Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Btw, zajebite sa Stefanovim promašajem za +1, nije nam to izgubilo utakmicu i nije ok prema čoveku koji je igrao sjajan meč.

• Replies 2.8k
  • Views 136.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

8 minutes ago, Nikodije said:

Tačno sam znao posle onog zicera NJovića da kola kreću nizbrdo. Tada bismo otišli na +6 da je ubacio.

Ono njegovo je neshvatljivo promašiti na terenu na Adi dok ti debeli Miran zavrće bradavicu...

Ma kakav vas žreb spopao, kad smo pa mi dobro izašli iz grupe?

Jedini red flag su povrede i to što je Vasilije protiv svih najgori igrač na terenu, uključujući simpatične Čehe i Estonce.

I još jedno zapažanje, posle povrede Bogdana deluje mi kao da nam je govor tela (i lica) užasan. Kao da to nisu svarili i/ili ne veruju u sebe i tim više toliko. Tek su se nešto malo aktivirali posle onog kucanja Dobrića iz kontre, ali sve dotle smo kao na sahrani, a to mi iskreno ne obećava.

Just now, arheolog1981 said:

Ono njegovo je neshvatljivo promašiti na terenu na Adi dok ti debeli Miran zavrće bradavicu...

morao je i larkina i loptu da unese u koš, a ne da baci peglu na koš

Kakva je igracina Sengun hail

onog momenta kad su nam uhvatili 4 skoka u napadu u nizu sam znao da gubimo

kako mrzim tekme protiv turaka, uvek me vrati u 2010 i onu kradju u polufinalu. ptsd aktiviran

Generalno nisam toliko nezadovoljan osim poslednja 3-4 minuta. Oni su 3. ekipa po kvalitetu na EP i odigrali na maksimumu a trebalo je da ih dobijemo. Više brinu povrede, ne znam o čemu se radi, izgleda da smo nespremni otišli tamo.

Preterujete, imali smo utakmicu, srale su ih trojke i na sve to je sudjeno par teških idiotizama u njihovu korist. Moglo je malo smirenije i da pobedimo. Šengun je klasa.

Edited by Amos

Just now, JohnnyD said:

Moram nerado da priznam da ova generacija, sa Bogdanom ili bez Bogdana, nema ta sampionska muda koja su potrebna za zlata. Tako je bilo i na proslom evropskom, i na svetskom, jedino je izuzetak Olimpijada gde smo izgubili od Amerika direktno zahvaljujuci sudijama.

Zasto je to tako, ne znam, zasto se Turci loze mnogo vise da daju svojoj zemlji, opet ne znam, ali je tako. Kao da ne veruju u pobedu, preplaseni su kad je bitno, svi do jednog. Nesto mora da se promeni drasticno, jedan tezak mudonja nam treba poput Djordjevica. Mislim da bismo i sa Teom ovde bolje izgledali. Ono nikad nisam video da ekipa u jednom napadu izgubi 5 lopti u skoku ispod svog obruca.

Ovo da se pinuje.

Taj manjak muda i to neko insistiranje na objektivnosti nam dolazi glave iz generacije u generaciju.

Fali nam onaj gif Mačvana protiv Australije. Fale nam i ta muda i taj naboj da protivnika moramo da nabijemo u zemlju.

To su oni matori imali. Da se kuca preko Sabonisa, da se uleti u pun reket amera, da drugi centar prebije protivnika.......

Mi se iz turnira u turnir, iz generacije u generaciju bavimo više protivnicima nego sobom. Vazda ne možemo da se sastavimo a i kad se sastavimo to je neka muka i nevolja, ......kako seješ tako i žanješ.

Katastrofalni završni napadi Pešića, ako su uopšte Pešića. Delovalo mi je da ni sami igrači ne znaju šta igraju poslednje napade.

Ako imaš Jokića u timu, a ostatak ti je 5 klasa ispod, onda nema šta tu da Micić ili Gudurić da rešavaju.

Opet, ne pamtim da je neko usrao Jokića kao Šengun večeras. Hoće to kad trener ume da ga postavi u pozicije koje mu odgovaraju, sve suprotno od nas.

Edited by Ivo Petović

Just now, MiddleClass said:

Kakva je igracina Sengun hail

Jedna od većih pičketina na terenu koje sam ikad video. Tačno znam taj mentalitet kukavički, jajarski, sve mu smeta, plače, kuka, zapomaže, pakao kakav ljigavac.

Najbolje je bilo kad je skakao po terenu posle onog guranja Jokića čistog kao suza.

2 minutes ago, Mil@n said:

Ako me nešto nervira kod Jokića to je taj pičkasti momenat kada svako ko mu izađe na crtu kida da se dokaže protiv njega, a njega boli kurac već kao sve kao lagano, nije njemu stalo, pa stani druže, izvadi onu stvar i olupaj ga po čelu a ne da ti ovaj skače po terenu, trpa te, skače ti, diže moral svojima a ovaj naš kao mutav ne progovara.

Jokic je takav karakter. Nije to problem.

Problem je sto mu skidaju 3-4 lopte u skoku kada se lomi utakmica.

Kako je odgigrao odbranu...

Just now, steins said:

Fali nam onaj gif Mačvana protiv Australije

jes, tad smo tradicionalno igrali vrhunski i osvojili zlato

not

aj samo bez revizije istorije. u grupama smo se uvek mučili kada smo dobro igrali na ispadanje.

Edited by garmonbozia

3 minutes ago, Valk said:

Zato što su Turci tražili da im se koristi isključivo njihov naziv države u originalu.

I Češka je promenila zvanično ime države pre neku godinu.

Mogao bi i ekonomski tigar da postupi isto fantom. Sve drugo je reseno

Edited by MeanM@

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.