Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

35 minutes ago, Valk said:

Vlade definitivno nije spavao noćas, kaže kakvi su to Finci ratnici, nikad u istoriji nisu ratovali gospode

Vlade treba da uđe na pozitivnu listu lekova.....besplatno sredstvo za umeirenje nacije i perevenciju da blaže psihoze dovedu do nekakvog zla ili nesreće. čovek je blago. kakvo god da smo sranje napravili i koliko god da sam popizdeo, ako znam da će Vlade da komentariše, odma mi lakše i osećam se bolje

on i Rade Bogdanović treba podcast da naprave

čak dobro i zvuči........Vlade&Rade

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

selektor uvek treba da bude najbolji i najstariji živi trener pre penzije, nije to za učenje mladih trenera

pri tom Robia i Ćoki su dobar tim provereno

Edited by levi

44 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pristup jokiću je prošlo vreme, nisam baš siguran u to da nam je potreban neki granični nba trener

obradović s., đorđević, džikić, pa i alimpijević, da vidimo kako će karaičić da se snađe kao prvi trener deluje da ima potencijala

nije da ih nema

Miloje je bio vidjen za naslednika Karija, ali jbg. Sale je u prvom nandatu ostvario fantasrican uspeh . Sumnjam da bi mogao tako nesto da ponovi. Tim pre jer je bio prilicno ostar prema nekim od sadaanjih nosioca. Alimpije aparatckik, Obradovic S. medju njima vrv ima najvece znanje, ali je za repku cini mi se suvise krut i nefleksibilan.

Uvek sam bio protiv Radonje u repki, jer da bi implementirao svoj nacin rada morao bi da radi svakodnevno sa igracima i to mesecima, ali mi se cini u ovom trenutku kao bolji izbor od pobrojanih, jer nam svakako sledi novi ciklus, bice mnogo novih mladjih igraca, Bogdan odlazi polako u repstativnu penziju, pitanje da li cemo i na Jokica moci da racunamo. Pa kad vec gubimo na kreativnosti i leprsavosti, bar da probamo da plivamo kroz naredna takmicenja nekim hrkljusem na mali broj poena. Fazon neke Gruzije pod Kokoskovim.

Imacemo vrlo zaebane kvale za MB, imacemo Tursku i Bih, pa posle ukrstanje sa Italijanima i Grcima.

Nek nam je Bog u pomoci.

mislim da se željkov popizd oko repke poklopio i sa tim sve kraćim pripremama, nije to više za njega, njemu ekipe prorade kako je zamislio, negde oko novaka đokovića ako ne i druge sezone. drugim rečima, klub je mesto za njega

slažem se sa @Heaviside , sale đorđević i dalje izgleda kao najbolje rešenje a ne bih imao ništa protiv npr scariola ili trinkija

Scariolo mi je godinama delovao kao veca neznalica i prevara od nase celave prevare tm.

Istina, zapala mu je strasna i neponovljiva generacija, ali izgldeda da je bas dobar, moderan trener. Tolika zlata ne moze da osvoji neko ko nije dorastao svom poslu. Steta sto ima ozbiljne planove sa Realom.

aha, nisam u toku za real

pa scariolo je, kao ikari ili sale dj, svako u svojoj klasi, majstor za turnirska takmicenja

drugaciji je to biznis od klupskog vodjenja ekipe.

Svakako. Zato je nama Sale bio idealan u onoj iteraciji, bez obzira na manjak strucnosti po pitanju taktike bla bla. Problem je sto se cela ekipa sa kojom je radio i sa kojom je imao medjusobno poverenje osim Bogdana, povukla. Sa mnogo njih koji su danas tu, je "zaratio" lli bar nemaju jak bond. Pocev od Jokica i Milutinova, (Kaline i Nedovica), preko Gudure i Vase.

Opet smo u situaciji kao pre 6 godina kad je Sale odlazio.

3 minutes ago, Bongo Fury said:

Svakako. Zato je nama Sale bio idealan u onoj iteraciji, bez obzira na manjak strucnosti po pitanju taktike bla bla. Problem je sto se cela ekipa sa kojom je radio i sa kojom je imao medjusobno poverenje osim Bogdana, povukla. Sa mnogo njih koji su danas tu, je "zaratio" lli bar nemaju jak bond. Pocev od Jokica i Milutinova, (Kaline i Nedovica), preko Gudure i Vase.

kapiram da bi sa Saletom išlo i malo drastičnije menjanje rostera, odnosno neki projekat. ajd Bogdan je tu i biće još neko vreme, dal ćemo Jokića opet dovući ostaje da se vidi. Milutinov (sa svojim medicinskim stanjima) je verovatno bivši, mislim za reprezentaciju, Gudurić je otišao u Armani, tamo da ode ceo tim Oklahome sa sve stručnim štabom svi bi propali i bili bi 14. u EL, tako da je i on ugasio

valja zidati novi tim

12 minutes ago, Bongo Fury said:

prvi put cujem da je imao ikakav problem ili nesuglasice sa milutinovim, gudurom ili vasom a za jokića je, čini mi se, više narodno predanje al' ajde

mislim da je nebitno, pošto bi se iznenadio da jokara zaigra još neki put za repku, osim, što reče neko, ako se plasiramo bez njega na OI, pa ga zamole da jaranimo po LAu

ali mislim da je ovo kraj za jokaru

Milutinov je i dalje nas najbolji drugi centar. Nemamo luksuz da ga se jos odricemo, pogotovo ako Jokic bude otkazivao. On je ionako korisniji kao starter nego zamena Jokicu.

2 minutes ago, uini said:

prvi put cujem da je imao ikakav problem ili nesuglasice sa milutinovim, gudurom ili vasom a za jokića je, čini mi se, više narodno predanje al' ajde

mislim da je nebitno, pošto bi se iznenadio da jokara zaigra još neki put za repku, osim, što reče neko, ako se plasiramo bez njega na OI, pa ga zamole da jaranimo po LAu

ali mislim da je ovo kraj za jokaru

Sa Milutinovim je bas ispao problem u Kini. Cak je bio i neki podcast gde je bilo reci o tome. Sa Guduron i Vasom nije bilo direktnog sukoba aamo nije imao poverenja u njih. Niti oni u njega.

Da, i ja mislim da Jokaru vise necemo gledati osim ako Kari ostane pa ga zaebe na neku fintu , onako pirocanski :)

Just now, Micko8 said:

Milutinov je i dalje nas najbolji drugi centar. Nemamo luksuz da ga se jos odricemo, pogotovo ako Jokic bude otkazivao. On je ionako korisniji kao starter nego zamena Jokicu.

Taj Milutinov mit je jedan od najvećih mitova u istoriji naših košarkaških reprzentacija.

Čovek nije prvi centar ni Olimpijakosu, imao je 9p i 5 skokova po utakmici prošle sezone.

On ima dobru glavu i zna košarke al pripada onim starim teškaškim centrima čije vreme je prošlo

Na ovom EPu su ga bukvalno obilazili ko čunj.

Plus sa njim igramo duplo sporije nego npr sa Jokićem.

Kakav starter kakvi bakrači........pre jedno 7-8 godina možda.

na svetskom prvenstvu u manili je bio odlican

14 minutes ago, Ted said:

kapiram da bi sa Saletom išlo i malo drastičnije menjanje rostera, odnosno neki projekat. ajd Bogdan je tu i biće još neko vreme, dal ćemo Jokića opet dovući ostaje da se vidi. Milutinov (sa svojim medicinskim stanjima) je verovatno bivši, mislim za reprezentaciju, Gudurić je otišao u Armani, tamo da ode ceo tim Oklahome sa sve stručnim štabom svi bi propali i bili bi 14. u EL, tako da je i on ugasio

valja zidati novi tim

Pa upravo zato. Saletu se 100 stvari poklopilo kad je preuzimao. Prime Teo sa kojim se odnah prepoznao, Raduljica, Bjelica, Pefi. Sve igraci u prajmu. Mislim cak da se ni sa Bogijem nije zgotivio na prvu.

Sale nije toliko dobar u zidanju, njemu treba gotov materijal sa kojim ce da radi.

Onda ko umesto Milutinova ako Jokic opet bude otkazivao??? Mi nemamo mnogo izbora na petici. Dok i ako neko od mladjih centara ne sazrije, Dimitrijevic,Backo itd. Mislim da je Milutinov odigrao kvalitetno SP pre dve godine, mislim da je i na SP u Kini bio solidan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.