Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

luka iz luke i kuzme kaze da je vasa najmanje omiljen igrac u reprezentaciji i da je to tako bilo od mladjih kategorija. da niko nije hteo s njim u sobu. ja sam znao po vasinim izjavama da ne voli svoje trenere i da ga je tesko uklopiti u tim, i po nacinu na koji igra vidi se da misli vise o sebi nego o timu, ali nisam znao da saigraci ne voli gde god igro.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

5 minutes ago, Micko8 said:

Zasto uopste idemo na velika takmicenja kada drugi zele vise pobedu od nas.

Da ne smaraju zena i deca mesec, dva

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Da ne smaraju zena i deca mesec, dva

Sounds legit

• Popular Post

Izvinjavam se ako pišem već napisano, a verovatno pišem. Sad sam stigo s tekme, nisam ništa na temi stigo da pročitam. Ali imam par snažnih utisaka, pa me svrbe prsti.

Prvo, Jokić je bog košarke. Ali ga je danas napunio svako koga je čuvao. A veći deo utakmice je on eksplicitno govorio svima ko će koga uzimati u odbrani, polazeći od toga ko je "njegov". Prvo mu je Jantunen sasuo 3 u lice, pa je posle uglavnom "čuvao" što bezopasnija njihova krila da bi mogao da se štedi. Murinen mu je dao dve zaredom u lice, a to je gotovo jedino što je uradio na utakmici. Valtonen ga je napunio takođe. Jako jako puno poena smo primili preko njega, prvenstveno direkno od igrača koje je on čuvao.

Drugo, od početka utakmice je provejavala neka neobična atmosfera među našima i jako puno nervoze. Možda je to jednostavno zbog odličnog ulaska u tekmu od strane Finaca. Ali takav osećaj je trajao 40 minuta.

Treće, njihovi najupečatljiviji navijači su 10 nasmejanih Finkinja koje sa širokim osmesima navijaju i skaču celu tekmu. Naši najupečatljiviji navijači su ćaci huligani batinaši koji psuju majku okolo kad nam ne ide i misle da je odlična ideja da kolektivno skinu majice u trenutku kad je delovalo da smo okrenuli Fince. Karma, jbg...

One ekipe iz 90-ih su mogle da imaju igrače u lošoj formi, povrede, ili da jednostavno odigraju loše, ali uvijek bi nekako iščupali tu pobjedu.

Da li je u pitanju drugi (šampionski) mentalitet, razlika u klasi, ili možda jedno i drugo, ne znam.

• Popular Post
29 minutes ago, Emerald said:

Guduric je uzeo tri suta na kraju. Jedan je pogodio, prvi, i smanjio razliku na -1. Ali onda je primasio dve vazne trojke.

spasio se đorđo što je umro

komentar sa tvitera

6 minutes ago, fancy claps said:

luka iz luke i kuzme kaze

Изгубио сам те овде

Just now, Palmira said:

Изгубио сам те овде

ja inace ne slusam tu emisiju pa ne znam kakvu reputaciju ima. el nije pouzdan izvor?

Just now, fancy claps said:

ja inace ne slusam tu emisiju pa ne znam kakvu reputaciju ima. el nije pouzdan izvor?

Спортски таблоидаш

okej ali ne znaci da nije istina. meni zvuci uverljivo

35 minutes ago, Delija67 said:

Izvor iz salate u Rigi mi kaze da su dva igraca igrala pod injekcijama, dva igraca su imala temperaturu 39. To do nekle objasnjava sto je ceo tim izgledao mrtvo.

Gudura je odigrao kao da je imao temperaturu 42

Luka je tezak debil. Kaze Bogdanovic je morao amerikancima da kaze da ostaje sa drugarima do kraja prvenstva, po cenu prolongiranja oporavka od povrede, po cenu da ne stigne spreman na trening kamp.

Edited by 1n54jd3r

Da je Micic bio upotrebljiviji mozda sav teret ne bi pao na Guduriceva krhka ledja. Ovako smo imali dva reprezentativna salabajzera koja su samo donosila stetu nasoj ekipi.

14 minutes ago, fancy claps said:

luka iz luke i kuzme kaze da je vasa najmanje omiljen igrac u reprezentaciji i da je to tako bilo od mladjih kategorija. da niko nije hteo s njim u sobu.

Sto? Prdi ispod jorgana pa onda otkrije?

I meni je Micic uvek u reprezentaciji delovao kao neki crni oblak iznad glave naseg tima, covek bas odise nekom negativnom energijom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.