Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Sportklub
No image preview

Pešić: Ja ostavke ne dajem. Nije ovo fudbal, ovo je košarka

Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu "Nikola Tesla" obratio selektor Svetislav Pešić.

Opet u sore loser modu..

Edited by Jimmy Kowalski

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Ja sam uveren da bi mi ovde osvojili medalju , mozda cak i zlatnu da je Bogdan mogao da igra ovo prvenstvo a da je na primer Jokic otkazao ucesce. Neki ovde jos nisu svesni koliko je nasa odbrana busna sa Jokicem kao defanzivnim sidrom. Mi preko njega primamo dvadesetak lakih poena po mecu . Finci su preko nejga postigli 5,6 otvorenih trojki, u defanzivnom skoku ne postoji. Cedi Osman mu uzima zivu loptu iz ruku. Ovde se uvek nalazi alibi za njega, posto je eto kao on ubacio svoje, a ja mislim da ni u napadu nije dovoljno isporucio na ovom prvenstvu. Mozda ja gresim sto sam postavio Dirk Nowicki, standardne za njega. Ali ako Jokica mnogi smatraju za najboljeg igraca danasnjice, onda ocekujem da u poslednja tri minuta najvaznijih utakmica preuzme odgovornost u napadu a ne da Guduric,Micic i Jovic, resavaju napade i gube lopte. Mi smo utakmice protiv turaka i finaca izgubili u poslednja tri minuta, gde je Jokic bio ocajan na oba kraja terena.

Edited by Micko8

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:
Sportklub
No image preview

Pešić: Ja ostavke ne dajem. Nije ovo fudbal, ovo je košarka

Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd, a novinarima se na aerodromu "Nikola Tesla" obratio selektor Svetislav Pešić.

Opet u sore loser modu..

ima milion razloga da ne da ostavku

Screenshot_20250907_172227_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Ovom ćaci(?) bebanu niko neće skidati lopte sa glave

Ako je neko od vas ocekivao da ce Pesic da podnese ostavku i time odrekne para koje mu sleduju grdno se varate. On je dok je bio u Zvezdi uredno u klub donosio racune od hemijskog ciscenja da mu se refundira.

Ne daj penziju, Kari, kopaj rukama i nogama!!!

Miličić brani Pešića: "Bez Bogdana ne možemo, bez Jokića možemo"

s_d

A Miličić kaže obrnuto, verovatno

a5d90j.jpg

40 minutes ago, Moća said:

Ako je neko od vas ocekivao da ce Pesic da podnese ostavku i time odrekne para koje mu sleduju grdno se varate. On je dok je bio u Zvezdi uredno u klub donosio racune od hemijskog ciscenja da mu se refundira.

što se kaže “jebo bi se za dinar”

odvartan soj

Tipsnslips kaže da Alimpije menja Karija

3 minutes ago, Nikodije said:

znaci dobric kapiten i u repki, posto ce mu se on odazvati

4 minutes ago, Nikodije said:

Klasični Ćoki. Pusti buvu odmah da se priča o nečem drugom.

45 minutes ago, Moća said:

Ne radi se o ocekivanju, njemu ugovor ionako istice na kraju septembra. Umesto toga se duri i lupeta o ostavkama u fudbalu, zato sto nije spreman da prihvati odgovornost za neuspeh. Kao sto nije ni pre 3 godine, kada se nije ni vratio u BG, nego zapalio odmah u Berlin da bi izbegao novinare..

Ja mislim da Pesic na ovom prvenstvu nije mnogo brljao. On sa Jokicem u ekipi jednostavno ne moze da igra pristojnu odbranu. Uporedite kakvi smo bili na SP u eliminacionim utakmicama, igrala se bas dobra i cvrsta odbrana i uporedite to sa dva evropska prvenstva gde je Jokic bio stub nase odbrane,sve ce vam biti jasno.

Edited by Micko8

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.