Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Just now, Downforce said:

Ne znam cemu toliki hejt na Stefana Jovica, covek je isporucio dobru igru tokom utakmica.

Ne hejtujem njega i njegovu igru, ali the last dance za 10. igrača u reprezentaciji, pa i za Bogdana bi bilo prepotentno da se pravi taj fazon.

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Markkanen je imao dobar pocetak utakmice ali sveukupno suterski je imao ispodprosecan mec. Nas su ukanalili njegovi pomocnici, koji su pogadjali otvorene suteve i los defanzivni skok.

• Popular Post

IMG_1640.jpeg

morao sam da guglam valtonena i grandisona, vrh role

Edited by Nikodije

2 minutes ago, garmonbozia said:

Ne hejtujem njega i njegovu igru, ali the last dance za 10. igrača u reprezentaciji, pa i za Bogdana bi bilo prepotentno da se pravi taj fazon.

"the last dance" je Bogdanov poziv za Jovica 2023.

Sad je bio " ovo je stvarno last dance".

3 minutes ago, garmonbozia said:

Objašnjavao je da je interna neka šala bila koja je otišla u etar nenamerno i napravila takav neki sentiment, da mu nije bila namera da ništa prejudicira itd. [aleksa]Oprosti mu, Hrista radi.[/aleksa]

Za kvale za SP, pa kako ne znaš da i za nas čak imaju dve faze, prva grupa je ta koju si spomenuo a posle se formira nova u kojoj bi trebalo da budu Grčka i Italija pa se TEK TAD igra za prolaz.

17 minutes ago, Venom said:

Ja da sam reprezentativac i čitam ovaj forum rekao bih sledeće godine popušite mi balvan i otišao negde na plažu mesec dana umesto da treniram za džabe i da me neko vređa kako blage veze nemam.

Znaš kako, jedan od razloga za ovo posrtanje je i taj debilni stav - ljubte me u guzcu jer sam došp da treniram za džabe.

Ako nemaš želju da igraš za svoju zemlju - nemoj. Al onda makar skupi nešto muda da izadješ pred javnost i kažeš - popušite mi balvan, odo negde na plažu mesec dana umesto da treniram za džabe i da me neko vredja kako blage veze nemam.

A ne da kao dodješ pa onda kenjkaš i manekenišeš i kanališ tim.

Vidi, mogu i ja kao navijač da mu kažem - popuši mi balvan, odo negde na plažu mesec dana umesto da gubim nerve gledajuće tebe tako banglavog i glupavog da se vučeš po terenu kao mrtav pas.

Al to ne vodi ničemu. To je čisto nadmeno proseravanje u rangu - a el znaš ti ko sam ja.

Ima nešto u tom nacionalnom timu što smo mi negde izgubili. I zato prolazimo kako prolazimo.

20 minutes ago, Cash said:

Na kraju se je ispostavilo da je otkaz Kokoškovu bila greška. Ok nismo se plasirali na OI što jeste bila katastrofa u tom trenutku ali bi sigurno imali uspeha na duže staze. Ko će biti selektor kad Pešič ide, možda bi Alimpije bio najbolje rešenje.

Najjače da će i drugi put hteti da radi sa onim.

Lukavo stavljaš linkove a ne embedovane klipove, da nas zajebeš da kliknemo na Živu.

Edited by Valk

Onaj stari forum je to radio automacki, ovaj novi ne valja nista

ilija

Dosta se toga u velikoj meri ponavlja, istorija je pattern, sve je ili receno u emisiji sportsko-kabinetskog tipa ili se vec IRL desilo

Edited by Ratamahatta

47 minutes ago, Micko8 said:

Pa on valjda treba da cini svoje saigrace boljim, da izvlace ono najbolje iz njih, neverovatno je to da se svi pretvore u miseve kada igraju sa njima. Imamo uzorak od tri velika turnira, gde ispadamo u prvoj eliminacionoj utakmici.

ne pretvore se u miševe kada igraju sa njim nego su ili miševi uvek kada igraju za repku ili nisu ni sa njim nego su obično bolji.

vasa i gudura su uvek miševi u repki

n. jović igra uvek svoje, s. jović, dobrić i vanja takođe

aleksa igra uvek svoje, bio je odličan sa jokićem do sada. ovaj put je bio lošiji nego inače, nešto ga je opterećivalo, naslućujem

da on ima neku malo ozbiljniju povredu ili su ga ćaciji smarali ili nešto treće

petrušev je do sada bio bolji sa jokićem nego bez njega, sada je bio loš jer je dečko debil koji je imao burno leto i ko zna šta mu je u glavi

milutinov je lošiji sa jokićem iz razumljivih košarkaških razloga

tristan je nebitan lik za sada, ono što je igrao je bilo skroz ok

moguce da je aleksa platio ceh igranja rekreativne ruske lige, pa nije bio bas tako spreman kao ranije

Pa Petrusev je na SP rasturio Litvaniju u cetvrtfinalu, imao je i dobro finale. Mislim da je na tom SP do sada najbolje odigrao u reprezentaciji. Imao je malo vecu ulogu u ekipi. Stefan Jovic je takodje igrao bolje. Mislim da dosta igraca igra slobodnije kada Jokic nije glavni igrac u ekipi. Nisu bas onako stegnuti. Nije to samo do Pesica, igrao je Jokic i na SP u Kini, nije bilo Bogdanovica ni tada i opet smo pukli u prvoj eliminacionoj utakmici. Ne svaljujem sve na Jokica, tu je jos i Micic koji je ucestvovao u nabrojanim katastrofama a kao igrac je od koga se ocekivalo mnogo a on se nije sastavio ni na jednom turniru.

Edited by Micko8

17 minutes ago, steins said:

Znaš kako, jedan od razloga za ovo posrtanje je i taj debilni stav - ljubte me u guzcu jer sam došp da treniram za džabe.

Ako nemaš želju da igraš za svoju zemlju - nemoj. Al onda makar skupi nešto muda da izadješ pred javnost i kažeš - popušite mi balvan, odo negde na plažu mesec dana umesto da treniram za džabe i da me neko vredja kako blage veze nemam.

A ne da kao dodješ pa onda kenjkaš i manekenišeš i kanališ tim.

Vidi, mogu i ja kao navijač da mu kažem - popuši mi balvan, odo negde na plažu mesec dana umesto da gubim nerve gledajuće tebe tako banglavog i glupavog da se vučeš po terenu kao mrtav pas.

Al to ne vodi ničemu. To je čisto nadmeno proseravanje u rangu - a el znaš ti ko sam ja.

Ima nešto u tom nacionalnom timu što smo mi negde izgubili. I zato prolazimo kako prolazimo.

Ali imaju želju, zašto misliš da nemaju? Nisu pali juče sa Marsa nego su igrali i neke fiba prozore i velika takmičenja u godinama pre. Prosto imamo crno na belo da žele da igraju, da godinu za godinom dva meseca posvećuju tome, da se trude, povređuju se igrajući za repku i ponovo dolaze, plaču kad izgube i tako dalje.

Ovaj put dosta toga nije leglo kako treba. Stanje u društvu je katastrofalno, povredio se Bogdan na samom takmičenju, selektor je izabrao neobičan koncept i omanuo i tako dalje. Na kraju ni sami igrači nisu uspeli da uđu u pobedničko stanje uma kontrolisane agresije i pogibije za svaku loptu, ali to nije pitanje svesne odluke nego zahteva određene preduslove koji nisu ispunjeni. U suprotnom bi svaka ekipa uvek bila maskimalno agresivna i borbena.

Pišeš ovo samo zato što su izgubili, nema nijednog racionalnog razloga da se zaključi da ovi momci ne žele da igraju za repku ili da igraju sa zadrškom. Na kraju, jeste sramota sa ovom ekipom izgubiti od Finske i deo odgovornosti ide i na njihovu dušu, ali nemojmo preterivati.

Edited by Heaviside

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.