Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

4 minutes ago, Milošica said:

On da je neki patriota, dao dobio bi otkaz.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

18 minutes ago, uini said:

ne znam, niko mi se ne dopada od domacih a kokoskova smo verovatno prerano potrosili.

Kokoskova def jesmo rano potrosili ali fakat je da ss nije najbolje snasao ni u evropskoj klupskoj kosarci. Steta, odlican strucnjak i bas bi nam neko takvog profila odgovarao na duze staze. Posebno zbog pristupa Jokicu .

Bas je zaebano da neko iz NBA preuzme, a treber profila Kokoskova/Rajakovica bi nam seo kao budali samar.

pristup jokiću je prošlo vreme, nisam baš siguran u to da nam je potreban neki granični nba trener

obradović s., đorđević, džikić, pa i alimpijević, da vidimo kako će karaičić da se snađe kao prvi trener deluje da ima potencijala

nije da ih nema

Možda nepopularno mišljenje, ali ne bih voleo Džileta. Njemu je ovaj koncept iz senke idealan.

Opet upadamo u zmaku mislecida ce trener koji je napravio uspeh sa drugom reprezentacijom biti dobar izbor i za nas. Hajde onda da dovedemo Skariolafantom

Edited by Micko8

isuses

• Popular Post
3 minutes ago, Milošica said:

Možda nepopularno mišljenje, ali ne bih voleo Džileta. Njemu je ovaj koncept iz senke idealan.

To i jeste njegov nivo. Dobar trener za underdog ekipe, ne za najveći scenu.

Ja bih vratio Đorđevića, čoveka kome je reprezentacija prirodno stanište. Dao bih mu sve što traži i dug ugovor i ne bih ga dirao. On bi to radio punim srcem, a dokazano ima ono što je potrebno za dobrog selektora. Obradović, Alimpije, Kokoškov, Rajaković i ostali će sve vreme imati oko na potencijalnim lukrativnim klupskim angažmanima i možda želeti da rade opa posla simultano. Čini mi se da su bolj od Saleta u detaljima struke, ali u repki nema vremena da to dođe do izražaja i od određenog nivoa taktičkog znanja ostale veštine postaju bitnije.

Edited by Heaviside

Vlade dominira

"jedan rus da uđe u Finsku osvojili bi ih"

• Popular Post

Vlade definitivno nije spavao noćas, kaže kakvi su to Finci ratnici, nikad u istoriji nisu ratovali gospode

14 minutes ago, Valk said:

Vlade definitivno nije spavao noćas, kaže kakvi su to Finci ratnici, nikad u istoriji nisu ratovali gospode

Naljuti se što je izgubio misao. lolol

17 minutes ago, Valk said:

A kad je bio trener Ritasa svojevremeno rekao je: "ma kakvi Litvanci ratnici, izmislili su tog nekog Žalgirisa heroja, navodno je bacio kamen na Šveđane"

meni bi bio ok bilo koji od ćelavih Saša

mada, koliko se sećam, ovaj drugi se nije lepo rastao sa Ćokijem, pa nisam siguran da bi on hteo da se vata u to kolo ponovo. ili su se izmirili, nisam ispratio

45 minutes ago, Milošica said:

ja ni na lsd-u ne mogu da zamislim scenu gde džile seda za sto sa slabovidim

Treba se prvo oprostiti sa Cokijem pa se onda baciti u potragu za trenerom.

Ni Džile ni Obradović ne podnose Čovića, što ne znači da ne bi prihvatili dobar ugovor. I dalje je selektor Srbije velika stavka u CV-u i želja skoro svakog našeg trenera.

Ma mislim, sve ovo je toliko deplasirano kad se pogleda širi kontekst. Jebeni Čović i dalje jaše srpskog košarkom i raportira jednom Aleksandru Vučiću. Tragedija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.