Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Pardon, bio je Bogdanovic u Kini ali eto Jokic nije bio bas najbolji na tom turniru. I tamo je imao viska kiograma, nije fizicki bio najspremniji.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

14 hours ago, Ayatollah said:

Drugi imaju osećaj pripadnosti svojim državama jer su se borili i izborili da bi došli do tih država.

Mi nemamo osećaj pripadnosti ovoj državi, jer je ona došla kao otpadak od tuđih borbi, a ne kao plod naše borbe. Velika većina ljudi u ovom društvu nikada nije htela da živi u ovoj i ovakvoj državi. Zato je niko i ne doživljava naročito ozbiljno, od vrha vlasti do socijalne margine. Zato nam i reprezentacije tako izgledaju.

Kladio bih se da Srbin promil nije manje ponosan što živi u Srbiji nego Hrvat u Hrvatskoj ili Slovenac u Sloveniji, mi imamo problem ljudi koji su sinonim za Srbiju time što je vode i privatizuju, od Slobe, pa do Vučića i svega što on i njegov ološ predstavlja, a to se ne odslikava samo na političku situaciju već i sport, kulturu i sl.

Dovoljno je videti reakcije na ovom topiku koliko ljudi stanje u državi navodi kao razlog zašto ih ispadanje ne dotiče toliko, i naravno, to je apsolutno razumljivo.

Iz istog razloga ne pratim (više) mafijaški FK Crvena Zvezda jer ne želim da na bilo koji način doprinosim Osovini Vučić Terzić i njihovom besomučnom isisavanju para (dug je naime 86.5 miliona eura posle nikad viđene 10ogodišnje dominacije) i uništavanju kluba kako god sadašnjost izgledala, o FSS i reprezentaciji Srbije u fudbalu da ne pričam, msm kako navijati za repku u kojoj je oteran svaki trener koji je uvek neki sistem i napravio rezultat (Antić, Muslin i sl) dovođenjem kojekakvih idiota koji nikada nikoga nisu trenirali (Krstajić), itd, itd.

Navodim svoj primer u prilog tome kako politička situacija utiče na odnos ka sportskim timovima i selekcijama i stvarno ne mislim da sama Srbija ima veze sa time a pogotovu ne mislim da velika većina ljudi ne želi u ovakvoj (samostalnoj) Srbiji da živi.

Edited by Mil@n

tek sad vidim ovaj ajatolahov post, kakav dzivdzan zbori:

- drugi imaju osecaj pripadnosti svojim drzavama za razliku od nas.

- tako je brt, a jos smo im mi te drzave napravili

Edited by Nikodije

Izgledali su tromo. Momci su otisli na takmicenje fizicki nespremni, eee sad zasto je to tako ne znam. Otud skok (ko ne skace taj je caci, ispraticu se sama), otud punjenje trojkama itd...Ista prica sa razlicitim protivnicima.

Sve u svemu, navijamo sledeci put. Bice mnoooogo bolje )

4 minutes ago, Nikodije said:

tek sad vidim ovaj ajatolahov post, kakav dzivdzan zbori:

- drugi imaju osecaj pripadnosti svojim drzavama za razliku od nas.

- tako je brt, a jos smo im mi te drzave napravili

meni je posebno intrigantna kauzalnost između raspada jugoslavije i nemogućnosti da Filip Petrušev, rođen 2000 godine uhvati loptu ispod svog koša. takođe je zanimljivo i da taj efekat nije konstantnog intenziteta nego se pojačava periodično, obično kad selektor zasere ili bogdanović ne igra.

11 minutes ago, Mil@n said:

Kladio bih se da Srbin promil nije manje ponosan što živi u Srbiji nego Hrvat u Hrvatskoj ili Slovenac u Sloveniji, mi imamo problem ljudi koji su sinonim za Srbiju time što je vode i privatizuju, od Slobe, pa do Vučića i svega što on i njegov ološ predstavlja, a to se ne odslikava samo na političku situaciju već i sport, kulturu i sl.

Dovoljno je videti reakcije na ovom topiku koliko ljudi stanje u državi navodi kao razlog zašto ih ispadanje ne dotiče toliko, i naravno, to je apsolutno razumljivo.

Silne stranice ispisane i na ovom topiku, a i sirom naseg interneta, govore koliko je ljudima stalo, bez obzira ko je vlast. Prosto navijas za neke momke i devojke sto se takmice kao tvoji predstavnici..

A tek je suplja prica da samim reprezentativcima nije stalo dovoljno..

toga smo se naslusali za vreme srj: ne mozemo da igramo pod hej sloveni, kakva kurac jugoslavija, cekaj da budemo srbija i obnovimo identitet i boze pravde, kidacemo. i sta imamo? poslednje zlato smo uzeli sa hej sloveni. @Heaviside

• Popular Post

Generalno je izuzetno precenjen uticaj patriotizma na uspehe reprezentacije. Igrači pre svega igraju za sebe, svoje karijere i svoje saigrače jer žele da se dokažu i na reprezentativnoj sceni i karijeru završe sa medaljama, a ima i ta penzija koja njje bitna samo onima iz nekoliko najbogatijih sportova. Onda dolazi lojalnost selektoru i generacijska povezanost i drugarstvo sa ljudima sa kojima su odrastali kroz mlađe kategorije, pa lojalnost košarkaškoj tradiciji Srbije i povezanost sa legendama iz starijih generacije i želja da se bude u nizu sa njima. Tek na kraju dolazi opšti patriotizam i lojalnost Srbiji kao domovini.

8 minutes ago, Micko8 said:

Pardon, bio je Bogdanovic u Kini ali eto Jokic nije bio bas najbolji na tom turniru. I tamo je imao viska kiograma, nije fizicki bio najspremniji.

Posle tog turnira je ona prosecni srbenda fotka

E3ZXpB4VEAEsjMl?format=jpg&name=large

27 minutes ago, Micko8 said:

Bogdan , ne samo da je igrao nego je imao vrhunski turnir. Najbolji nas streljac. Izabran u prvu petorku sampionata,kao i potom u Manili .

Verovatno je do nasih trenera i popularnog Vaska (Zabate) sto Jokic, godinama najbolji igrac sveta nikako da iskaze svoj pun napadacki potrncijal na "revijalnim" turnirima repke.

hahaha secam se da se nakon tog midia deja met mor u podkastu prico kako jokic izgleda ogromno, ali ne debelo nego uzasno snazno i ko da je u super formi.

realno svaka cast madesu i moru kako su ceo svet gaslajtovali da je jokic najbolje pripremljen igrac na svetu. misim to jeste za respekt

1 hour ago, Valk said:

Pa se ukrštamo sa Grčkom i Italijom.

How fun!

Sa Italijom i Litvanijom, tu je u toj grupi još i Island a ne odgovaraju nam te skandinavske zemlje 🤣 Svi rezultati se prenose zato je jako bitno dobiti u prvoj fazi Bosnu i Švajcarsku obe i sa Turskom podeliti po jednu utakmicu ako već ne mogu obe

Inače je Fiba fantastična... u dve grupe su po dva učesnika pretkvalifikacija a u dve grupe su sva četiri učesnici ovog EP. Tako imamo grupe sa Austrijom, Holandijom i Ukrajinom, Danskom (u toj je Španija surprise surprise)

Edited by arheolog1981

kad si lep sve ti lepo stoji, tako i jokicu njegovih 160 kila. e sad, sto ce finci da mu skidaju loptu sa glave, to je drugo

Edited by Nikodije

2 minutes ago, arheolog1981 said:

Sa Italijom i Litvanijom

Pa još gore, Litvanija može da nakupi iz onih svojih Ritasa i Endese neke školovane repstativce, Grčka bi morala da igra bez Janisa (plural) i EL igrača.

Jebeš ga

8 minutes ago, Bongo Fury said:

Bogdan , ne samo da je igrao nego je imao vrhunski turnir. Najbolji nas streljac. Izabran u prvu petorku sampionata,kao i potom u Manili .

Verovatno je do nasih trenera i popularnog Vaska (Zabate) sto Jokic, godinama najbolji igrac sveta nikako da iskaze svoj pun napadacki potrncijal na "revijalnim" turnirima repke.

pre svega je do toga što dolazi nespreman, sa 20kg viška, slabije pokretan i šuteraki ispod svog nivoa. nijednom nije bio u top formi na fiba turniru. pravila i dimenzije terena takođe igraju ulogu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.