Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Just now, 1n54jd3r said:

27 minutes ago, Heaviside said:

Meni je rispekt za njega kao lika pao kada je na pitanje koji mu je najznačajniji sportski uspeh u životu odgvorio da je to neka konjska trka u Mađarskoj.

Duzijanca u Subotici, dozvolite.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

32 minutes ago, Heaviside said:

Meni je rispekt za njega kao lika pao kada je na pitanje koji mu je najznačajniji sportski uspeh u životu odgvorio da je to neka konjska trka u Mađarskoj.

Brate, on voli konjske trke i konje, a za košarku je talentovan. Što ti to smeta? Meni je potpuno korektno da pruži takav odgovor, a najviše mi se sviđa kad kaže kako ga boli cvetko za MVP priznanje čisto da oni svi tamo ameri gladni ultra mega giga max ugovora koje mogu dobiti samo ako su MVP popadaju od muke. I lepo se videlo da ga nije briga, čak i da ga smara to.

Ja sam Jokari zamerio reklamiranje kladionice, ne znam koj mu to treba, ali eto...para nikad dosta.

• Popular Post

To reklamira za Miska, ne za sebe. I u toj situaciji misli na druge, nesebican i van terena..

Edited by Jimmy Kowalski

Potpisao za Vučića zbog napretka Srbije

1 hour ago, Zli Gli said:

Nije Jokic kriv, mi smo govna

Nismo mu obezbedili saigrace poput Mareja, Gordona i ostalih, a i taj teren je trebalo prosiriti na NBA dimenzije + smo imali prevelika ocekivanja, ipak je svima normalnima odavno jasno da covek nema taj pobednicki instinkt kao Đorđević, Danilovic, Bodiroga i jos mnogo legendi boljih od njega kad je u pitanju ozbiljna takmicarska kosarka. Ovo njegovo bez odbrane moze da prodje u NBA a u Fiba basketu nikako, kao i to nestajanje kad je tesno a sa druge strane uvek augodni Turci i Finci koji nece da se sklone i ne igraju za hotdog pepsi kola publiku nego grizu za svaku loptu

Treba ga zvati i dalje ali samo da bude jedan od 12 jednako vaznih a ne da svaki napad svi nasi samo njega gledaju, mrka kapa od te taktike

kolika je krivica jokica, jos je veca pesica;

ne mogu da kazem da je bila bas nulta reakcija na ofanzivne skokove finske ali je bila mlaka i u fazonu, resice to igraci;

onih poslednjih 4mins tekme, gde osim sto nakon neuspelog plana A u napadu, nemamo plan B nego improvizaciju tipa, "ma ulazi stepback trica" - imamo napad za napadom izvlacenje jokica na ballhandlera koji je na trici = bukvalno sramota za pesica, da nije zvao tajmaut i u letu uspostavi standarde.

bukvalno ne bi dobili 3x3 basket u lapovu koji je igrao hifi a kamo euro 2025.

1 pesic

2 jokic

3 mamlazi feat vasa je moj neki redosled odgovornosti

necu nikada kriviti dobrica ili guduru za promasenu tricu, oni su obicni vojnici pukovnik i general su odgovorni, kari je djeneral. on odgovara i za pukovnik jokic postupke

Meni je Pešić delovao kao da prepričava dijaloge Riske i Aranđela u glavi, tokom utakmice sa Raikonenom.

1 hour ago, Heaviside said:

Pešiću em ističe ugovor em je pre prvenstva rekao da stoji savezu na raspolaganju i u budućnosti, ali da ne želi da nastavi da se bavi trenerskim poslom.

Ne sviđaju mi se njegove izjave u kojima ne preuzima ni delić odgovornosti, kao ni njegovo ponašanje nakon neuspeha na prošlom EP, ali ne postoji opasnost da će ostati na mestu selektora.

Pešić daje namerno kontradiktorne izjave. Nije on baš neki erudita, ali je veoma lukav i prepreden tip (na stranu što je pametan čovek i vrhunski trener). Jednom kaže da neće drugi put da se vezao za momke , sada da mu ne pada napamet da daje ostavku, jer je , zaboga ovo košarka a ne fudbal. Mislim da postoje solidne šanse da ostane ako oseća da ima dovoljno energije i snage s obzirom na godine. Tim pre jer smo baš u dubiozi s obzirom da nas čekaju teške kvale i nadam se kraj ovog ciklusa začinjen učešćem na WB i OI. NJemu šanse rastu ukoliko je ostao u super odnosima sa većinom nosioca, što verujem da je slučaj.

Sa druge strane, nepošteno bi bilo bilo kome uvaliti vruć krompir poput Gudure na 3 sec do kraja napada, tim pre jer se od košarkaške repstacije uvek očekuju uspesi i rezultati. Ako postoji promil šanse da vidimo Jokića i Bogdanovića još jednom/dvaput u dresu repke, biće to zbog Karija.

Bold: Da , meni osobito ide na ganglije ta arogancija i prepotentnost, sve u stilu ja sam baja vi ste nebitni. Sve kroz neke pošalice. Ovamo ceo turnir imamo visoke ambicije, ne palite narod, smiruje kao sve je pod kontrolom ,sad se vadi na nebuloze. Nije pošten prema javnosti. Jako mi smeta ta njegova bahatost.

Prošlo EP je zbrisao kao zadnja pi... , sad predstavlja da smo junaci ,jer igrali smo pod virusom.

U okolnostima u kojem su se košarkaši pripremali 99e a i na to dodati silne povrede za vreme prvenstva(Obradović, Stojaković, Lukovski) je 3 mesto uspeh.

Bombardovanje je bilo 1999, nema se šta zameriti toj reprezentaciji

Sta se bese desilo za OI 2000? Tu jedino imam rupu u secanju, jedino kroz maglu pamtim odbojkasko zlato, nista nisam skoro gledao te jeseni. Jel smo uopste igrali to?

3 minutes ago, goofs said:

Bombardovanje je bilo 1999, nema se šta zameriti toj reprezentaciji

Nije ni ovima bilo mnogo lakše. Sigurno ima uticaja na glavu i ovo sranje u državi, moguće da je bilo i teških reči sa ćacijima tamo.

Meni su sve neke sitne radosti izbledele, ovo prvenstvo gledam usput, kad nema nekih akcija. Nemam ni neki žal što smo ispali, palo u fioku sa nebitnim stvarima.

1 minute ago, W.F.C. said:

Sta se bese desilo za OI 2000? Tu jedino imam rupu u secanju, jedino kroz maglu pamtim odbojkasko zlato, nista nisam skoro gledao te jeseni. Jel smo uopste igrali to?

jesmo, ispali od litvanije u cetvrtfinalu. i te olimpijske igre su bile u specificnim uslovima, pred pad sm

Edited by Nikodije

Secam se samo da me sport nimalo nije zanimao tih dana...

1 minute ago, Nikodije said:

jesmo, ispali od litvanije u cetvrtfinalu. i te olimpijske igre su bile u specificnim uslovima, pred pad sm

Daj Bobe da se istorija ponovi

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Daj Bobe da se istorija ponovi

nemoj da cekamo oi 2028 u el-eju, daleko je

Edited by Nikodije

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.