Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Samo da kazem da ih sve mnogo volim. I Pesica, i Jokica, i sve. Bogdana posebno.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

1 minute ago, Ratamahatta said:

Pa nesto nas cesto jebe taj bog

Pa kad smo gresni..

Pešić je morao u mesto Vase da vodi Topića, kockao se previše, umesto Davidovca je vodio Vukčevića. No posle bitke je lako biti general...

Drugo što bode oči, koliko smo bili spori, u napadu do bola predvidljivo, a odbranu smo u 6 utakmica, na nivou odigrali skupa 20 minuta... Šut za tri nismo imali, sem nešto malo protiv Turaka...

Povreda Bogija je pokrenula bed vajb, povreda Alekse nas dokrajčila....

Edited by assignment

Iskritikovase i Pesica, u fazonu zaspao za volanom, nikakvog prilagodjavanja, uzasno vodjenje tekme. Pa se prisecaju kako je drzao previse Jokica na klupi onomad u bolnom porazu od Italije.

42 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ima li neko košarkaški pismen da objasni šta je Kari hteo sa ovom odbranom gde Jokić čuva spolja nekog nešutera i onda pod košem ne možemo da pokupimo ništa? Radojević kaže da to Seltiksi igraju često

Ideja je da Jokić bude sidraš, ne izlazi da brani trojku nego pomaže u centru reketa, štiti obruč i ide na skok. Kad se to igra mora da postoji neko ko je kamenjar sa druge strane. Tako čuvaš sidraša i od sviča na piku koji on ne može da isprati. Crtano sa Porzingisa.

Imo, Jokić je bio manji problem na skoku danas, osim što se ne odvaja od zemlje pa mu neki put izbiju uhvaćenu lopti, veći su bili Petrušev i Jović, jer se Finci zaleću ko sivonje u reket, a to mora da se isprati…

…a koren tog problema je što smo spori i nespremni, evo Sveth reče zašto, nešto mu ne verujem preterano, ali nije ni bitno. Sporo prelazimo u napad, slabo trčimo, dok nam Finci rutinski otvaraju 2 na 1 zicere iz nekih slabih polukontri, samo na trčanje. Da mi jurcamo kako smo znali prošle godine đoku bi se oni zaletali na skok u napadu tako, jer bi sevale kontre na drugu stranu.

Inače, ovo mnogo liči na 2019, i tad smo bili spori u odnosu na ostatak turnira, a crtali su nas kao favorite.

Deda se povredio u plejin tekmi - Zvezda izduvala to, a nije ni domaca finala igrala

Svetislav ga ne zove - bi sta bi

Taj covek je dragi kamen

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mi smo dali sve od sebe, al božija volja

idemo dalje uzdignute glave

čudi me da na kraju nije rekao slava gospodu i posolio

A dobro, on je vernik, viče slava Bogu i kad pobedi i kad izgubi.

Verujem da nije hteo da se istrčava sa izjavama i koliko sme da bude otvoren dok ne čuje šta će Pešić reći na KZN.

Da je hteo da zove recimo Markus Pejdza umesto Gudure on bi dao 2 trojke sam i mi bi prosli dalje

Mozda bi Tejic iskontrolisao skok da je pozvan

7 minutes ago, 1n54jd3r said:

Amerikanci koji imaju DNVR podcast a koji prate Srbiju jer im je Jokic idol, u analizi tekme kazu da je Guduric uzeo najlosiji sut koji su videli u zivotu. Za referencu, kazu da Rasel Vestrbruk i Vil Barton (koji su manje vise sinonim za glupe, nerezonske suteve) nikad nisu uzeli takav sut. Eto, nasmejah se.

Uzeo je barem 4 takva na kraju. Samo ne znam kako završi na terenu i to sa loptom u rukama.

on je muva bez glave, neko reče da ima energiju vođa

ja duboko žalim tim kome će on biti vođa, jago 3.0

Pa dobro, ne mozemo da kazemo da Gudura nema muda, mozemo samo da kazemo da nema pojma

Izvor iz salate u Rigi mi kaze da su dva igraca igrala pod injekcijama, dva igraca su imala temperaturu 39. To do nekle objasnjava sto je ceo tim izgledao mrtvo.

• Popular Post

Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je naprednjačka stoka uništila svaki osećaj pripadnosti ovoj državi.

Edited by theanswer

Guduric je uzeo tri suta na kraju. Jedan je pogodio, prvi, i smanjio razliku na -1. Ali onda je primasio dve vazne trojke.

i pre toga je promašio 5(pet)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.