September 15, 2025Sep 15 Resavao je protiv Reala sezonu ranije, pa to nije bilo dovoljno za Rio, isao je gospon Nedovic Gudura je zaradio Fenerbahce pred to EP, ali tamo se secam da je bio izgubljen kao magarac u magli, u jednoj od tekmi (da li Rusija ili finale) od treme nije umeo aut da izvede
September 15, 2025Sep 15 7 hours ago, theanswer said:Kako li naši košarkaški stručnjaci ocenjuju činjenicu da Nemci nisu izgubili u grupi, da nisu do finala odigrali maltene egal utakmicu i opet osvojiše prvenstvo. Ništa ono, poraz je dobar, došao je u dobrom trenutku, ne valja što sve razvaljujemo itd.Sloveniju su dobili isto tako tesko kao i Tursku. Cak se moze reci da su im za razliku protiv Turske, sudije tu i pomogle. Slovenija je vodila dobar deo meca. Protiv Turske su pokazali pobednicki mentalitet i umece da se vrate, a protiv Slovenije isto to samo uz malu pomoc sudija.
September 15, 2025Sep 15 Sudije nisu oštetile Sloveniju. Tehnička na početku je bila bezveze, ali na konto nje je Luka dobio bar 10 slobodnih bacanja za faulove bez ikakvog kontakta.
September 15, 2025Sep 15 nije tacno da je dobio 10 faulova bez kontakta, zapravo nije ni tri verovatno ali se sam sjebao. Edited September 15, 2025Sep 15 by uini
September 15, 2025Sep 15 ..btw, ja bih luki & sloveniji upisao 10:0 na pocetku svake tekme, jer kaze uvek jos na allstar breaku da dolazi.
September 15, 2025Sep 15 Nisam ni napisao 10 faulova, nego 10 bacanja. Ajde da se nađemo na 8 kad već insistiraš
September 15, 2025Sep 15 35 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Sudije nisu oštetile Sloveniju. Tehnička na početku je bila bezveze, ali na konto nje je Luka dobio bar 10 slobodnih bacanja za faulove bez ikakvog kontakta.Nadam se da si svestan šta znači tehnička najboljem igraču (eufemizam) na samom početku utakmice i kakav to uticaj ima na psihu tog igrača i cele ekipe. To sigurno 10 bacanja (nije mu izmišljeno tol'ko) ne nadomešćuju.Nije bila brutalna krađa kao neke koje smo mi doživeli, ali nije ni da su bile sudije na nivou.
September 15, 2025Sep 15 2 minutes ago, Valk said:Nadam se da si svestan šta znači tehnička najboljem igraču (eufemizam) na samom početku utakmice i kakav to uticaj ima na psihu tog igrača i cele ekipe. To sigurno 10 bacanja (nije mu izmišljeno tol'ko) ne nadomešćuju.Nije bila brutalna krađa kao neke koje smo mi doživeli, ali nije ni da su bile sudije na nivou.Pa lik je strpao 40 poena, tako da ne vidim neke efekte te tehničke. Plus je navikao kroz karijeru da igra mind games sa sudijama, kao Đoković, pliva on lepo u toj ulozi žrtve, i zna da se postavi. Mislim da su sudije učinile dovoljno da anuliraju tu početnu glupost, i da nije uticalo na krajnji ishod. Navijao sam za brata, ali pričam realno.
September 15, 2025Sep 15 Koliko si posto siguran da nije svaki bio faul nad Lukom?Sa druge strane su bile više nego očigledne greške.
September 15, 2025Sep 15 8 minutes ago, Hele said:Koliko si posto siguran da nije svaki bio faul nad Lukom?U odnosu na kriterijum na prvenstvu, definitivno je suđeno par mekanih faulova, čisto na ime Dončić i zbog te tehničke. Ono kad u bezizlaznoj situaciji se očešeš o protivnika i prodaš kao neki kontakt. Neki igrači Nemačke, poput Bonge, su time punjeni faulovima iako su odigrali odbranu po pravilima.
September 15, 2025Sep 15 Nema tu puno price, Sengen prodao, Sruder se pojavio, dobili na iskustvo i to je to. Mozda i Sroder. A i Sreder.Dopala mi se ona reklama hrane za pse sto je isla non stop oko terena gde pas seta. Edited September 15, 2025Sep 15 by W.F.C.
September 15, 2025Sep 15 37 minutes ago, W.F.C. said:Dopala mi se ona reklama hrane za pse sto je isla non stop oko terena gde pas seta.i meni a reklami za Janisove patike mislim da nije bilo mesta, bzvz
September 15, 2025Sep 15 14 minutes ago, Valk said:i meni a reklami za Janisove patike mislim da nije bilo mesta, bzvzTo su bacali madjije Sengunu.
September 15, 2025Sep 15 Lukin faul u napadu koji je bio cetvrti nema veze s mozgom. Za slicnu situaciju su na drugoj strani svirali faul odbrani