September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, JPM said:Čita se Ataman.Zasto Arena ne prenosi kzs? Zanima me sta kaze najbolji, gde je zapelo. Da li ima bolje izgovore od Svetislava…
September 14, 2025Sep 14 Vlade kaže Nemci preokrenuli tek na kraju, nisu vodili uopšte tokom utakmice.Plot twist: smenjivali se u vođstvu tokom celog meča
September 14, 2025Sep 14 Just now, Venom said:Trenutno je OtomanOvaj pirotski tepih je nešto na račun Svetislava?
September 14, 2025Sep 14 Oprosti nešto sam pobrkao u kasne sate. Iskreno nije ni meni jasno šta sam hteo da kažem . edit: nije stvarno ništa na njegov račun Edited September 14, 2025Sep 14 by Venom
September 14, 2025Sep 14 Nisam zazalila pass za Evrobasket na Courtu. Komentatori poznaju kosarku i dobronamerni prema svima i u kritici.Bice bolje i za nas! Edited September 14, 2025Sep 14 by Moonwalker
September 14, 2025Sep 14 A najjače je što je kao kontraprimer dobrog prvog centra iz istorije naveo onu bukvu Fasulasa. Edited September 14, 2025Sep 14 by Ivo Petović
September 14, 2025Sep 14 onaj mucavac-trener sto radi analizu na areni: taj zadnji napad tucmuc pokazuje znanje atamana khmhm koje on nije imao srpski kosarkaski treneri najveci kompleksasi u univerzumu
September 14, 2025Sep 14 26 minutes ago, JPM said:Pa one karikature kako Sengun nosi Jokica kaoo bebu, pa vredjanje Srba, pa vredjanje Grka, pa ratne insinuacije prema Grcima. Vrlo nadmeno i bezobrazno zadnjih dana. A prednjaci Ataman koji je konstantno kukao na konferencijama o tome kako on zna da ce protivnicki glavni igraci biti povlasceni kod sudija.Nemci ni reci za sve ovo vreme.Nisam ispratio, ko je vredjao Srbe, Grke? I gde?Gledao sam 6 od 9 utakmica Osmanlija, ukljucujuci onu protiv Srbije, pristojniji su mi cak i od Finaca (citaj Muurinen). Ataman korektan. Osman gromada.Nisam cak video ni karikaturu, iako njen opis odgovara ppp stavu nakon nase utakmice s njima. Edited September 14, 2025Sep 14 by hefaca pop => ppp
September 14, 2025Sep 14 Popular Post ni ja nisam video tu karikaturu, ali ako je bilo to je ispod svakog nivoa. da ti coveka od 180 kila koji je stariji od tog senguna, jednog coveka koji ima svoju porodicu, decu, zenu i roditelje da predstavljas ko neciju bebu. pazi nije taj jokic neki klinac da ti od njega pravis bebu, to je covek. kao implicira da mu je sengun otac. ja da sam jokic ili jokicev roditelj i da vidim tu karikaturu puko bih.meni je bilo degute i kad su jokica predstavljali na karikaturama ko oca entonija dejvisa ili entonija dejvisa ko jokicevog oca, ili ejtona ko jokcievog oca ili aleksa karuza ko jokicevu majku, ali ovo sa sengunom je najgore do sad, ako je stvarno bilo te karikature