Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

17 minutes ago, Micko8 said:

Kako mi mislimo dalje kroz zivot??? Sledece veliko takmicenje je za dve godine.

micko8, ti si istinska legenda, ovo kazem bez ikakve aronije.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

@uini glede eura 1999, bilo je pitanje da li če naši uopšte moči učestvovati zbog nato bombardovanja. Jeste 3.mesto bio solidan uspeh. Pripreme su trajale svega 3 nedelje, prijateljski mečevi se nisu ni igrali, jedino je bilo ono u Kaunasu protiv Litvanije, kad su nas na tesno dobili. Ako čemo realno Litvanija je zbog Sabonisa i zbog Žalgirisove evroligaške titule bila prvi favorit za titulu.

Smenjen Pesic. Menja ga, navodno, Alimpijevic.

Just now, FPLS said:

Smenjen Pesic. Menja ga, navodno, Alimpijevic.

Čovićev ljubimac. Kariju je istekao ugovor, šta ima da ga smenjuju.

Just now, kurjak said:

Čovićev ljubimac. Kariju je istekao ugovor, šta ima da ga smenjuju.

Uzece otpremninu za ovih 20 dana

Pod ovakvim sistemom rada u savezu, potrosicemo Alimpijevica za godinu dana.

Ode Kari 😢😢😢😢

KSS demantovao. Živ nisam da li će Čović da se sprda i da ga smeni ili će čekati 20 dana da mu istekne ugovor. Znajući Čovića, smeniće ga.

Znajući patuljka, daće mu otkaz 29.09.

5 hours ago, Heaviside said:

Ja sam pre nekoliko godina zaključio da on nije takmičar bolesnik kao ti koje si pomenuo. Mislim na onu izjavu zbog koje ga često hvale u kojoj je na pitanje o dometima ekipe blago rezigniran rekao sa Srbi ne vole sport nego samo da pobeđuju. Čovek je u pravu da mi spadamo u nemalu grupu evropskih nacija koje sport prate skoro isključivo navijački i pridaju veliki značaj rezultatu, ali ne mogu da zamislim recimo Saleta Đorđevića ili Majkla Džordana da tako nešto izjave kad je i njima samima pobeda jedino što ih zanima i glavna motivacija. Meni je rispekt za njega kao lika pao kada je na pitanje koji mu je najznačajniji sportski uspeh u životu odgvorio da je to neka konjska trka u Mađarskoj. Ništa olimpijska medalja, ništa NBA prsten, ništa MVP priznanje. Pišanje po sportu koji ga je izdigao iz blata. 

Čudan lik jbg, ali definitvno nije on bio problem ovog tima. Naprotiv, donosio nam je ogromnu prednost iako nema taj mentalitet ubice. 22/9/5 uz bolesne procente šuta iz sramotnu odbranu doduše. 

E koji si ti sportski ljubitelj kad nisi čuo za DUŽIJANCU...

Ima još jača izjava koja je prošla ispod radara a to je kada je posle ovog poslednjeg uspeha tj pobede njegovog konja kada je plakao kao kiša mrtav ozbiljan rekao u fazonu "pa šta se čudite što plačem, ja sam sto puta rekao ja sam svoje najveće sportske uspehe i neuspehe doživeo u konjičkom sportu" D

I iskreno to je toliko iskreno i autentično da on tu nema promil foliranja i izmišljanja. Iz istog razloga mislim da ne folira da ga briga za MVP. Naravno da mu je drago, ali mu sigurno nije drago kao npr Embidu puke A nikad nije ni rekao da ga bole tuki za nagrade u nekoj prevelikoj meri, pohvali tim, bitna je titula blabla, klasične floskule ispaljivanje u takvim situacijama...

Edited by Mil@n

Hulja će poslati ceduljicu sa imenom, patuljak će samo da aminuje.

jebeni covic

kao da nije dovoljno sto se 13 godina budim sa saznanjem da je vucic na vlasti, nego mora i ovo govno biti na celu saveza sporta koji ubedljivo najvise volim

od djubreta se ne bi moglo ziveti da su nasi kojim slucajem osvojili, ovako ce ih sve baciti pod voz

apsolutno sam siguran da nista necemo osvojiti dok je taj govnar na celu kss

koliko smo se sprdali oko treceg pleja, a sad sam apsolutno siguran da bi mnogo bolje izgledali sa topicem nego sa micicem

na stranu sto sam ubedjen da bi u direktnom poredjenju individualno doneo vise, nego bi hijerarhija ekipe i "hemija" mnogo bolje funkcionisali

premlad nam je igrac od 20 godina iz nba, koji je izuzetno rano sazreo i jos sa 18 pokazao da moze igrati na visokom seniorskom nivou, a u 1/8 finala nas izmedju ostalih izbacio klinac koji je jedva punoletan i igra za srednju skolu

31 minutes ago, Nikodije said:

KSS demantovao. Živ nisam da li će Čović da se sprda i da ga smeni ili će čekati 20 dana da mu istekne ugovor. Znajući Čovića, smeniće ga.

Gde je to demantovano?

Ima po svim portalima

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.