Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

4 minutes ago, Valk said:

Pa još gore, Litvanija može da nakupi iz onih svojih Ritasa i Endese neke školovane repstativce, Grčka bi morala da igra bez Janisa (plural) i EL igrača.

Jebeš ga

Biće zajebano svakako... al nadam se prozorima kad budemo kompletni da se tu sve nadoknadi ako bude trebalo. Traju kvalifikacije tipa 16 meseci

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

50 minutes ago, Heaviside said:

Ali imaju želju, zašto misliš da nemaju? Nisu pali juče sa Marsa nego su igrali i neke fiba prozore i velika takmičenja u godinama pre. Prosto imamo crno na belo da žele da igraju, da godinu za godinom dva meseca posvećuju tome, da se trude, povređuju se igrajući za repku i ponovo dolaze, plaču kad izgube i tako dalje.

Ovaj put dosta toga nije leglo kako treba. Stanje u društvu je katastrofalno, povredio se Bogdan na samom takmičenju, selektor je izabrao neobičan koncept i omanuo i tako dalje. Na kraju ni sami igrači nisu uspeli da uđu u pobedničko stanje uma kontrolisane agresije i pogibije za svaku loptu, ali to nije pitanje svesne odluke nego zahteva određene preduslove koji nisu ispunjeni. U suprotnom bi svaka ekipa uvek bila maskimalno agresivna i borbena.

Pišeš ovo samo zato što su izgubili, nema nijednog racionalnog razloga da se zaključi da ovi momci ne žele da igraju za repku ili da igraju sa zadrškom. Na kraju, jeste sramota sa ovom ekipom izgubiti od Finske i deo odgovornosti ide i na njihovu dušu, ali nemojmo preterivati.

Ja ne znam ni gde sam napisao da nemaju želju?

Moj post je odgovor na ramišljanje o "duvannju balvana" i odmoru na plaži.

Po tebi nam ništa nije leglo kako treba - zaboravio si da pomeneš majku Neše Ilića.

Ja bi rekao da je manje bitno to stanje uma a da je bitnije da nisu mogli guzice od zemlje da odlepe ni vola u dupe da ubodu.

Evo ti Gruzina čije je stanje uma apsolutno diskutabilno al su uspeli da ubace loptu u koš.

46 minutes ago, Heaviside said:

Generalno je izuzetno precenjen uticaj patriotizma na uspehe reprezentacije. Igrači pre svega igraju za sebe, svoje karijere i svoje saigrače jer žele da se dokažu i na reprezentativnoj sceni i karijeru završe sa medaljama, a ima i ta penzija koja njje bitna samo onima iz nekoliko najbogatijih sportova. Onda dolazi lojalnost selektoru i generacijska povezanost i drugarstvo sa ljudima sa kojima su odrastali kroz mlađe kategorije, pa lojalnost košarkaškoj tradiciji Srbije i povezanost sa legendama iz starijih generacije i želja da se bude u nizu sa njima. Tek na kraju dolazi opšti patriotizam i lojalnost Srbiji kao domovini.

Al bukvalno si nabrojao sve ko i gore - od karijere, preko kamaraderija, do penzija i tradicije, samo eto patriotizam nema uticaj. s_d

Hau jes nou.

Meni su nasi delovali kao dobrice koje su dosle da igraju turnir 1991.

Ja sam jos pod utiskom guranja nakon kog je Petrusev udario. Juce onaj plavi Mali Finac najpre gura Stefana Jovica, a posle kao labavom rukom udara Nikolu Jovica. Falilo je bezobrazluka, pa bismo bez obzira na sporost i povrede dobili i Turke i Svede i ove i one. Nismo mi za brzu i kulturnu igru.

Btw

Posle jucerasnjeg sudjenja, japanski premijer podneo ostavku

33 minutes ago, Heaviside said:

pre svega je do toga što dolazi nespreman, sa 20kg viška, slabije pokretan i šuteraki ispod svog nivoa. nijednom nije bio u top formi na fiba turniru. pravila i dimenzije terena takođe igraju ulogu.

Dolazio je i Luka sa viskom kg.

Sve u svemu, ja se malo salim a malo gorke suze lijem nad sudbom kletom sto nije npr Luka ili Lauri nas a Jokic njihov, pa nek oni traze izgovore za dimenzije fiba terena i pravila.

Salu na stranu, zasto mora uvek da se nazdrljeka kao slon pred pripreme, cak i kad na silu prihvati da igra? Zar to ne govori o tome koliko my je repstacija i tim , drugari iz repke , trivijalno pitanje?

Ili smo mi svi zajedno, sa sve tim sporednim igracima, naucili previse da tim vuku odlicni, mozda ne vanserijski , al igraci koji imaju zelju, motiv i zar da se pobiju i daju sve sto imaju da njihov tim ode do kraja.

Kao sto smo videli, ovakav Jokic , sa sve DD nikoga nije impresionirao, najmanje saigrace.

Jer mu se igra lezernu basket i druzi . On ide da pobedi samo kad je debelo placen za to.

Nazalost, nazalost..

Dva Jokica za Luku Markanena :(

Čuo sam da je u srpskoj reprezentaciji bilo malo kolizije između igrača ćacija i igrača blokadera. I da je to takođe poremetilo stvari.

Čuh od lika verziranog u te košarkaške rabote. Mada, pošto kupio, po to proda.

Just now, milfisland said:

Čuo sam da je u srpskoj reprezentaciji bilo malo kolizije između igrača ćacija i igrača blokadera. I da je to takođe poremetilo stvari.

I ja čuh da je neko od vaših uplatio lepe pare na Veliku Britaniju 😂

2 minutes ago, milfisland said:

Ajde odjebi

1 minute ago, Cash said:

I ja čuh da je neko od vaših uplatio lepe pare na Veliku Britaniju 😂

Bar da jeste :)

4 minutes ago, milfisland said:

Bar da jeste :)

Off topic: Jel pobeđujete fudbal sutra 😁

1 minute ago, Cash said:

Off topic: Jel pobeđujete fudbal sutra 😁

Off topic. Pobjeđujemo, al ka u prkno.

A sad on topic. Nikakva politika, ko je ćaci ko je blokader.

Da sam selektor Jokić mi ga ne bi igra. ne može druže, rerklamiraš kladionice. I reka bi javno, ko rekalmira kladionice, aj mrš. Milione imate i malo vam je guzici para, no da propagirate porok koji je rasturio gomilu familija.

Nije tema ođe, ali vjerujte društveno su zlo. Što je iduće, "kupujte gudru kod našeg klana"?

Mada, Srbiji i selektor kladionicu reklamira. I pravo da vam rečem to mi je najgadnija stvar.

I beogradskim blizancima su kladionice glavni sponzori.

Zbog toga mi je, pored milion mana, Bokan car što ne daje da kladionica bude sponzor Budućnosti. Makar za sad. Iako mu je guzica veća no da sabereš sve guzice ovoga foruma. A ima je klub finih ponuda.

Ako Džileta Gruzija ili neko drugi ne plati suvim zlatom, vredelo bi da dobije priliku. Doduše pojma nemam kakav mu je ugovor.

31 minutes ago, Bongo Fury said:

Dolazio je i Luka sa viskom kg.

Sve u svemu, ja se malo salim a malo gorke suze lijem nad sudbom kletom sto nije npr Luka ili Lauri nas a Jokic njihov, pa nek oni traze izgovore za dimenzije fiba terena i pravila.

Salu na stranu, zasto mora uvek da se nazdrljeka kao slon pred pripreme, cak i kad na silu prihvati da igra? Zar to ne govori o tome koliko my je repstacija i tim , drugari iz repke , trivijalno pitanje?

Ili smo mi svi zajedno, sa sve tim sporednim igracima, naucili previse da tim vuku odlicni, mozda ne vanserijski , al igraci koji imaju zelju, motiv i zar da se pobiju i daju sve sto imaju da njihov tim ode do kraja.

Kao sto smo videli, ovakav Jokic , sa sve DD nikoga nije impresionirao, najmanje saigrace.

Jer mu se igra lezernu basket i druzi . On ide da pobedi samo kad je debelo placen za to.

Nazalost, nazalost..

Dva Jokica za Luku Markanena :(

Pa, to ti kažem. Nije do selektora nego do njega. Em dođe nespreman, em nije pravi lider, em je takav tip ličnosti da je često smoren i pasivan.

Samo što on, iako u repki nikada nije bio ma vrhuncu svojih napadačkih moći, i dalje kida u napada i ima nestvaran doprinos i brojke. Defanzivno, a ovaj put čak i skakački je to već druga priča.

9 minutes ago, *edited by mod said:

Ako Džileta Gruzija ili neko drugi ne plati suvim zlatom, vredelo bi da dobije priliku. Doduše pojma nemam kakav mu je ugovor.

Dzile je rodjen da vodi autsajdere koji su u stanju da pomrse racun favoritu. S druge strane, ne zna da se nosi sa ulogom favorita. A mi ipak ciljamo na osvajanje medalja u kontinuitetu, odnosno da budemo u konkurenciji.

4 minutes ago, Heaviside said:

Pa, to ti kažem. Nije do selektora nego do njega. Em dođe nespreman, em nije pravi lider, em je takav tip ličnosti da je često smoren i pasivan.

Samo što on, iako u repki nikada nije bio ma vrhuncu svojih napadačkih moći, i dalje kida u napada i ima nestvaran doprinos i brojke. Defanzivno, a ovaj put čak i skakački je to već druga priča.

Ma zezao sam se ja za trenere. Oni, mada svako od njih ima objektivne fejlove u komunikaciji sa Jokicem (Djoedjevic pa mozda Kokiskov) i prronaazenju prave uloge za njega takticki, u kojoj moze biti barem blizu da ispuni svoj puni potencijal, su tu sporedno pitanje. Glavno je sto je on takav kakav je. Mozda mu malo fali vise ega da ga pogura u pravom (za nas navijace) smeru.

Sad ima vremena da zvekne koju tepsiju bureka pride pre nego sto krene nova sezona u timu u kojem rado prihvata da bude vodja. Na terenu i van njega, sto se kaze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.