Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

IMG_1464.jpeg

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

6 minutes ago, April said:

Kao što rekoh, nisam od ove utakmice očekivao išta, sem da vidimo gde smo realno. Turci su jaki onoliko koliko igraju zajedno i igraju kod Atamana, znači, jaki su.

O odgovorima koje sam dobio kako su jaki samo kad igraju kod kuće, ne bih.

Dakle, nisam ništa očekivao, ali sam dobio mnogo, mnogo više. Zapravo smo igrali odlično. Za probleme u def.skoku smo znali, da slabo branimo trojke smo takođe znali, mada bi se moglo postaviti par neprijatnih pitanja, kako Kariju, tako i celom timu - ako već znate za problem, šta ste uradili povodom njega? Par puta je baš izgledalo preterano. Naši elitni defanzivci imaju isti nedostatak i kad igraju iu klubovima, i Vanja, i Aleksa, pa i drugi. Ipak da dva Turčina ostanu sami na otvorenom šutu, e pa jebiga. Da primimo 95 poena i završimo četvrtinu sa dva faula, takođe.

Sve u svemu, imamo mnogo, mnogo više rezervi nego Turci. Ako preguramo eliminacije, sledeća utakmica neće biti na jednu loptu, polupaćemo ih kao Panta pitu.

Poprilično se slažem.

Turci ovakvu utakmicu ne mogu da ponove, dobili su je zato što mi nismo igrali u do-or-die modu, čak smo ih stisli u poslednjoj četvrtini sasvim korektnom odbranom ali su se izmigoljili zahvljujući našim greškama.

Napadački smo odigrali odlično, vrlo blizu maksimuma, svi koji su ušli su dali doprinos, procenti su bili zadovoljavajući prema odličnim, distribucija minutaže i poena da svaki trener poželi. Deo toga ide na dušu protivniku koji je generalno ekipa sa prosečnom odbranom, imaju nekoliko ili niskih ili neatletičnih igrača.

Imamo rezerve u odbrani, nismo planirali utakmicu da izginemo, nismo planirali ni da izgubimo ali se desilo. Da je bila eliminaciona tekma, ovakvog protvnika bismo stiskali od prvog minuta, Jokić se ne bi povlačio toliko sa šuta, pritisak na Larkina bi bio konstantan. Pešić je opet isprobao sa dva centra i izgledalo je dobro, samo što je to specijal za Tursku, protiv drugih to nećemo raditi.

Operativno nam ovaj poraz ne znači ništa ukoliko Izrael dobije Sloveniju, Nemce moramo dobiti svakako ako smo šampioni.

Imam strah jedino od toga da, ukoliko Izrael izgubi, protiv Francuza u četvrtfinalu ne izgubimo zbog povrede nekog od naših "svilenih" plejeva.

Jbg, slabo pratim ovo prvenstvo, sina konsultujem ko igra kod FRA i GER, nemam predstavu kako igraju.

2 hours ago, Fins fleet said:

U prilig time da nam fali neki Sasa, kad su nam kupili one ofanzivne skokove, imao sam jak Djofreza dezavu.

Jel bio Dobric na terenu kod famozna tri skoka u napadu Turaka? On je taj koji ume i moze to da pokupi. I dalje mi nije jasno iz kog taktickog razloga ga, inace,nije vratio kad se malo odmorio. Bar njega ako je SJovic vec lipsao. Nesto tu previdjam

Edited by MeanM@

3 hours ago, theanswer said:

Pešić bi morao da razmisli da na utakmicama gde nam protivnik sipa 19 trojki iz uglavnom otvorenih šuteva promeni malo način odbrane od pika, makar na nekoliko poseda, da proba da pokaže nešto novo, da možda stavi neku zonu par puta iako i zona provocira šut ali bar malo da napravi neki vic da izbaci protivnika iz ritma. Bilo je očekivano i pre prvenstva da nam je napad bolji deo tima i meni je fascinantno da u sinoćnoj utakmici mi i i uopšte dođemo do utakmice na jedan posed u završnici imajući u vidu šta se sve dešavalo. Ali, da nam se jedna Turska ovako načestita mile nove godine ofanzivno, to je baš previše. Nadam se da će Piroćanac u eliminacionim utakmicama ipak imati taj odgovor ko što je imao sa promenama odbrane protiv Amera u Parizu.

Nije hteo da pokaže sve što ima od taktike sinoć. Ja mu još uvek ne zameram skoro ništa, pa ni odluku da se Vasi da lopta da reši utakmicu i premalo lopte kod Jokića u kreaciji. Ima smisla za ovu fazu takmičenja. Mnogo više zameram samim igračima. Nikoli Joviću zicer, Jokiću skok, poslednji šut za 3 i lošu odbranu, Vasi bezmudost, Dobriću back-door cut Larkina itd.

Edited by Heaviside

1 hour ago, April said:

Kao što rekoh, nisam od ove utakmice očekivao išta, sem da vidimo gde smo realno. Turci su jaki onoliko koliko igraju zajedno i igraju kod Atamana, znači, jaki su.

O odgovorima koje sam dobio kako su jaki samo kad igraju kod kuće, ne bih.

Dakle, nisam ništa očekivao, ali sam dobio mnogo, mnogo više. Zapravo smo igrali odlično. Za probleme u def.skoku smo znali, da slabo branimo trojke smo takođe znali, mada bi se moglo postaviti par neprijatnih pitanja, kako Kariju, tako i celom timu - ako već znate za problem, šta ste uradili povodom njega? Par puta je baš izgledalo preterano. Naši elitni defanzivci imaju isti nedostatak i kad igraju iu klubovima, i Vanja, i Aleksa, pa i drugi. Ipak da dva Turčina ostanu sami na otvorenom šutu, e pa jebiga. Da primimo 95 poena i završimo četvrtinu sa dva faula, takođe.

Sve u svemu, imamo mnogo, mnogo više rezervi nego Turci. Ako preguramo eliminacije, sledeća utakmica neće biti na jednu loptu, polupaćemo ih kao Panta pitu.

Nemamo problem u defanzivnom skoku. Kupimo skoro 75% mogućih def skokova što je drugi najbolji učinak na turniru. Postoji problem u ofanzivnom skoku, tu smo se strmoglavili u donji dom.

u tom trenutku smo imali na parketu dva centra od 213 i 211. neobjašnjivo je da su nam uzeli tri skoka u napadu, od kojih jedan nakon slobodnog bacanja

Just now, Heaviside said:

Nije hteo da pokaže sve što ima od taktike sinoć. Ja mu još uvek ne zameram skoro ništa, pa ni odluku da se Vasi da lopta da reši utakmicu. Ima smisla za ovu fazu takmičenja. Mnogo više zameram samim igračima. Nikoli Joviću zicer, Jokiću skok, poslednji šut za 3 i lošu odbranu, Vasi bezmudost, Dobriću back-door cut Larkina itd.

Back-door cutovi (2 koliko smo dobili) su posledica defanzivnog koncepta Pešićevog. Igra se deny tu, tzv top lock odbrana. Dva igrača su tu više u krivu od ovog koji igra deny: onaj koji igra na loptu tada i nije dovoljno agresivan i onaj sa strane pomoći pa tek onaj koji dobije bekdor

• Popular Post

Ekipa maltene 3 velika takmičenja u istom ili sličnom sastavu. Masa eliminacionih utakmica na kojima je pokazano umeće, muda, drugarstvo, zajedništvo. Skalpovi u fenomenalnim utakmicama protiv Litvanije, Kanade, Australije, Nemačke. Briljantan otpor protiv SAD.

Prosečan srpski (PPP) selektor foteljaš: hmmm, na osnovu utakmica protiv Portugala i Estonije, sumLJam da ovaj tim ima kvalitet, muda i zajedništvo.

Interested GIF by Nick Cannon

Odaću ti jednu tajnu, svaki turnir je situacija za sebe, ekipa od pre dve godine nije ista ekipa kao danas (čak iako je u potpuno istom sastavu).

Ili, reci mi da se ne razumeš u sport a da mi ne kažeš da se ne razumeš u sport.

KOliko smarate sa tim ad hominem sranjima

Edited by Filozof manijak

ova ekipa nije ista ona ekipa od olimpijade, kakve crne dve godine.

Fali Plavsic sa olimpijade

2 hours ago, Filozof manijak said:

Realno, protivnici u grupi su nam pre Turaka bili iz B lige evropskih reprezentacija, i u prvoj ozbiljnioj utakmici smo kiksnuli, i to na najgori mogući način gledajući iz perspektive psihe igrača.

Slične komentare smo čitali i posle grupne faze u Manili i Parizu. Može da bude najgori mogući način iz perspektive igrača, a može biti i najbolji.

2 hours ago, Filozof manijak said:

Esid; za to vreme Švabe gaze, na Boga ne misle.

Koga boli kurac za ovo? Mislim super za njih, a što se tiče nas, gledamo sebe, o njima razmišljati kad i ako dođu na red.

Karakteristika ovog naroda da gviri u tuđe dvorište je neuništiva.

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

kose spusta u ovaj nas deo kostura

image.png

Ispod nas ide par D1 - C4, D1 moze biti Izrael ako pobedi danas ili Francuska ako Izrael izgubi. C4 može biti Gruzija ili Španija,

Kod Nemaca ide C2 - D3, najverovatnije Italija i FRA/SLO što opet zavisi od utakmice Izrael - Slovenija

Edited by Djolle

4 minutes ago, DameTime said:

Koga boli kurac za ovo? Mislim super za njih, a što se tiče nas, gledamo sebe, o njima razmišljati kad i ako dođu na red.

Karakteristika ovog naroda da gviri u tuđe dvorište je neuništiva.

utakmice se se pustaju na televiziji, javne su, mozes da gledas bez srama, ne moras da gviris. kapiram da i drugi narodi gledaju utakmice reprezentacija koje nisu njihove, al mozda gresim...

edit: stavio i ja neke glagole u kruziv da izgleda kolumnistickije

Edited by fancy claps

Gledam i ja utakmice na TV-u, samo me ne zanima mnogo da se svaki čas osvrćem na to sa koliko razlike Nemci dobijaju svoje protivnike.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.