Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

1 minute ago, Nikodije said:

Nije to puka iznerviranost nego neki jed, malicioznost, ne znam ni ja šta. Kao da jedva čekaju neuspeh da bi mogli da seru. I još gore, momci su proglašeni za ćacije maltene.

Ma jeste iznerviranost, plus generalno losa situacija u zemlji, pa se skupi nezadovoljstvo i istrese na nesrecnim kosarkasima u ovom slucaju.

A navijaci su inace poznati po tome da presude igracu, pa i treneru, po poslednjoj utakmici ili takmicenju. Dve godine zaredom osvajamo srebra u svetu, tad su carevi. Dva puta kiksnemo na EP, tada su bezmudasi, nemaci pojma, Kari za penziju... Tako to ide..

• Replies 2.8k
  • Views 136.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

pa pao mi je fudbal na pamet al fudbal ionako svi igraju pa je vrv teze uspeti. al da, kapiram da se u drugoj engleskoj ligi mlate dobre pare

Mada, postoji jos mogucnost da Finska i Turska igraju finale i da Finska pobedi, onda cemo mi pljuvaci da pojedemo sva govna koja smo izasrali

26 minutes ago, Valk said:

Najgori ljudi, idu na win-win opciju.

Pišu sve je sranje pa ako se obistini oni su veliki magovi i BiLi sU u pRaaaVu, a ako bude sve super onda im se u opštoj euforiji to zaboravi i radosno i oni kliču u raspoloženoj masi.

The Office Ryan GIF

Trazio sam od tebe da prosle godine popises sve one koji su pljuvali vaterpoliste, da se uradi lustracija. 😄

20 minutes ago, JohnnyD said:

Mada, postoji jos mogucnost da Finska i Turska igraju finale i da Finska pobedi, onda cemo mi pljuvaci da pojedemo sva govna koja smo izasrali

I onom Sengunu neko da kaze, alo mali, osmina finala se igra u 11, pojedes jabuku i ti si do 17h dobar

A ne pred finale da jede burek, pa ga nadskacu oni bledunjavi

Inace, nije sto smo ispali, nego sto opet moramo natrag u svoje zivote u ovakvoj drzavi i ovakva vremena. Zato mi i pratimo sport sve ove decenije

25 minutes ago, JohnnyD said:

Mislim da u eliminacionim utakmicama Finska sa 2.5 igrača i grupom među kojima se nalazi i legit srednjoškolac bez minuta igranja na klupskom nivou nikome ne može da napravi problem.

Uz to što nas izbacili sa srednjoškolcem, dodao bi i to da nisu odigrali savršenu 1 u 100 utakmicu. Čak ni blizu nekih suludih procenata.

Zaboravili smo da ispljujemo i to da smo se napromasivali bacanja kao konji

Dakle psihicki se nismo dobvo pvipvemivi

Edited by Ratamahatta

11 hours ago, Greek Freak said:

Izvinjavam se ako pišem već napisano, a verovatno pišem. Sad sam stigo s tekme, nisam ništa na temi stigo da pročitam. Ali imam par snažnih utisaka, pa me svrbe prsti.

Prvo, Jokić je bog košarke. Ali ga je danas napunio svako koga je čuvao. A veći deo utakmice je on eksplicitno govorio svima ko će koga uzimati u odbrani, polazeći od toga ko je "njegov". Prvo mu je Jantunen sasuo 3 u lice, pa je posle uglavnom "čuvao" što bezopasnija njihova krila da bi mogao da se štedi. Murinen mu je dao dve zaredom u lice, a to je gotovo jedino što je uradio na utakmici. Valtonen ga je napunio takođe. Jako jako puno poena smo primili preko njega, prvenstveno direkno od igrača koje je on čuvao.

Drugo, od početka utakmice je provejavala neka neobična atmosfera među našima i jako puno nervoze. Možda je to jednostavno zbog odličnog ulaska u tekmu od strane Finaca. Ali takav osećaj je trajao 40 minuta.

Treće, njihovi najupečatljiviji navijači su 10 nasmejanih Finkinja koje sa širokim osmesima navijaju i skaču celu tekmu. Naši najupečatljiviji navijači su ćaci huligani batinaši koji psuju majku okolo kad nam ne ide i misle da je odlična ideja da kolektivno skinu majice u trenutku kad je delovalo da smo okrenuli Fince. Karma, jbg...

Jedan dodatak na ovo što sam napisao o Jokiću i odbrani. Edin je to spomenuo u kratkom razgovoru i mislim da je potpuno u pravu - to je Pešićev propust, na njemu je bilo da to reši.

Jasno je da je najbolji recept za mučenje Jokića u odbrani izvlačenje njegovog igrača i prangijanje za 3. Ali to je common knowledge, mi moramo imati plan za situacije kada je protivnik ekipa u kojoj su svi opasni spolja, kao što je Finska. Nismo videli nikakvu promenu timske odbrane sinoć kod nas tokom utakmice, samo jedno te isto mučenje 40 minuta.

4 minutes ago, *edited by mod said:

Mislim da u eliminacionim utakmicama Finska sa 2.5 igrača i grupom među kojima se nalazi i legit srednjoškolac bez minuta igranja na klupskom nivou nikome ne može da napravi problem.

Uz to što nas izbacili sa srednjoškolcem, dodao bi i to da nisu odigrali savršenu 1 u 100 utakmicu. Čak ni blizu nekih suludih procenata.

Markkanen je imao 8/24 iz igre, trojke 1/9.

4 minutes ago, Greek Freak said:

Jedan dodatak na ovo što sam napisao o Jokiću i odbrani. Edin je to spomenuo u kratkom razgovoru i mislim da je potpuno u pravu - to je Pešićev propust, na njemu je bilo da to reši.

Jasno je da je najbolji recept za mučenje Jokića u odbrani izvlačenje njegovog igrača i prangijanje za 3. Ali to je common knowledge, mi moramo imati plan za situacije kada je protivnik ekipa u kojoj su svi opasni spolja, kao što je Finska. Nismo videli nikakvu promenu timske odbrane sinoć kod nas tokom utakmice, samo jedno te isto mučenje 40 minuta.

Danas svi znaju da pucaju spolja, osim Luke Mitrovica

I Dobrica i Gudurica

KZŠ, Čović & Pešić

Ovo je sve zato što igramo ABA umesto Profesionalne srpske lige

Grbović, Informer - ko sputava naše talente

Prime time, konačna analiza:

FB_IMG_1757238305553.jpg

11 hours ago, goofs said:

Ideja je da Jokić bude sidraš, ne izlazi da brani trojku nego pomaže u centru reketa, štiti obruč i ide na skok. Kad se to igra mora da postoji neko ko je kamenjar sa druge strane. Tako čuvaš sidraša i od sviča na piku koji on ne može da isprati. Crtano sa Porzingisa.

Imo, Jokić je bio manji problem na skoku danas, osim što se ne odvaja od zemlje pa mu neki put izbiju uhvaćenu lopti, veći su bili Petrušev i Jović, jer se Finci zaleću ko sivonje u reket, a to mora da se isprati..

…a koren tog problema je što smo spori i nespremni, evo Sveth reče zašto, nešto mu ne verujem preterano, ali nije ni bitno. Sporo prelazimo u napad, slabo trčimo, dok nam Finci rutinski otvaraju 2 na 1 zicere iz nekih slabih polukontri, samo na trčanje. Da mi jurcamo kako smo znali prošle godine đoku bi se oni zaletali na skok u napadu tako, jer bi sevale kontre na drugu stranu.

Inače, ovo mnogo liči na 2019, i tad smo bili spori u odnosu na ostatak turnira, a crtali su nas kao favorite.

U pravu si da je koren problema bilo to što smo spori, ali jede malo govna i Pešić što se razloga za tu činjenicu tiče. Celo prvenstvo veći deo utakmice igramo sa dve petice i četvorkom što je protivno svim trendovima i onda smo spori jer su igrači nespremni.

Jokić + Petrušev/Milutinov + N. Jović i onda na to još Gudurić/Bogdanović na dvojci koji su takođe sporiji od tipičnog modernog kombo beka.

Verovatno je to bio koncepcijski rizik jer video da smo loši na skoku, ali taj problem očito ne da nije uspeo da reši nego smo popili 20 ofanzivnih skokova od jedne Finske, a cena u vidu sporog kretanja je plaćena. Imam veliko poštavanje prema Kariju, ali ovaj put se ispostavilo da je koncepcijski poptuno promašio.

Sa druge strane, ne bih njega krivio za manjak intenziteta u odbrani što je uz sporo trčanje i skok bio naš najveći problem. Imali smo fizički jaku i gabaritnu ekipu a prebio nas je svaki protivnik. Dešavalo se da ne uđemo u bonus, a faul od lopte je bio težak incident. E to je već igračka sramota i zato ne mogu da se složim za Venomom. Italija nije bila sramota, ovo jeste.

Miami_Vice_Blues_Glass.jpg

Sako Vladea Djurovica, prvi vlasnik

"You gotta dream big and be a little crazy."

Edon Maxhuni

not sure if steve jobs or edon maxhuni

8 minutes ago, Ratamahatta said:

Danas svi znaju da pucaju spolja, osim Luke Mitrovica

Upravo tako. Zato je nedopustivo da budemo nespremni za tu situaciju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.