Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

• Popular Post
Just now, steins said:

Ne može Jović, mator je.

On je promašio bacanje posle istrčavanja one kontre samo zbog toga što je crko.

bio nam je ubedljivo najbolji bek danas

odlična partija, trebalo je da ga ranije izvadi i da ga vrati za poslednja 3 minuta

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

3 minutes ago, steins said:

Nevezano za ovaj post, ali molim vas ljudi ne budalite više o ovom čuvanju Jokića

Za koji ga kurac čuvamo? Da ga dovedemo sačuvanog kući kad ispadnemo?

Ostali superstarovi na turniru riljaju li riljaju, jedino mi vazda nekog čuvamo za nešto.

Aman bre.

Ok, izvini.
Ja i dalje mislim da bi mogli da ga makar malo pristedimo u 1/8 pa nek igra 35+ minuta do kraja turnira.

1 minute ago, theanswer said:

Finci i Šveđani su neuporediv kvalitet. Moraćemo da trošimo Jokića ali to nije problem. Raspored je smešan. Evroligaški raspored je dobar za ovoliko odmora koliko daje Evrobasket da ne pričamo o NBA. Francuzi i Litvanci i Španci takođe ne mogu u istu rečenicu mada je to i nebitno jer nam Litvanci svakako ne mogu ni doći..

Ja sam i rekao da bih radije ovakve sakate Francuze u 1/4 (koliko videh oni bi nam sledovali, mozda gresim) nego drugog, tako da po meni ova 1/8 i 1/4 nije toliko katastroficna uopste. A onda moras da pobedis 1/2 i finale kanis li biti prvi, ili ne.

Uglavnom, nadam se da cemo uspeti da se zbrckamo do 1/8 pre svega zdravstveno, dosao je taj reality-check poraz pa je dosao, i dalje je sve u nasim rukama, apsolutno ne treba zazirati ni od koga, licno ne razumem to famu oko Nemacke ali dobro, daj da ih vidimo u 1/2

58% za 3, kaže Vanja imali su otvorene šuteve i pogađali, mi s tim živimo...

kaže da povreda Alekse nije strašna, aj barem je to dobro.

Nisam se nešto smorio zbog ove utakmice, baš je bila vrhunska, da sam neutralan uživao bih.

Ovako smo doživeli Vasakr (želim da se ovo brendira kada Vasa izvrši masakr nad svojom ili protivničkom ekipom)

23 minutes ago, garmonbozia said:

morao je i larkina i loptu da unese u koš, a ne da baci peglu pogačicu na koš

Ne bi se uopšte čudio da neko izbaci Turke pre polufinala. Ne krenu trojke i prebiju Šenguna.

Edited by Amos

Da se nadovezem na ono sto sam rekao, odlazak Bogdana, i nedostatak Avrama, jasno govori da je glavni problem ove generacije godinama unazad - nedovoljno zara i zelje da se pogine za Srbiju, za tu zemlju za koju igraju. Prvenstva osvajaju ekipe koje su ili kvalitetom daleko iznad ostalih pa je nebitno kakvu motivaciju imaju (retko se desava u praksi), ili ekipa koja je najvise napaljena da pogine za zemlju (uz potrebnu dozu kvaliteta za najvise domete). Ova dvojica su fanatici, ali ostali nazalost nisu. Jedan je najbolji igrac na svetu, ali kad mu dodje u svetskim okvirima solidan Sengun, koji ima duplo veci naboj i napaljenost to se sasvim lepo potire. 

Pesic mora da razmislja da im usadi muda za bitne momente kada se lomi tekma, i da im poveca nacionalni ponos i naboj, koji ne postoji bez Bogdana i Avrama. Da li je to nemoguca misija, ne znam, ali je trenutno duplo bitnije od bilo koje taktike i rotacije igraca.

edit: i slazem se da Turci ispadaju u cetvrt, ili polufinalu, video sam mnogo bolje ekipe od njih ovde

Edited by JohnnyD

22 minutes ago, Mil@n said:

Jedna od većih pičketina na terenu koje sam ikad video. Tačno znam taj mentalitet kukavički, jajarski, sve mu smeta, plače, kuka, zapomaže, pakao kakav ljigavac.

Najbolje je bilo kad je skakao po terenu posle onog guranja Jokića čistog kao suza.

Meni je bio gotivan ono malo sto sam ga gledao u NBA, prosto visoki sa IQ i osecajem za asistenciju su mi vazda bili milina za gledanje. Plus u intervjuima deluje elokventno. Sada prvi put sticem utisak da je sabancina, attention whore i ponasanje Embiid style. Izgubio sve dabogda.

Just now, JohnnyD said:

da im poveca nacionalni ponoso i naboj

treba da istetoviraju "nema predaje" na grudima

Odlično je ovo bilo. Možda i bolje da smo izgubili možda bi u 1/4finalu dobili Španiju ovako vrlo moguče da če nam rival biti 1 Poljska ili možda Izrael.

izbacuju ih svedjani

kao sto rekoh svedjani su sasvim korektna reprezentacija, na loptu su izgubili od finaca i litvanaca, red je da im se vrati

a igrace rastereceno, dok turci ulaze kao veliki favoriti, a to ovakvim reprezntacijama u prvom eliminacionom krugu zna biti ogroman teret

Nije Kari sigurnk crtao ono za poslednji šut Jokića, već je ovaj mislio da će Turci praviti brz faul.

Turci su najbolja trojkaška ekipa na turniru, bili do ovog kola, a sad pogotovo nakon ove utakmice. Razlika je što njima Osmani ili onaj mrtvak Hazer ubace trojku kad ostanu sami, a nama Jović maši zicer protiv 20cm nižeg lika.

5 minutes ago, Amos said:

Ne bi se uopšte čudio da neko izbaci Turke pre polufinala. Ne krenu trojke i prebiju Šenguna.

Ako sutra sve bude po planu Turci idu na Poljsku a mi na Izrael ako pobedimo Finsku

1 minute ago, JohnnyD said:

nedovoljno zara i zelje da se pogine za Srbiju, za tu zemlju za koju igraju.

Saberi se.

Nepopularno mišljenje ali Turski roster nije slabiji od našeg, naprotiv rekao bih. Bolji su na 1 i 4, vrlo izvesno i na 2, dok su na 5 egal (gde je naše najjače oružje) sa uber napaljenim klincem za dokazivanje. U ovom trenutku je i Ataman bolji taktičar od Karija, a o motivacionom momentu da ne pričam.

Jako loš matchup za nas, daj bože da imaju loš dan u medjuvremenu da ne naletimo opet na njih, ali oni realno mogu da odu do kraja. Ataman ih je ubedio da su najbolji i da je ceo svet protiv njih, to je pola posla već.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.