Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Sramota je kako smo odigrali odbranu na Larkinu prvo poluvreme

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Turci su manje rotirali od nas. Mislim da im je prva petorka dosta duze igrala od nase.

Nikola Jovic mora da ima doprinos. Bez njega ce tesko da ide.

Edited by Emerald

vlade koji ih podseća da ima tezgu studio i kad nema utakmica

lol

komentari su mahom kao da su turci obrisali pod nama, a zapravo smo izgubili na 1 posed u utakmici gde su turci izasli kao da je finale i maksimalno skratili rotaciju, a mi igrali tek nesto jacim intezitetom nego ostale grupne utakmice, plus nam se posle bogdana povredio i tristan, avramovic nije igrao drugo poluvreme i micic jedan deo utakmice zbog povrede

ataman i turci su vise zeleli pobedu sto je razumljivo, jer oni su ekipa "u nastajanju", potrebna im je potvrda protiv druge najbolje reprezentacije na svetu

sa druge strane, ne kazem da pesic nije zeleo pobedu, ali apsolutno su mu bile bitne i neke druge stvari u ovoj utakmici

jako bitno je sto je micic u onom prvom ulasku na teren pokazao da moze odigrati na svom vrhunskom nivou

sve ovo ide po planu, fince rutiniramo i dizemo formu za zavrsnicu

Mene jako nervira ovo naturalizovanje igrača, baš mrzim takve ekipe, izuzetno glupavo pravilo. E fali nam centar, plej, šta god... Ma nema problema uzećemo nekog dobrog Amera, boli nas kurac.

2 minutes ago, theanswer said:

Sramota je kako smo odigrali odbranu na Larkinu prvo poluvreme

Slazem se.

Ali ga je islo, imao je jednu trojku iz trka, van balansa u vazduhu. To ne moze da se brani

1 minute ago, uini said:

a jokic je chat gpt a ne famozni mvp, pa ne moze da koriguje navodbo karijevu brljotinu.

sengun je dobio jokica w/a significant margin i to ie storija ove tekme.

ubio ga je, ali nije to cela storija. i pored toga su morali da šutnu 60% trojke, da uhvate 4 lopte u napadu u poslednja dva minuta, da jović promaši zicer i da naši bekovi prodaju dve žive lopte u poslednjem minutu…da bi dobili na jednu loptu.

mi smo i bez bogdana i sa ovakvim jokićem realno bolja ekipa od njih.

nadam se da će jokića malo da žulja što je ovako dobio po pički i onda mu još skinuli lopte sa glave kad se lomilo, a i ona trojka 15 sekundi pre kraja preko ruke je bila bezveze po mom mišljenju. tačno nam sve vreme treba da malo popizde zbog nečega i nadam se da će ova utakmica da to izazove.

Edited by Heaviside

I da ne zaboravim, psiholozi Majami Hita da jedu govna zajedno sa trenerom. Promasaj posranog Nikole Jovica je direktno iz straha, sumanuto kolko je to bilo ocigledno, tip straha koje bi on u teoriji odavno trebalo da prevazidje igrajuci tamo.

Ironija sudbine - celu utakmicu skupljamo i puštamo trice i onda nam presudi - reket, odnosno nezatvaranje istog. twaka

3 minutes ago, pbg12345 said:

komentari su mahom kao da su turci obrisali pod nama, a zapravo smo izgubili na 1 posed u utakmici gde su turci izasli kao da je finale i maksimalno skratili rotaciju, a mi igrali tek nesto jacim intezitetom nego ostale grupne utakmice, plus nam se posle bogdana povredio i tristan, avramovic nije igrao drugo poluvreme i micic jedan deo utakmice zbog povrede

ataman i turci su vise zeleli pobedu sto je razumljivo, jer oni su ekipa "u nastajanju", potrebna im je potvrda protiv druge najbolje reprezentacije na svetu

sa druge strane, ne kazem da pesic nije zeleo pobedu, ali apsolutno su mu bile bitne i neke druge stvari u ovoj utakmici

jako bitno je sto je micic u onom prvom ulasku na teren pokazao da moze odigrati na svom vrhunskom nivou

sve ovo ide po planu, fince rutiniramo i dizemo formu za zavrsnicu

Ako nasa reprezentacija ne moze da nadje motiv na utakmici koja im je otvarala zreb do finala, onda ne znam zasto su dolazili na turnir.

Edited by Micko8

3 minutes ago, Heaviside said:

ubio ga je, ali nije to cela storija. i pored toga su morali da šutnu 60% trojke, da uhvate 4 lopte u napadu u poslednja dva minuta, da jović promaši zicer i da naši bekovi prodaju dve žive lopte u poslednjem minutu…da bi dobili na jednu loptu.

nadam se da će jokića malo da žulja što je ovako dobio po pički i onda mu još skinuli lopte sa glave kad se lomilo, a i ona trojka 15 sekundi pre kraja preko ruke je bila bezveze po mom mišljenju. tačno nam sve vreme treba da malo popizde zbog nečega i nadam se da će ova utakmica da to izazove.

sve se slazem, bez da sam mogao da gledam poslednju cetvrtinu

ali

sengun > jokara je danasnja cinjenica, 03. sept.

Edited by uini

3 minutes ago, Zico said:

Mene jako nervira ovo naturalizovanje igrača, baš mrzim takve ekipe, izuzetno glupavo pravilo. E fali nam centar, plej, šta god... Ma nema problema uzećemo nekog dobrog Amera, boli nas kurac.

Meni nije jasno kako je Turskoj dozvoljeno da igra sa dva stranca? Nigerijac jeste prošao turske mlađe selekcije ali je rođen u Lagosu u Nigeriji i naturalizovan je. Verovatno neka Fiba sjajna ideja... ima babu u selu kod Kodžaelija doneli Turci dokument na uvid

Edited by arheolog1981

1 minute ago, JohnnyD said:

I da ne zaboravim, psiholozi Majami Hita da jedu govna zajedno sa trenerom. Promasaj posranog Nikole Jovica je direktno iz straha, sumanuto kolko je to bilo ocigledno, tip straha koje bi on u teoriji odavno trebalo da prevazidje igrajuci tamo.

Strah jeste ali zbog pritiska koji je dat ekipi da su ubedjlivo najjaci.

Bice problema i na drugim utakmicama ako ih ne resimo pre poslednjih 3-4 minuta.

2 minutes ago, Micko8 said:

Ako nasa reprezentacija ne moze da nadje motiv na utakmici koja im je otvarala zreb do finala, onda ne znam zasto su dolazili na turnir.

jeste, falio im je motiv, boze gospode.

6 minutes ago, Heaviside said:

slazem se,ali fali nam Bogi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.