Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Mislim da nas sada ceka mali pad, dok ne stasaju mladji igraci. Bice suse sto se tice medalja. Treba docekati nekog novog Teodosica,Bogdana pa i Jokica. Mislim da talenta imamo ali trebace vremena da mnogi od tih momaka sazriju. Ocekujem jedno 4,5 godina suse sto se osvajanja medalja u seniorskoj konkurenciji tice.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Masio je jos bar 3 da se secam. Jednu iz finte kad je hteo da izmuze faul i dve kad je bio sam na svetu u coskovima

Dobric je isto masio jedno 5 komada

1 minute ago, Emerald said:

Guduric je uzeo tri suta na kraju. Jedan je pogodio, prvi, i smanjio razliku na -1. Ali onda je primasio dve vazne trojke.

taj drugi šut koji je uzeo totalno kretenski je na kraju dana ubio svaki pokušaj da se možemo vratiti u meč. izrazito imbecilan šut

1 minute ago, Emerald said:

Guduric je uzeo tri suta na kraju. Jedan je pogodio, prvi, i smanjio razliku na -1. Ali onda je primasio dve vazne trojke.

Uzeo je 8. Na ovakvoj utakmici samo su Jovic i Markanen uzeli vise.

Ne govorim koliko je ukupno uzeo vec koliko je na kraju uzeo.

I blli su teski ali mi smo pogubili na kraju pod pritiskom. Nismo ni ranije briljirali ali na kraju-pomracenje.

Ne bi dobili ovu utakmicu da se igrala tri dana. Jednostavno ovaj tim nije bio tim za velika dela, to je bilo uocljivo i na pipremnim mecevima. Imali smo iste probleme i tada, gradjenje defanzivnog skoka i branjenje suta za tri poena.

Edited by Micko8

Tuga. Finci su hteli vise pobedu od nas.To je bolna istina.

6 minutes ago, theanswer said:

Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je naprednjačka stoka uništila svaki osećaj pripadnosti ovoj državi.

Drugi imaju osećaj pripadnosti svojim državama jer su se borili i izborili da bi došli do tih država.

Mi nemamo osećaj pripadnosti ovoj državi, jer je ona došla kao otpadak od tuđih borbi, a ne kao plod naše borbe. Velika većina ljudi u ovom društvu nikada nije htela da živi u ovoj i ovakvoj državi. Zato je niko i ne doživljava naročito ozbiljno, od vrha vlasti do socijalne margine. Zato nam i reprezentacije tako izgledaju.

22 minutes ago, Ratamahatta said:

Pa nesto nas cesto jebe taj bog

A dve trojke Đorđevića?

4 minutes ago, Ayatollah said:

Drugi imaju osećaj pripadnosti svojim državama jer su se borili i izborili da bi došli do tih država.

Mi nemamo osećaj pripadnosti ovoj državi, jer je ona došla kao otpadak od tuđih borbi, a ne kao plod naše borbe. Velika većina ljudi u ovom društvu nikada nije htela da živi u ovoj i ovakvoj državi. Zato je niko i ne doživljava naročito ozbiljno, od vrha vlasti do socijalne margine. Zato nam i reprezentacije tako izgledaju.

Kako nam izgledaju reprezentacije? Koliko medalja su osvojili kosarkasi i kosarkasice Srbije, vaterpolisti, odbojkasice...

Srbija je uspesna u kolektvnim sprotovima. u Rio na OI medju top 3-4 po broju osvojenih medalja u kolektivnim sportovima. Redovni na SP u fudbalu, san mnogih. Znam da tesko pada poraz pa se sada traze razlozi tamo gde ih nema.

8 minutes ago, Fanta said:

Tuga. Finci su hteli vise pobedu od nas.To je bolna istina.

Zasto uopste idemo na velika takmicenja kada drugi zele vise pobedu od nas.

Pre ce biti da su zeleli to zlato i da su pod pritiskom pali, nego da nisu zeleli.

Videlo se da su stegnuti a to je posledica pritiska.

9 minutes ago, Filozof manijak said:

A dve trojke Đorđevića?

Ehh, jedan je Sale nacionale

1 hour ago, Facundo Orellana said:

.

P.S. Pogledajte nam grupu u kvalifikacijama za SP (kako to izgleda kada se ukrštamo). Biće pakao da se kvalifikujemo.

Turska i Srbija iz naše grupe a ukrštamo se sa grupom gde su Italija i Litvanija. Ubedljivo najteže grupe. Samo tri ekipe idu na SP tako da jedna od ove četiri neće na prvenstvo

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.