Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

544564210_1223255903174868_4261499713482

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Just now, Valk said:

Meni je ovo izjava kakvu bi dala moja majka koja je samo čula za neke košarkaše.

Niđe veze.

Pa to je Ericov nivo. Njemu jedinom tamo nisu dali press pass. Služi kao maskota za sprdnju po podcastima. Da kaže kako će karati Lejkerse i onda se svi smeju.

Just now, Amos said:

Pa to je Ericov nivo. Njemu jedinom tamo nisu dali press pass. Služi kao maskota za sprdnju po podcastima. Da kaže kako će karati Lejkerse i onda se svi smeju.

Iskreno, nemam pojma ko je taj Erik, ali ovo puko nabrajanje igrača bez uvida u njihovo stanje (Aleksa) ili dotadašnji učinak na prvenstvu (Vanja) ili konkretnoj utakmici (Stefan) mi je baš level mudrovanja ispred prodavnice sa trustom sličnih mozgova.

Izvinjavam se mojoj majci.

33 minutes ago, uini said:

naravno da je sjebao kari kada izgubiš od tri klase slabijeg protivnika ali jebo lika koji sebe zove analitičar i onda krene kao turnirski navijač da nabraja koje izmene je trebalo da pravi i koliko je igrao minuta avramović

pa mislim da ne postoji osoba koja je sinoć gledala utakmicu koja nije imala taj komentar, nebitno dal je turnirski navijač ili red ojerbah. sad je drugi par cipela koliko je aleksa mogao, tj da li je mogao uopšte ali igra stefana jovića se najbolje opisuje kao sucking wind, teško da sam mogao smisliti bolji komentar. njegov pick ne služi ničemu, nit natera rotaciju, nit natera switch, nit kazni under, ništa ništa ništa. ako stefan jović uzima toliko minuta ta ekipa nema šanse za dobrim rezultatom, čisto fakat. njegov odličan doprinos protiv turske je bio pre svega defanzivno ali su finci sinoć to isključili organizujući napade preko visokih mobilnih igrača koja naša oversized postava nije mogla da isprati.. dok protivnici redovno kažnjavaju naše slabe strane i prave gameplan shodno protivniku, imam utisak da je pešić sve protivnike stavio u rang estonije, mi igramo našu igru ofanzivno i biće dovoljno.. možda bi i bilo dovoljno da je bogdan ostao ali je ovo takmičenje ucementiralo njegov status kao srca i duše ove reprezentacije.. napuštamo takmičenje jer nismo znali kako su podeljene uloge bez bogdana, ko je igrač uloge spolja a ko glavni organizator, ko je go to strelac spolja a ko igrač koji gilja u odbrani.. pešićeva najveća krivica je što je uspeo da od toliko bekova ne dobije ni od jednog bar polupristojnog pomoćnika Jokiću, a smejali smo se denveru..

poslednja stvar, ovo takmičenje je zasigurno zacementiralo da Jokić nije najbolji igrač sveta u ovom trenutku, sorry ali najbolji na svetu mora da ne bude defanzivan liability ili da isporučuje redovno minimum 30,15,10.

1 minute ago, Nikodije said:

Bili smo prespori, imao sam utisak da lasom ne možemo da pohvatamo Fince, a u napadu smo drndali vunu 20 sekundi i onda nešto izmišljali.

Možda je deo talenta i minulih zasluga trebalo žrtvovati za malo više fizičke spremnosti i atletike, al sad je lako pametovati.

Ovaj roster ima i više nego dovoljno svega što treba da se lagano dobije i Finska i mnogo jače ekipe od finske. I atletike i talenta i znanja i iskustva… niko mu nije branio da pusti Aleksu, Dobrića, Marinkovića, N. Jovića da igraju po 30 minuta, a Petrušev da menja Jokića kad se umori ako nam fali atletike.

Of topik, samo nemojte da se zajebete da kliknete na neki portal, "novinari" iz kanalizacije organizuju feštu at their best

ma jasno je da je on u citatu pomenuo igrače koji su loše igrali ili one koji nisu bili duže na terenu a u teoriji su mogli da naprave nešto pozitivnije.

međutim, od analitičara bih očekivao osvrt na to zašto ekipu kao što je finska branimo kako branimo ili napadamo kako napadamo a ne ko je trebalo na klupu a ko na teren.

još je očiglednije da nije trebalo igrati sa posadom gde su ti petrušev ili jokić na PF a milutinov na C, dok jović igra SF

baš je ono, zicer protivnik da ne izlaziš sa tom preuveličanom posadom, adekvatnijom za 1987 godinu.

@theanswer , ako je ovaj lik košarkaški analitičar, ja verovatno radim u CERNU a da to ni ne znam.

Pitanje od milion dolara. Zasto svi ovi Jokicevi saigraci izgledaju mnogo bolje na terenu sa Bogdanovicem kao liderom ekipe a sa Jokicem izgledaju kao amateri ????

Edited by Micko8

"Eric Sedum" je kontam Eric Wedum iz DNVR podcasta. On je lik dizajner, radi im majce i grafike. U podcastu je bukvalno najmanje involved u novinarstvo i analizu igre i taktike. Lik je navijač u ulozi simpatičnog comic relief ortaka koji nema pojma o basketu ali je ortak pa ga trpe. Kontam da je ovu 'analizu' ispalio na nekom tviteru ko što mi pišemo ovde, a naši 'novinari' preneli senzacionalistički jer su to što jesu. I omašili prezime usput, jer što da ne.

Ha, sad vidim, to je preneto sa ig objave litvanske ekipe basketnews. Omašili su prezime na grafici, ok napisali u tekstu objave. Naši vidli sliku i prepričali, sa sve omaškom prezimena. Pakao nepismenosti.

1 hour ago, *edited by mod said:

Kaže i da je Kari zaspao za volanom.

Screenshot_20250907-122259.png

58 minutes ago, uini said:

naravno da je sjebao kari kada izgubiš od tri klase slabijeg protivnika ali jebo lika koji sebe zove analitičar i onda krene kao turnirski navijač da nabraja koje izmene je trebalo da pravi i koliko je igrao minuta avramović

Lik se zove Eric Wedum, iliti za one koji prate DNVR podcast "D-Line". Nije analitičar već fan, grafički dizajner koji ima podkast sa drugarima, koji je postao relativno popularan zahvaljujući uspehu Denvera i potpunoj nezainteresovanosti tradicionalnih medija da adekvatno isprate taj uspeh. Eventualno ga zovu "analitičar" na samom DNVR sajtu.

Edited by reg

9 minutes ago, Micko8 said:

Pitanje od milion dolara. Zasto svi ovi Jokicevi saigraci izgledaju mnogo bolje na terenu sa Bogdanovicem kao liderom ekipe a sa Jokicem izgledaju kao amateri ????

zato što se košarka ne može uspešno igrati bez makar jednog dobrog beka za predmetni nivo, a vasa i gudura imaju mentalnu blokadu kada igraju za Srbiju sa Jokićem ili bez njega dok ostali bekovi nemaju kvalitet.

Zajebavajte se vi sa tim šta nas čeka, ali ja imam drugara koji je bio pomoćnik Radonjiću i od njega sam čuo sledeću priču.

Radonja trener, Zvezda izgubila 5-6 utakmica u EL zaredom i zove ga Čović da se on i Dženkins nađu, pa će zajedno s njim negde. Kupi njih pudlica, sedaju u kola, ovaj namrgođen, ne progovara. Stižu u Belvil, penju se u zgradu, svuda obezbeđenje, dolaze do jednog stana i vrata im otvara Vučić.

Sedaju, ovaj odmah kaže: "Nema više da igrate ono što ste igrali dosad, ubuduće ovako", uzima tablu i kreće da crta. Dženkins zapanjen, Radonjić se pravi da upija šta ovaj priča, Čović i dalje sa istom facom. Završi se ta groteska, krenu kući i Dženkins im naglasi da im slučajno ne padne na pamet da ga još jednom zovu na takvu seansu.

Čovek se kune u decu da mu je Radonjić lično ovo ispričao.

Prema tome, ko zna šta je sledeće.

Pa on valjda treba da cini svoje saigrace boljim, da izvlace ono najbolje iz njih, neverovatno je to da se svi pretvore u miseve kada igraju sa njima. Imamo uzorak od tri velika turnira, gde ispadamo u prvoj eliminacionoj utakmici.

1 minute ago, napadaj said:

Zajebavajte se vi sa tim šta nas čeka, ali ja imam drugara koji je bio pomoćnik Radonjiću i od njega sam čuo sledeću priču.

Radonja trener, Zvezda izgubila 5-6 utakmica u EL zaredom i zove ga Čović da se on i Dženkins nađu, pa će zajedno s njim negde. Kupi njih pudlica, sedaju u kola, ovaj namrgođen, ne progovara. Stižu u Belvil, penju se u zgradu, svuda obezbeđenje, dolaze do jednog stana i vrata im otvara Vučić.

Sedaju, ovaj odmah kaže: "Nema više da igrate ono što ste igrali dosad, ubuduće ovako", uzima tablu i kreće da crta. Dženkins zapanjen, Radonjić se pravi da upija šta ovaj priča, Čović i dalje sa istom facom. Završi se ta groteska, krenu kući i Dženkins im naglasi da im slučajno ne padne na pamet da ga još jednom zovu na takvu seansu.

Čovek se kune u decu da mu je Radonjić lično ovo ispričao.

Prema tome, ko zna šta je sledeće.

Pa jel Radonja poslusao savet?

Sad gledam meki podkast Aca SC i jedan novinar kaže da je bio fizio iz WAS Wizardsa na sinoćnoj tekmi i jednu pre i pitao ga za Tristana i rekao mu je da je "fit to play" i da je bio spreman i utakmicu pre i da mu nije jasno zašto ne ulazi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.