Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Kaže i da je Kari zaspao za volanom.

Screenshot_20250907-122259.png

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

najpribližniji opsi naše igre os sinoć

53 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

A navijaci su inace poznati po tome da presude igracu, pa i treneru, po poslednjoj utakmici ili takmicenju. Dve godine zaredom osvajamo srebra u svetu, tad su carevi. Dva puta kiksnemo na EP, tada su bezmudasi, nemaci pojma, Kari za penziju... Tako to ide..

Uz dužno poštovanje, ali 76 godina mu je, što je mnogo, mnogo je.

naravno da je sjebao kari kada izgubiš od tri klase slabijeg protivnika ali jebo lika koji sebe zove analitičar i onda krene kao turnirski navijač da nabraja koje izmene je trebalo da pravi i koliko je igrao minuta avramović

Blast from the past

IMG_20250907_123025.jpg

Jovici, Avram, Dobric i Jokic da su mogli svi po 34 minuta sinoc prosli bi

Avram i Dobric su hramali, Jokic lipso i cudi me da nije dobio crveni

Gudura, Vasa, Petrus i Milutinov pakao role odigrali - njihov doprinos je glavni razlog poraza

Kakav je tek Deda bio kad je selektor izjavio da ga nije povo zbog fizicke nespremnosti

12 hours ago, *edited by mod said:

Pešić kaže da su očekivanja bila nerealno visoka....

Boce zanimljivo videti ko je naredni selektor. Ćelavci neće imati prođu kod KSSa, tamo da verovatno ostaje Alimpije ili povratak Kokoskova.

Možda prevučemo Džileta? Mada cenim da mu se ne da...

Bili smo prespori, imao sam utisak da lasom ne možemo da pohvatamo Fince, a u napadu smo drndali vunu 20 sekundi i onda nešto izmišljali.

Možda je deo talenta i minulih zasluga trebalo žrtvovati za malo više fizičke spremnosti i atletike, al sad je lako pametovati.

1 hour ago, Nikodije said:

Nisam mogao noćas da zaspim, jutros ne mogu da se opasuljim, u sportu jedino košarkaška repstacija može da mi izazove tu emociju. Volim ih sve kao da su mi iz kuće i neću da ih pljujem, verujem da su dali sve od sebe iako su mnoge stvari juče bile neobjašnjive.

Nisu igrači krivi, obično je splet okolnosti taj koji dovede do poraza.

Redom

Povreda Bogdana - on je naš spiritus movens, ovo je njegov tim, nije Jokićev. Naši igrači su uglavnom role igrači u svojim ekipama, povučeni i fini momci. Jokić je supertalenat ali karakterno ne može - ne želi da bude vođa svlačionice. Vasa je kvalitetom u Efesu bio blizu, ali očigledno da ne može da izdrži pritisak domaće javnosti. Nije ni bilo vremena da se ekipa adaptira na njegov izostanak, uspostavi drugačija hijererhija koja je ključna baš kad su kola u glibu.

Alibi roster - ovo je skup najboljih naših igrača. ne nužno i najbolji tim koji možemo sastaviti. Ima igrača sa sličnim karakteristikama Jokić - Milutinov, Dobrić - Vanja što skraćuje mogućnost nekog taktičkog prilagođavanja. Ja bih poveo Smailagu, Balšu ili Plavšića pre nego Milutinova iako je on dečko odigrao na očekivanom nivou (blunderi excluded).

Alibi reakcije trenera - počinje se svaka utakmica u istom sastavu i na isti način bez obzira na protivnika. Juče pokušao opet sa dva visoka, ali ovaj put protiv ekipe koja ni ne pokušava da ide pod koš nego šutira i zaleće se spolja na skok. Vanja, naš najbolji defanzivac koji može da probije blok, ukoliko nije bio bolestan, mogao je biti koristan čak i da pokuša sa njim da uspori-izoluje Markanena. Ovako gledamo niz napada kako Petrušev kasni tri koraka za njim. Ponavljam, roster mu je ograničavao taktičke varijaciije.

Protivnik - odlična njihova utakmica, imali su plan koga su se držali - dosta trčanja i uspravanje Jokića po cenu faula u bilo kom trenutku našeg napada, prilagođavali su se pravovremeno, samopouzdanje nije padalo.

Ja sam očekivao da ćemo proći Fince i Francuze ali nam je došla glave odbrana na bekovskoj liniji. Jednostavno, morali smo da pravimo faulove. Avram povrđen, Vasa nepripremljen, Jović mator, Dobrić ok, Gudura spor, Vanju ne računam da je igrao. Iz pozicije proverbijalnog generala, bilo je mesta za Topića.

Od cega je Jokic lipsao ??? Na ovom turnioru je imao doziranu minutazu, od prevelike potrosnje isigurno nije, to sto je dosao sa dosta viska kilograma je samo njegova krivica.

17 minutes ago, copkillah said:

Uz dužno poštovanje, ali 76 godina mu je, što je mnogo, mnogo je.

Ma on nije planirao ni ovo EP da bude selektor, ali su ga igraci nagovorili. Otisao bi i da smo uzeli zlato. Poenta je da danas nije nista vise izlapeo, nego sto je bio pre tri godine (kada je takodje slat u penziju), Ili na utakmicama kvalifikacija gde smo izlgledali grozno protiv levih ekipa. To za penziju ce se potezati naravno samo posle neuspeha. Posle SP i OI kada smo osvajali srebro i bronzu nije bilo poziva na penziju, naprotiv.

Edited by Jimmy Kowalski

3 hours ago, Fins fleet said:

Na kraju mi zao generacije, onako bas. Zasluzili su neko zlato, ali mi je drago da nije palo ovde.

Covic Piksi caci karma nas sustigla jbg.

Ekipe predvodjene sa Jokicem kao glavnim igracem nisu zasluzile , posto su odmah ispale u cetvrtfinalu. Ekipe predvodjene sa Bogdanom i Jovicem seniorom jesu , barem jedno zlato.

Edited by Micko8

29 minutes ago, *edited by mod said:

Molim te nemoj nikad da uzimaš za ozbiljno mišljenje 1 Erica Seduma.

3 hours ago, Zaboravan said:

Mene više boli Dobrićevo "izvinite ljudi" nego sam poraz.

Sve je dao od sebe. Možda i jedini.

Gde je najveca zvezda ekipe , da tako nesto izjavi, sto je na utakmici imao samo 4 defanzivna skoka a protivnik ih napravio dvadeset, a on je bio kao sidro u nasem reketufantom Prosao pored novinara kao pored turskog groblja, ima sramotan pristup prema svojoj profesiji.

Edited by Micko8

39 minutes ago, *edited by mod said:

Meni je ovo izjava kakvu bi dala moja majka koja je samo čula za neke košarkaše.

Niđe veze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.