Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Možda su im fudbaleri prenijeli pozitivnu karmu za velika takmičenja?

Još da počnu da međusobno anume fircaju...

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Verovatno grešim no čini mi se da sam na nekom tajmaoutu čuo sa klupe kao da se igra na Gudurića...

Možda i tripujem jer oni nerezonski šutevi se ne uklapaju u bar malo logike.

19 minutes ago, Zaboravan said:

Verovatno grešim no čini mi se da sam na nekom tajmaoutu čuo sa klupe kao da se igra na Gudurića...

Možda i tripujem jer oni nerezonski šutevi se ne uklapaju u bar malo logike.

Nerezonska strategija je kud i kamo gora od nerezonskih šuteva jednog igrača.

Gudurićevi šutevi su ok i iz njegovog dometa. Da su ušli, sad bi pričali o herojstvu kao posle final 4. Veći problem je što se on nije uveo u utakmicu kako treba i spalo je na to da se upucava u 38.minutu.

8 hours ago, SNARC said:

Mama svih pitanja je valjda sta se desilo sa ljudima koji su nasmejani i pijani dosli na postolje pre godinu dana..

Kako su dosli na ovo..a bukvalno nista bitno nije menjano

Želim da verujem da je u pitanju odnos prema svemu što se dešava u zemlji i da su možda neki hteli da progovore o tome, ali da nisu bili jedinstveni.

Ipak, realnije je da posle Bogdana nismo imali vođu, da je Jokić došao debeo i nemotivisan, da naša dva startna beka ne mogu da pogode bazen, da jednog od njih iz ko zna kojih razloga po ko zna koji put puca sujeta, da smo i matori i neatletični, a i da je stručni štab sa sve Pešićem odrađivao očajni posao u pripremi utakmice.

Ovaj tim nije imao hijerarhiju i to je postalo bolno jasno i posle Bogdana. Ko je bio treći, a ko dvanaesti igrač? Niko nema pojma. Drugi je trebalo da bude Vasa, a on u nekom svom svemiru...

23 minutes ago, *edited by mod said:

Nerezonska strategija je kud i kamo gora od nerezonskih šuteva jednog igrača.

Pa to, jbg ipak su to igrači sa solidnim karijerama a ne pande, barem za Fince.

• Popular Post

Tema ko slava - krenulo od sporta, stiglo do domaće istorije i svetske politike.

A za mene je razlog što najbolji igrač i trener reklamiraju kladionice, a medijski javni servis evropske Srbije u spotu za prvenstvo najavio da idemo do završnice turnira.

• Popular Post
10 hours ago, Venom said:

Nema mesta priči o sramoti. Javnost je sama proglasila zlato i sad baca igrače pod autobus zbog svog kurčenja. Mene je sramota ovoliko prozivki igrača, kao da su namerno izgubili. Shit happens.

do ovde sam stigao sa čitanjem, ništa lično protiv ovakvog stava, samo ja to vidim drugačije a kada je već prilično podržan da udarim reply

možeš ti i amerima da uzmeš 7 ofanzivnih skokova u prvom poluvremenu, zarad bola u qrcu, jer ko ste vi finci i marakanen a vidi nas majstore - međutim, taj amer stegne odbranu u drugom, ne dozvoli više niti jednu slučajnu loptu da ode u ruke protivnika i poubacuje sve što mu je dato od protivnika and than some.

ja sam bio ubeđen da ako jokić ubaci 30+pts, da će to biti dominacija a jedina dominacija je bila preko njega i saigrača na ofanzivnom skoku protivnika, pri čemu ti završavaju rutinski tekmu, tako što baš njega svaka šuša izvodi na liniju za tri poena da mu sipa poene u facu.

znači, dobiju te ljudi u basketaškim fundamentima, ne košarkaškim a ti igraš nba ili evroligu a oni neka tamo leva takmičenja

cherry on top pokazne vežbe našeg ekipnog karaktera, je što onaj mali zoomer-balavac-finac od pola druge četvrtine jebe u zdrav mozak koga stigne i ti nemaš ponosa da ti toliko ne bude dovoljno za motivaciju. jebo taktiku, jebo trenera, jebeš takav pristup i majndset.

na koncu, sve smo ovo zaslužili, uključujući i ovakav oproštaj jokića od repke, realno antiklimaks koji je furao u istoj veći deo učestvovanja, čak i kada je radio svoj deo posla

Na kraju mi zao generacije, onako bas. Zasluzili su neko zlato, ali mi je drago da nije palo ovde.

Covic Piksi caci karma nas sustigla jbg.

E jes', sada se svi utrkuju ko je više srećan ili ravnodušniji na poraz jer su navodno svi redom moralne gromade 🙄

Brate gasite sportski forum kad je tako, i ovo ostalo što pratimo je u moralnom mulju, čak i gore.

Ali kako su nas razbili tempom od prvog do poslednjeg minuta. Kao da je onaj iz Memfisa spremio taktiku.

2 minutes ago, Malvo said:

Ali kako su nas razbili tempom od prvog do poslednjeg minuta. Kao da je onaj iz Memfisa spremio taktiku.

Znali su da nas imaju i pre nego sto je utakmica pocela

8 minutes ago, Malvo said:

plus su imali crnog karuza, grandisona, jednostavno nije fer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.