 14, 2025Sep 14 Da se Bogdan nije povredio osvojili bi ovo, mi smo moralni pobednici , bas nam se ne da u poslednjih deset godina, stalno neke povrede i otkazi kada je najvaznije. Valjda smo ispucali bonus u nesreci. Nemacka zasluzeno do titule.
September 14, 2025Sep 14 Svaka cast Nemcima, sad i evropski prvaci, da mi je neko kad smo sve zivo osvajali rekao da ce oni to jednog dana biti, a nas nece biti ni u blizini, ne bih ga ni udostojio reakcijom.
September 14, 2025Sep 14 3 minutes ago, JPM said:Prelepo, vratilo se Osmanlijama za sve bahatosti i bezobrazluke, za nadmenost i uvrede. Bravo!!! Pobedio je sport.Duvaj ga škrbavi Atamane!!! Šengune, slobodno se pridruži.Daj mi broj dilera da se i ja malo ufiksam. Nikako me ne rade ovakve emocije spram dve ekipe koje me ič ne dotiču
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, Filozof manijak said:Daj mi broj dilera da se i ja malo ufiksam. Nikako me ne rade ovakve emocije spram dve ekipe koje me ič ne dotičuNema dilera, odvratni su mi Turci. Nemam sreće za Nemce, samo mi nisu odvratni.