Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

misim da ovaj neuspeh moze dobro da utice na kosarku na duze staze. jer roditelji dece koja se opredeljuju za sport gledaju gudurica i micica i vide da zaradjuju milione a pojma nemaju, reci ce: a sto moje dete ovo ne bi moglo?

ambiciozni roditelji bi morali da gledaju u evropsku kosarku ko na veliku sansu: ne postoji posao u kojem mozes da budes drugorazredan/trecerazredan igrac, sto po definiciji jeste i najbolji evroligaski igrac, i da mlatis tolike pare

Edited by fancy claps

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Ljudi super je ovo.

Moji su ispali od Engleza u grupu 😂😂😂😂

Zamisli taj odron.

Nego, odje je makar Bokan preuzeo savez pa se završava vjerovatno višegodišnji raspašoj.

Neka sa savezom napravi priču ka sa Budućnosti, meni dosta.

Btw.. čuh u košarkaškim krugovima da će Žakelj i cg repku vodit.

No da ne oftopicujem.

Ljepse vam je ovo ispadanje no od nekoga ozbiljnog u četvrtfinale. Bar se mogu dobre fore bačat.

On 3. 9. 2025. at 22:45, JohnnyD said:

Da se nadovezem na ono sto sam rekao, odlazak Bogdana, i nedostatak Avrama, jasno govori da je glavni problem ove generacije godinama unazad - nedovoljno zara i zelje da se pogine za Srbiju, za tu zemlju za koju igraju. Prvenstva osvajaju ekipe koje su ili kvalitetom daleko iznad ostalih pa je nebitno kakvu motivaciju imaju (retko se desava u praksi), ili ekipa koja je najvise napaljena da pogine za zemlju (uz potrebnu dozu kvaliteta za najvise domete). Ova dvojica su fanatici, ali ostali nazalost nisu.

Pesic mora da razmislja da im usadi muda za bitne momente kada se lomi tekma, i da im poveca nacionalni ponos i naboj, koji ne postoji bez Bogdana i Avrama.

Ovo sam pisao posle Turske, a sada jos vise mislim isto to. Sa tim sto vise nisam siguran da li je u pitanju nedostatak muda, nalozenosti da izginu za zemlju, ili jednostavno nedostatak kvaliteta. Sve zajedno sa Jokicem, koji jeste sasuo odlicnih 33 poena, ali nije imao dobar govor tela i nije prigrabio ulogu vodje u nedostatku Bogdana.

46 minutes ago, Valk said:

Jutro je, a mi i dalje ispali od Finske.

Lepo su nas ispratili

Nije ni cudo sto su nas nadskakali

Spas mi donose cigani

• Popular Post

Kao da ono od sinoć nije bilo dovoljno, sad moramo da čitamo i da Vasa i Gudura nemaju pojma...

IMG_20250907_102620.jpg

6 minutes ago, Nikodije said:

Kao da ono od sinoć nije bilo dovoljno, sad moramo da čitamo i da Vasa i Gudura nemaju pojma...

Podbacili su iz razlicitih razloga. Kod Vasilija se vidi nedostatak takmicarske kosarke u prethodnom periodu, plus je zbog povrede preskocio i pripremne utakmice. Kada je igrac fizicki nedovoljno spreman, tada se ne oseca komforno na terenu, manje veruje sebi, neodlucan je, okleva i to sve koci igru tima. Gudura na vec velikom uzorku je vidno opterecen kada igra u repki i on to prosto ne moze da iznese, a pogotovo kada treba da udje u Bogdanove cipele..

Sve je to tačno i to smo znali, al nemoj da pišeš da nemaju pojma jebemmu miša

Kad je dodela medalja za forumaše koji su pisali da je sve sranje i ispostavilo se da su bili u pravu?

Pruži ruku boljem i teraj dalje.

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kad je dodela medalja za forumaše koji su pisali da je sve sranje i ispostavilo se da su bili u pravu?

Ja se odricem medalje, i rukovanja sa Vucicem. A pisao sam da je sve sranje ne bi li nekim tajnim kanalima prizvao energiju da se trgnu, al dzaba.

8 minutes ago, Nikodije said:

Sve je to tačno i to smo znali, al nemoj da pišeš da nemaju pojma jebemmu miša

Ja nisam ni pisao.

A tokom utakmice, ljudi svasta pisu iznervirani. Pa i posle utakmice. Svakakve se gluposti uvek pisu. Ne moze ovaj topik da izgleda drugacije od bilo kog drugog navijackog topika..

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ja nisam ni pisao.

A tokom utakmice, ljudi svasta pisu iznervirani. Pa i posle utakmice. Svakakve se gluposti uvek pisu. Ne moze ovaj topik da izgleda drugacije od bilo kog drugog navijackog topika..

Nije to puka iznerviranost nego neki jed, malicioznost, ne znam ni ja šta. Kao da jedva čekaju neuspeh da bi mogli da seru. I još gore, momci su proglašeni za ćacije maltene.

11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Najgori ljudi, idu na win-win opciju.

Pišu sve je sranje pa ako se obistini oni su veliki magovi i BiLi sU u pRaaaVu, a ako bude sve super onda im se u opštoj euforiji to zaboravi i radosno i oni kliču u raspoloženoj masi.

The Office Ryan GIF

1 hour ago, fancy claps said:

ne postoji posao u kojem mozes da budes drugorazredan/trecerazredan igrac, sto po definiciji jeste i najbolji evroligaski igrac, i da mlatis tolike pare

250px-Football_Pallo_valmiina-cropped.jp

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.