September 14, 2025Sep 14 Da li zaista tražite kulturu i poštenje u praćenju reprezentativnog takmičenja?Jebem ti dan kad je pristojnity ušao u sport.
September 14, 2025Sep 14 Poslije ovog finala nisam baš siguran što smo sebe smatrali tolikim favoritima.Ovo što su odigrali Bonga i Sruder, ne znam ko može trenutno iz našeg rostera. 🤷🏼♂️
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, red star forever said:Poslije ovog finala nisam baš siguran što smo sebe smatrali tolikim favoritima.Ovo što su odigrali Bonga i Sruder, ne znam ko može trenutno iz našeg rostera. 🤷🏼♂️Pogledaj utakmicu za bronzu sa OI
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, Filozof manijak said:Nidje vezeKako to misliš, nismo li rutinirali isti ovaj tim Nemačke jači za drugog Wagnera
September 14, 2025Sep 14 4 minutes ago, red star forever said:Poslije ovog finala nisam baš siguran što smo sebe smatrali tolikim favoritima.Ovo što su odigrali Bonga i Sruder, ne znam ko može trenutno iz našeg rostera. 🤷🏼♂️U nasem rosteru je Jokic. Btw, Sengun je ja ovoj utakmici dobio vise lopti na postu nego Jokic na celom prvenstvu.
September 14, 2025Sep 14 Pa objektivno mi smo imali najjaci tim po imenima. To jest najjaci skup pojedinaca.Da nije bilo ko zna cega vec bili bismo u zavrsnici.Realno jesmo bili favoriti ali kad krene krljanje mnogo toga zavisi od grajnda koji nismo imali uopste.Pogle Sloveniju, cetvrtfinale za malo polufinale sa realbo jednim sjajnim i dva ok igraca. Edited September 14, 2025Sep 14 by JPM
September 14, 2025Sep 14 8 minutes ago, red star forever said:Poslije ovog finala nisam baš siguran što smo sebe smatrali tolikim favoritima.Ovo što su odigrali Bonga i Sruder, ne znam ko može trenutno iz našeg rostera. 🤷🏼♂️Mozda zato sto ih pobedili u sred Nermacke, gde su oni zeleli pobedu pre EP na domaceme terenu protiv nas.
September 14, 2025Sep 14 Uzese svabe titule kada mi imamo, po imenma, i kada smo kompletni, jaci sastav, dokazano na OI i na pripremnom turniru pred EP u Berlinu, gde smo ih dobijali.Na proslom SP nam nije igrao Jokic a sada nam se povredio Bogdanovic.Ovo nije stiuacija kao pre sa Spancima, koji su isto vezali titule na sp i ep, Spanci su bili jasno najjaci u Evropi i to su dokazivali na OI. Edited September 14, 2025Sep 14 by Emerald
September 14, 2025Sep 14 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kako to misliš, nismo li rutinirali isti ovaj tim Nemačke jači za drugog WagneraPrvo, to je bila antiklimatična utakmica za 3.mesto. Što ne pomenemo onda i prethodnu utakmicu sa Švabamau u finalu SP, i kako smo ih tada rutinirali?I treće, ekipe koje su igrale tada na OI i ove danas se razlikuju drastično, iako su sastavi maltene nepromenjeni.
September 14, 2025Sep 14 9 minutes ago, Filozof manijak said:Prvo, to je bila antiklimatična utakmica za 3.mesto.Što ne pomenemo onda i prethodnu utakmicu sa Švabamau u finalu SP, i kako smo ih tada rutinirali?I treće, ekipe koje su igrale tada na OI i ove danas se razlikuju drastično, iako su sastavi maltene nepromenjeni.Koliko antiklimatična njima, toliko i nama. U finalu SP smo igrali bez "najboljeg igrača sveta", mada je dojam da bi dovoljno bilo da se 1 Dobrić nije povredio. Nisu nas rutinirali, Gudurić je imao šut za egal. Ovo zadnje ne znam kako bih prokomentarisao, i šta se to promenilo za godinu dana. Niko nije zaboravio da igra košarku, samo su ostarili godinu dana.Da nije bilo ćacija i sa Bogdanom zdravim, mi smo u laganoj priči za medalje.
September 14, 2025Sep 14 Ma kakva medalja, naša igra od starta nije delovala da je dovoljno kvalitetna da se uzme medalja. Nego smo mi navijači mislili da je dovoljno da se pojavimo u punom sastavu, i svi će skidati gaće pred nama.2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ovo zadnje ne znam kako bih prokomentarisao, i šta se to promenilo za godinu dana. Niko nije zaboravio da igra košarku, samo su ostarili godinu dana.Najteža stvar za jednog trenera jeste našpanovati ekipu za turnirsko takmičenje da pruži najbolje kada je najpotrebnije, tj.u poslednjim utakmicama. Tu ima mnoštvo faktora i varijabila koje su neophodne da se poklope, a najznačajniji faktor je psiha. Počevši od dešavavanja u zemlji, na tribinama, i tako dalje. Neki igrači su stariji godinu dana, neki su van forme, neki su izgubili godinu u NBA. Zato kažem da realno nije validno takvo poređenje šta je bilo pre godinu-dve dana.
September 14, 2025Sep 14 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:dojam da bi dovoljno bilo da se 1 Dobrić nije povredioDobrić je igrao odličan turnir, a mi smo njegovom povredom spali na 10 igrača (da se ne zaboravi šta se desilo Boriši i da smo cele eliminacije igrali sa 11)Svaka čast Jokiću, ali mi nismo mi bez Bogdana i to je tako. Edit: umesto na parketu, evo kako kapiten provodi finale ImgBBScreenshot-20250914-235045 hosted at ImgBBImage Screenshot-20250914-235045 hosted in ImgBB Edited September 14, 2025Sep 14 by Valk
September 14, 2025Sep 14 6 minutes ago, Filozof manijak said:Neki igrači su stariji godinu dana, neki su van forme, neki su izgubili godinu u NBA. Zato kažem da realno nije validno takvo poređenje šta je bilo pre godinu-dve dana.Dobro, naravno da nije sve u bobu isto, ali većina igrača je tu, može da se poredi. Ne prihvatam da roster koji je igrao egal sa Lebronima, odjednom godinu dana kasnije ne može da obuzda Bongu i Wagnera, niti me ko može ubediti u to.