September 14, 2025Sep 14 Opa, stigao i Milutin na Arenu. Uže i kraće pantalone od Lokija On i Vlade ako budu radili Zvezdu EL studio biće interesantnije nego same utakmice
September 14, 2025Sep 14 3 minutes ago, Micko8 said:Da se Bogdan nije povredio osvojili bi ovo, mi smo moralni pobednici , bas nam se ne da u poslednjih deset godina, stalno neke povrede i otkazi kada je najvaznije. Valjda smo ispucali bonus u nesreci. Nemacka zasluzeno do titule.Sada su i tudji kosarkasi duplo brzi i skocniji od nasih, kao i fudbaleri
September 14, 2025Sep 14 Larkin nije zavrsavao na kraju za Turke, prva greska.Imali su priliku da prelome utakmicu na +5, na oko 4 minuta do kraja, kada svabe promasuju 2-3 napada u nizu ali uopste nisu uspeli nista da naprave u napadu. Onda slede dve trojke svaba. Inace ona trojka Tajsa na minut i po do kraja je neverovatna. Pazi Tajs odlucuje sa tri.Eto, mi jedini pobedili svabe ovog leta i to u Nemackoj a oni ujedinili svetsku i evropsku titulu.Greota ali karma.
September 14, 2025Sep 14 Džedaj 40 minuta, Larkin 38Svaka im čast, dušu su ostavili na parketu.Nemačka bez trenera pobedila "najboljeg trenera" Ne znam šta da kažem, u meni se bore dva vuka.Ajd Bonga je gotivac, zbog njega mi drago (a i mogućnosti da ode u NBA sadE)
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, Jeremija said:Svaka cast Nemcima, sad i evropski prvaci, da mi je neko kad smo sve zivo osvajali rekao da ce oni to jednog dana biti, a nas nece biti ni u blizini, ne bih ga ni udostojio reakcijom.Svasta, kao da nismo bili u finalu SP pre dve godine , gde smo za promasenu otvorenu trojku Gudurica u poslednjih minut i po utakmice, bili na domak titule ili Olimpijskog zlata da nas sudijska trojka fibe brutalno nije pokrala u polufinalu. Edited September 14, 2025Sep 14 by Micko8
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, garmonbozia said:jery ćemo da imamo igrača u najboljoj petorci?Aha, Bogdana.
September 14, 2025Sep 14 Meni je žao što nismo uzeli, a sad ko je uzeo a ko izduvao to me manje tišti ili raduje. SBBKBB dobili bi Nemce, al šta da se radi. U paketu su bili najbolja ekipa na turniru, iako su Turci bili bolji u finalu. Mislim, Nemci zasluženo, ali bilo je tesno i dok su se Turci par puta ispucali bez režija, Nemci su pogađali sve što su bacili. Kad je Larkin Ono položio za +1 bio sam u fazonu Turci uvek imaju jednog kojeg ne mogu da drže, ali eto. I ono polaganje na kraju, skratila se čoveku ruka. Sengun bio? Nisam ni video.
September 14, 2025Sep 14 6 minutes ago, Jeremija said:Svaka cast Nemcima, sad i evropski prvaci, da mi je neko kad smo sve zivo osvajali rekao da ce oni to jednog dana biti, a nas nece biti ni u blizini, ne bih ga ni udostojio reakcijom.Bas ovo.
September 14, 2025Sep 14 11 minutes ago, JPM said:Prelepo, vratilo se Osmanlijama za sve bahatosti i bezobrazluke, za nadmenost i uvrede. Bravo!!! Pobedio je sport.Duvaj ga škrbavi Atamane!!! Šengune, slobodno se pridruži.Moze pojasnjenje?Kakva bahatost? Koje uvrede? Sto bi bilo nesportski da su Turci pobedili???