Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

• Popular Post

Jokara jos jednom dokazao da je samo najuspesniji srpski igrac u istoriji NBA lige i nikako ne moze da se poredi s nekim velikanima, ove fore "ne moze da igra sam" vise ne piju vodu i nisu opravdanje jer stalno visimo kad treba da odskocimo s njim. I u Fiba kosarci cesto moze da popuni statisticke kolone ali ta njegova jeziva odbrana sve to ponistava a i prosto covek nije lider, ne preuzima kad je tvrdo i nema taj pobednicki mentalitet kao u onoj rekreativnoj sprdnji od americke lige

Dobra stvar je sto igraci nece morati da se rukuju s Vucicem, bar nesto pozitivno iz ovog poraza

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Nikad od Jokica Pau Gasol jbg.

doduse ovaj luka stvarno analizu svakog igraca pocne time kakav ovaj ima privatan/poslovan prema njemu i, iako nece da prica o privatnim stvarima, aludira da to kako ovaj igra kosarku ima veze s tim kakav je privatno lol stvarno ide malo na andjusa, ja sam mislio da je to ozbiljniji podkast. sto opet ne znaci da laze za micica

7 minutes ago, Zli Gli said:

Jokara jos jednom dokazao da je samo najuspesniji srpski igrac u istoriji NBA lige i nikako ne moze da se poredi s nekim velikanima, ove fore "ne moze da igra sam" vise ne piju vodu i nisu opravdanje jer stalno visimo kad treba da odskocimo s njim. I u Fiba kosarci cesto moze da popuni statisticke kolone ali ta njegova jeziva odbrana sve to ponistava a i prosto covek nije lider, ne preuzima kad je tvrdo i nema taj pobednicki mentalitet kao u onoj rekreativnoj sprdnji od americke lige

Dobra stvar je sto igraci nece morati da se rukuju s Vucicem, bar nesto pozitivno iz ovog poraza

Boga mi Zli, nešto si blag prema Jokari, na kraju ćeš ga još i zavoleti fantom

Neverovatno je da je onakva litvanija u cetvrtfinalu a mi sa sve "najboljim" igracem na svetu opet ispadamo u osmini finala. Jos ako i BIH prodje sutra rolleyes Ne zaboravimo da je Jokic podbacio u mecu sa turcima , pobeda koja bi nas odvela na Svedjane i u "laksi" deo zreba.

Edited by Micko8

A možda stvarno jeste i virus, bilo bi zanimljivo znati ko je to bio, igrati sa temperaturom od 39 je skoro pa nemoguće.

Rekao je za Nikolu Jovića da je bio bolestan.

Ništa novo, njemu vazda nešto fali.

Gledamo snimak sad (možda ovaj put pobedimo), i utisak o delu tribine iznad naše klupe je jeziv.

54 minutes ago, Ayatollah said:

Drugi imaju osećaj pripadnosti svojim državama jer su se borili i izborili da bi došli do tih država.

...

. Zato nam i reprezentacije tako izgledaju.

Sreća pa smo 2022. i 2024. imali bolju državu. rolleyes

Zlatno doba nam je bilo u Slobodno vreme. Zlata1990, 1991, 1995, 1997,1998. 1996 samo srebro na OI. Držala se košarka 2001-2002, a onda je Dosmanlije uništile. 23. godine bez zlata i niz se produžava. frust

Da se Bogdan nije povredio možda bi nam se vratilo zlatno doba. Prošle godine smo bili na putu da izgubimo u četvrtfinalu sa 30 razlike, jer smo počeli s energijom koju smo sad imali. Srećom tad je imao ko da povuče. U sledećoj smo bili na putu da pobedimo Amere. Nije nam se država mnogo menjala tokom OI turnira.

13 minutes ago, Valk said:

utisak o delu tribine iznad naše klupe je jeziv

Pretili im? Nisam gledala, a sad i necu snimak.

https://x.com/ArisMovsesijan/status/1964433159950651635

Jeste da mi je ovo "krštenje" naših igrača smor, ali koliko moraš kao političar biti egomanijak da te đavo natera da tvituješ. Da ne idem u dalje teorije o volejima Vučiću, jer u njih kao pt derviš ne želim da verujem.

Edited by Milošica

Slucajni ucesnik istorije

images?q=tbn:ANd9GcSAHtQbMpOsdy3mpq_0EvK

Ovi sa sportske centrale kazu da je Vukcevic bio spreman da igra zadnje dve utakmice. Neverovatno da nije pokusao da odigra barem koji minut sa njim, pogotovo sa onako raspadnutim Petrusevom u osmini finala.

Preko Jokica smo primili 8 vaznih poena koja su resila utakmicu, dve trojke i dva poena gde je uvek kasnio da preuzme. Na drugoj strani terena nismo nista dobili od njega, posto se igralo na Gudurica i Jovica a nije da se Jokic nesto preterano nametao da preuzme odgovornost , bila je to vise neka alibi kosarka sa njegove strane u odlucujucim trenutcima utakmice.

Edited by Micko8

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.