September 15, 2025Sep 15 3 hours ago, Lancia said:Ko jos drzi rernu ispod TV-a.I album fotografija Ibiza.
September 15, 2025Sep 15 Svaka cast Guduricu sto se uvek odazivao reprezentaciji ali brate koliko nas je on samo puta unistavao na velikim takmicenjima. Od 2017 godine kada je debitovao za seniorski tim pa sve do danas, na pretproslom EP je promasivao otovrene suteve u poslednjoj cetvrtini, na SP u finalu otovrenu trojku za izjednacenje, onda baksuz promasuje kos gde bi imao dodatno slobodno bacanje, i onda fintira vazduh za otovren sut za tri poena i gubi lopte, sve u kljucnim momentima utakmice i onda na ovom Evrobasketu veze tri promasene trojke u zavrsnici pa utakmici sa Finskom. Nama je imperativ da izmislimo beka naslednika Bogdanu do SP , naravno ako se plasiramo tamo. A sa Guduricem da se lepo pozdravimo i da mu pozelimo sve najbolje u zivotu. Mozda moze i da ostane ali sa minimalnom minutazom i to da ga se preskace u poslednjoj cetvrtini vaznih utakmica. Da bude zakucan za klupu. Mora ce se u sistem ukljuciti Djurisic,Kostic,Bosnjakovic,Radosic itd. Cak i ako ne budu mnogo igrali u klubovima i koledzima, morace se gurati kroz reprezentaciju. Edited September 15, 2025Sep 15 by Micko8
September 15, 2025Sep 15 6 minutes ago, Nikodije said:Ok, ima istine u tome da smo spori, ja napisah pre neki dan da su Finci sahranili jugosovensku školu košarke, al da ne preterujemo sad sa nipodaštavanjem rezultata i igara ovih igrača u dresu sa najdražim grbom. Istu ovi momci pre godinu dana odigrali su najbolju utakmicu u istoriji repstativne košarke.Najbolju tekmu su odigrali u Indijanapolisu u 1/4Mnogo igraca ima 30 i vise godina, na zalasku su. Sto ispovredjivani, sto iscedjeni, a neki su realno mediokritetiTopic, Vanja, Trifa, Jovic, Poku, Smajli, Tristan, Petrus, Kopriva + neko od ovih starijih i neko od mladjih pa sta budeVasu i Guduru nikad vise ne bih cimao, i ovo pricam na osnovu skoro decenije igranja u repstaciji, ne zbog jednog turnira. Docekace i Uskokovic i Radanov neki turnir kad tad
September 15, 2025Sep 15 5 hours ago, Micko8 said:Svaka cast Guduricu sto se uvek odazivao reprezentaciji ali brate koliko nas je on samo puta unistavao na velikim takmicenjima. Od 2017 godine kada je debitovao za seniorski tim pa sve do danas, na pretproslom EP je promasivao otovrene suteve u poslednjoj cetvrtini, na SP u finalu otovrenu trojku za izjednacenje, onda baksuz promasuje kos gde bi imao dodatno slobodno bacanje, i onda fintira vazduh za otovren sut za tri poena i gubi lopte, sve u kljucnim momentima utakmice i onda na ovom Evrobasketu veze tri promasene trojke u zavrsnici pa utakmici sa Finskom. Nama je imperativ da izmislimo beka naslednika Bogdanu do SP , naravno ako se plasiramo tamo. A sa Guduricem da se lepo pozdravimo i da mu pozelimo sve najbolje u zivotu. Mozda moze i da ostane ali sa minimalnom minutazom i to da ga se preskace u poslednjoj cetvrtini vaznih utakmica. Da bude zakucan za klupu. Mora ce se u sistem ukljuciti Djurisic,Kostic,Bosnjakovic,Radosic itd. Cak i ako ne budu mnogo igrali u klubovima i koledzima, morace se gurati kroz reprezentaciju.sve je to okej ali ne mogu nikada da te unište dva loša šuta ili dobra a promašena.uvek se tekm gubi zbog nemogućnosti da se adaptiraš, ponudiš plan B & C, bilo u svom napadu ili pri branjenju napada protivnika.tako je bilo i protiv finaca i protiv italijana a i u finalu svetskog prvenstva protiv nemačke, kada nismo imali rešenje za schrodera, kao uostalom ni turci u clutchu večeras.košarka nije naročito komplikovana igra ali nije ni toliko banalna da zavisi od dva šuta koja nisu ušla u poslednjih minut-dva.željko o. je tu apsolutno u pravu, utakmicu uvek izgubiš mnogo ranije, to što ti možda uđe neki šut ili jok, se obično u tricama meri sa 35-40% uspešnosti. -- --što se tiče teme, tj finala, mislim da neutralni ljubitelj košarke ne može da traži više od ovoga što smo videli. bilo je plethora skilla, proper strategije, neizvesne završnice i grejtnesa kada je trebalo nemcima. sve5.
September 15, 2025Sep 15 49 minutes ago, uini said:sve je to okej ali ne mogu nikada da te unište dva loša šuta ili dobra a promašena.uvek se tekm gubi zbog nemogućnosti da se adaptiraš, ponudiš plan B & C, bilo u svom napadu ili pri branjenju napada protivnika.tako je bilo i protiv finaca i protiv italijana a i u finalu svetskog prvenstva protiv nemačke, kada nismo imali rešenje za schrodera, kao uostalom ni turci u clutchu večeras.košarka nije naročito komplikovana igra ali nije ni toliko banalna da zavisi od dva šuta koja nisu ušla u poslednjih minut-dva.željko o. je tu apsolutno u pravu, utakmicu uvek izgubiš mnogo ranije, to što ti možda uđe neki šut ili jok, se obično u tricama meri sa 35-40% uspešnosti. -- --što se tiče teme, tj finala, mislim da neutralni ljubitelj košarke ne može da traži više od ovoga što smo videli.bilo je plethora skilla, proper strategije, neizvesne završnice i grejtnesa kada je trebalo nemcima. sve5.
September 15, 2025Sep 15 Janis se ladno nije rukovao sa Šengunom i plakao je na konferenciji samo zato što je ovaj rekao da nije odličan dodavač
September 15, 2025Sep 15 2 minutes ago, Hele said:Janis se ladno nije rukovao sa Šengunom i plakao je na konferenciji samo zato što je ovaj rekao da nije odličan dodavač Plakao? Čovek je rekao da nije njegov forte da odgovara igračima i da voli da priča na terenu i za minut dao baš korektnu izjavu, gde je konkretno plakao?
September 15, 2025Sep 15 8 hours ago, Nikodije said:Ok, ima istine u tome da smo spori...Mi smo kao Pravda... Spori, ali dostizni
September 15, 2025Sep 15 10 minutes ago, Mil@n said:Plakao? Čovek je rekao da nije njegov forte da odgovara igračima i da voli da priča na terenu i za minut dao baš korektnu izjavu, gde je konkretno plakao?Održao monolog jer Šengun rekao da nije great passer. Ja sam osvojio sve! Idi gledaj moje klipove na YouTube-u! I slična patetika u kombinaciju sa tim da se nisu rukovali.
September 15, 2025Sep 15 I bukvalno je Šengun sve lepo rekao, to su činjenice, a opet je rekao sa puno poštovanja. Rekao mu da neverovatan igrač i jedan od najboljih na svetu. Jasno se vidi i da naglašava da nije GREAT passer, u smislu dobar je, ali nije great. I onda se ovaj vređa kompleksaš na činjenice 🤣 Edited September 15, 2025Sep 15 by Hele
September 15, 2025Sep 15 1 minute ago, Hele said:Održao monolog jer Šengun rekao da nije great passer.Ja sam osvojio sve! Idi gledaj moje klipove na YouTube-u!I slična patetika u kombinaciju sa tim da se nisu rukovali.Pa da, ja sam osvojio sve i dokazao sam se i ti me sada vataš na bućkalicu kao soma da se razračunava sa nekim ko je rekao da "nije dobar paser" koga boli ona stvar.To za YT je rekao na kraju, ima dosta mojih highlightsa na yt pa neka ljudi gledaju da ali sam dobar paser ili ne.
September 15, 2025Sep 15 8 minutes ago, Mil@n said:Pa da, ja sam osvojio sve i dokazao sam se i ti me sada vataš na bućkalicu kao soma da se razračunava sa nekim ko je rekao da "nije dobar paser" koga boli ona stvar.To za YT je rekao na kraju, ima dosta mojih highlightsa na yt pa neka ljudi gledaju da ali sam dobar paser ili ne.Pa dobar je passer. Niko ne spori pa ni Šengun.
September 15, 2025Sep 15 Kako li naši košarkaški stručnjaci ocenjuju činjenicu da Nemci nisu izgubili u grupi, da nisu do finala odigrali maltene egal utakmicu i opet osvojiše prvenstvo. Ništa ono, poraz je dobar, došao je u dobrom trenutku, ne valja što sve razvaljujemo itd.