Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Sa Milutinovim je mozda problem sada bio sto bi mu vise odgovarali igraci iz prve.petorke. Delovao je bas nekako nesnadjeno sa mrsomudima Vasom i Tristanom / Gudurom. Kabasta i neujednacena ekipa.

Pre 2 god, on je imao upotrebljivijeg Jovica st i Bogdana, - igra koju dobro zna da igra i gde njegove prednosti dolaze do izrazaja. Petrusev je igrao sa Aleksom i Gudurom i ro je dobro ferceralo.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

sa Milutinovim je najpre neizvesno dal će uopšte biti dostupan. on obično deo sezone provede van zbog neke povrede. oko takvog igrača ne možeš ništa da gradiš, neizvesno je dač će uopšte biti dostupan. ok, to može da se kaže za svekog igrača, ali za njega je ipak veća šansa da bude nedostupan. a i ne postaje mlađi

bilo bi super da Pokuševski proradi u fulu ove sezone u kkp, na njega bi moglo da se računa ozbiljno. na Tristana isto tako, nadamo se da će imati dobru sezonu. mali Bošnjaković iz kkp isto deluje kao potencijal, sve se nadam da će i on ove sezone da dobija još više šanse i da napraduje dosta

isto važi i za Plavšića u Zvezdi (ako je tamo, nisam baš u toku, koliko se sećam vratio se sa pozajmice)

trebaće igrači za te kvalifikacije i to je sada prva muka. ako na ove iz nba ne može da se računa, znači ništa od Jovića, Bogdanovića, Tristana itd

Za kvalifikacije necemo imati problema. Ovi trenutni reprezentativci jos mogu da pomognu u kvalifikacijama, tu je Markovic iz Mege, u kvalifikacije mogu da se ubace igraci poput Barne,Cerovine, pomenutog Bosnjakovica,Radosica,Koprivicu itd. Ovo za centra se odnosi za naredno veliko takmicenje. Dimitrijevic i Backo ce imati po 21,20 godinu, oni su nam najveci projekti na petici, da li ce neko do njih tada biti spreman da pomogne ostaje da se vidi.

Edited by Micko8

Iako u normalnim okolnostima ne treba raditi totalni rebuilding tima kada ti nosioci imaju oko 30 god, mi smo došli do te tačke. Suviše je ovo težak poraz da bi se samo nastavilo dalje.

Za moj ukus, Vasu ne bih više u životu zvao, nema igrača sa većom razlikom kvaliteta i rezultata u reprezentaciji. Nakupio se bad mojo za tri karijere. Kao u vezama, svašta je moglo biti, ali bilo je loše i vreme je za konstatovanje.

Gudura isto OUT, mada slutim da ne emituje lošu energiju kao Vasa. Njega bih zvao samo dok je tu i Bogdan kao prva opcija, inače penzija.

Što se Jokića tiče, neka se iskulira godinu-dve, pa ćemo videti. Tužno je da samo naš superstar dožvljava da ga puni ko stigne (dok Janis, Luka i ostali plode), i malo je verovatno da to nema nikakve veze sa njim - mada se meni čini da ni sad, kao ni 2022. nije on krivac. Mi kao da nemamo igrače koji su uopšte kompatibilni sa najboljim asistentom na svetu. Tako to izgleda. Ludilo.

Kako necemo imati problema? U grupi smo sa BiH i Turskon a ukrstamo se sa Italijom i Litvanijom. 3 idu dalje

Pa niko od tih timova nema neku veliku dubinu, mi jos mozemo da se oslonimo na jegro reprezentacije koja je iznela i prosle kvalifikacije, uz jos neka nova imena.

A jel imamo ideju ko će uopšte biti dostupan od naših za ove utakmice?

Nama će ustvari najveći problem biti pravljenje sopstvenog tima.

2 minutes ago, steins said:

A jel imamo ideju ko će uopšte biti dostupan od naših za ove utakmice?

Nama će ustvari najveći problem biti pravljenje sopstvenog tima.

Kao i uvek. Ec + igraci iz domace lige. Zvezda i Partizan ako nam se posreci.

Sad imamo Aleksu i Petruseva u Dubaiju , znaci ni na njih ne racunamo jer je Dubai u EL ove god.

Prolazimo ako dovedu dobrog selektora za koga će momci hteti da igraju. imamo bolje igrače od svih konkurenata i sa i bez ograničenja u fiba prozorima.

Edited by Heaviside

11 hours ago, Valk said:

Najgori ljudi, idu na win-win opciju.

Pišu sve je sranje pa ako se obistini oni su veliki magovi i BiLi sU u pRaaaVu, a ako bude sve super onda im se u opštoj euforiji to zaboravi i radosno i oni kliču u raspoloženoj masi.

The Office Ryan GIF

I lupaju minus na tvoj post.

Edited by Hele

Ocekivao sam vise od Jokica, pre svega u clutch time preuzimanju odgovornosti.

U njegovu odbranu, on je genijalan ako se skocka tim oko njega. To u reprezentaciji nije slucaj. Laicki, njemu treba bek sa kojim se kapira i sa kojim moze da vrti pnr ili dribble hand-off, i koji moze da mu doda loptu na low post-u kada zagradi poziciju. Ostatak tima treba da budu dobri defanzivci i suteri za 3. Svi moraju da se krecu u napadu, bez statiranja, znaci katovanje do iznemoglosti.

I da je dobar defanzivac, i da ima brze lateralne kretnje, i da ima i odraz za rim protection (a nema nista od toga) - ne moze se ocekivati od njega da bude neki temelj odbrane kada se mnogo trosi u napadu. Biju ga ko vola, udvajaju i utrajaju, a trosi se dosta i na perimetru jer vazda postavlja blokove saigracima.

Sve u svemu, poprilicno sam ubedjen da je zavrsio reprezentativnu karijeru i da ce u NBA opet biti u najuzem izboru za MVP.

Nije nama bio problem napad i pored toga sto smo verovatno bili medju najgorima u sutu za 3 poena. Postizali smo dovoljno poena. Problem je bio u odbrani koja je bila jeziva. Gradjenje skoka na nivou biznis lige, pustanje previse otvorenih suteva, generalno gubljenje gde uvek neko ostane sam.

2 hours ago, uini said:

na svetskom prvenstvu u manili je bio odlican

Dok mu Theis i Voigtmann nisu napravili decu. Deluje mi da je pre 2 godine bio daleko bolji igrač.

Edited by Facundo Orellana

Nepopularno misljenje: Trenutno je mnogo bitnije da se Pesic ubedi da ode u penziju, od bilo kakvih igrackih promena.

8 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Silne stranice ispisane i na ovom topiku, a i sirom naseg interneta, govore koliko je ljudima stalo, bez obzira ko je vlast. Prosto navijas za neke momke i devojke sto se takmice kao tvoji predstavnici..

A tek je suplja prica da samim reprezentativcima nije stalo dovoljno..

Naravno da je ljudima stalo ali da se ovo desilo u neko zlatnije vreme naše Košarke, sa ovakvim timom i ovim očekivanjima, msm da bi reakcija javnosti i depresija ljudi bila na mnogo većem nivou. Posle svega u poslednjih 20ak godina ipak smo mnogo verziraniji na poraze i neuspehe, od 2005e pa na ovamo...

Što se tiče toga koliko je kome stalo, ok je da 1, 2 igrača izgledaju pogubljeno i demoralisano na terenu ali da 90% tima tako izgleda, to baš i nije normalno, a mi smo često tako izgledali, a možda i najviše u teškim utakmicama sa Turcima i Fincima. U prilog tome, svi hvale Dobrića zašto? Zato što se videlo da mu je stalo, a videlo se jer je prosto štrčao sa tim borbenim pristupom, stavom na terenu i bacanjem po parketu.

Naravno da ne mislim da je to zato što su se od nas svi ocepili, zato krivca vidim u Pešiću, njegovo je da zna zašto je to tako i da motiviše igrače, nisam sigurna da je uspeo u tome, šta god da je razlog, nije uopšte bitno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.