Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Meni ne bi bilo romanticno dovoljno da ne treba naguziti mrske Nijemce na putu do titule..tako da..izvol'te

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Da ne bude sve tako crno, ako ova grupa igraca uzme zlato, generacijama ce se prepricavati Avramova peta, to kako je Eva stvorena od Vasinih rebara, i mit o Tristanu Vukcevicu i Izoldi, te Bogdanova Loza koja je ujedinila igrace u nevolji. Velikomucenik Kari odlazi sa zlatom, a Vanja peva "Veceras se Cacilend pece" sa balkona. Ajde laku noc.

Ovo je možda i najbolja utakmica Šenguna u životu, recimo nikada do sada nije ubacio 4 trojke i generalno je porobio u svim aspektima. Larkin je odigrao kao da je na vrhuncu svojih moći, Osman takođe bio odličan, ekipni šut za 3 60%, borbenost fanatična. Turska u takvom izdanju je najteži protivnik na prvenstvu. Videli smo danas da i takve možemo da ih dobijemo i to kad nismo na 100%. Voleo bih finale protiv njih. Mislim da ni taktički svesno nismo pokazali sve što imamo.

Jokić će u do or die utakmicama igrati bolje nego danas i to će vrlo verovatno biti dovoljno za medalju. Za zlato, čak i za plasman u finale nam treba bek kome možeš da daš loptu u ruke u poslednja tri minuta i da si siguran da će ona makar doći do Jokića. Aleksa je mentol i kasni sa dodavanjima, Joviću se odmiču 2 metra pa nema prostora i ima istoriju glupih odluka, Miciću su odstranili testise u Americi, ostaje mi mala nada da to može biti Gudurić.

Mozda nam je ovaj poraz dosao u pravo vreme , da razbudi ekipu, kao onaj od Italije na SP. Posle njega su nasi pokidali sve do finala. Mada tada u ekipi nije bilo Micica , on nam dodje kao neki crni oblak iznad glave nase ekipe. Njegovo brljanje na terenu unosi nervozu kod svih nasih igraca, barem meni deluje tako. Ako zelimo da se borimo za neku od medalja, nasi moraju da dovedu odbranu suta za tri poena na neki pristojan nivo. Nama je svaka ekipa na ovom prvenstvu do sada pravila dar mar u napadu, svi nas prelako rastezu i cim smo naleteli na ekipu koja dobro sutira trojke , izgubili smo mec. Ja ne znam koliko je to uopste moguce sa ovim timom u veoma kratkom roku.

U prilig time da nam fali neki Sasa, kad su nam kupili one ofanzivne skokove, imao sam jak Djofreza dezavu.

Ceo turnir nam protivnici kupe ofanzivne skokove, iako imamo najvisu petorku na turniru. Na primer Jovic umesto da pomaze drugovima dok se bore za skok u odbrani on je zaglavio negde na parametru i mirno posmatra akciju. A on bi sa svojom visinom bio idealan kandidat da ih kupi iz drugog plana sa te krilne pozicije.

Edited by Micko8

Pozitivna stvar je što su nas sa 18/31 za 3 i 3 igrača vam meča Turci jedva dobili. Dok npr protiv Italije nismo ni blizu bili a tada su oni imali 16/38 za 3

Posle čitanja ovog topika treba odgledati na primer utakmice iz grupne faze u Manili i obratiti pažnju na Bogdanov doprinos.

Prvu utakmicu pitao sam koliko je Bogdan izgubio lopti... Meni od prvog minuta nije izgledalo dobro, od zabrinute face do igranja u nekom grču, nesigurno.

Utisak da je došao već s problemom sa ložom ili je osećao da nešto tu ne valja.

6 hours ago, Heaviside said:

Ovo je možda i najbolja utakmica Šenguna u životu, recimo nikada do sada nije ubacio 4 trojke i generalno je porobio u svim aspektima.

sengun generalno uzima 2x trice tops po tekmi u nba ali je sve ostalo od sinoc njegov standardni ucinak.

prosao sam game log iz prethodne sezone, mislim da je dva puta uzeo nba tricu, jednom 0/3, jednom 2/3, na otvaranju sezone, gde je isporucio 25-18-5-4 ukradene

opasan je on igrac i pruzio je svoju dobru partiju. dobio je jokica a nikola neka se zamisli da li bi mogao bolje, odnosno, da se ne traze opravdanja u saigracima, treneru, logici igre.

jednostavno, ako zelimo da osvojimo prvenstvo, jokara mora da bude najbolji igrac na parketu a onda da vidimo sta mogu saigraci na to da nalepe.

Pešić bi morao da razmisli da na utakmicama gde nam protivnik sipa 19 trojki iz uglavnom otvorenih šuteva promeni malo način odbrane od pika, makar na nekoliko poseda, da proba da pokaže nešto novo, da možda stavi neku zonu par puta iako i zona provocira šut ali bar malo da napravi neki vic da izbaci protivnika iz ritma. Bilo je očekivano i pre prvenstva da nam je napad bolji deo tima i meni je fascinantno da u sinoćnoj utakmici mi i i uopšte dođemo do utakmice na jedan posed u završnici imajući u vidu šta se sve dešavalo. Ali, da nam se jedna Turska ovako načestita mile nove godine ofanzivno, to je baš previše. Nadam se da će Piroćanac u eliminacionim utakmicama ipak imati taj odgovor ko što je imao sa promenama odbrane protiv Amera u Parizu.

Iako Pesic ume da bude neprilagodljiv juce je u poslednjoj cetvrtinmi napravio promenu koja je dala rezultat. Ubacio je Milutinova da igra sa Jokicem i cuva Sengliu i to je dosta dobro islo, okrenuli smo ih. Da je bilo vise koncetracije na kraju utakmice dobili bil.

Da se ne lazemo, nije pvi put da nam neka ekipa vrti 2 na 2 sa Jokicem i ako ih ide sut da nas dobije, pogledati pod Italija. Nije Ataman nista izmislio, to je jedan nacin da se pobedi Srbija samo je potreba visok % suta.

16 minutes ago, theanswer said:

Pešić bi morao da razmisli da na utakmicama gde nam protivnik sipa 19 trojki iz uglavnom otvorenih šuteva promeni malo način odbrane od pika, makar na nekoliko poseda, da proba da pokaže nešto novo, da možda stavi neku zonu par puta iako i zona provocira šut ali bar malo da napravi neki vic da izbaci protivnika iz ritma. Bilo je očekivano i pre prvenstva da nam je napad bolji deo tima i meni je fascinantno da u sinoćnoj utakmici mi i i uopšte dođemo do utakmice na jedan posed u završnici imajući u vidu šta se sve dešavalo. Ali, da nam se jedna Turska ovako načestita mile nove godine ofanzivno, to je baš previše. Nadam se da će Piroćanac u eliminacionim utakmicama ipak imati taj odgovor ko što je imao sa promenama odbrane protiv Amera u Parizu.

Ovo za zonski odbranu je cak i meni koja sada ne gledam kosarku rednovno palo na pamet, a i Ameri sto komentarisu nase na Court app su isto pominjali, mislim bas protiv Portugalije. Ovo sa Turskom sam mislila da gledam odlozeno (smorila me posao juce, ali sad necu lol)

Turska je imala 7 vise skokova, verujem znacajno vise u napadu od nas, zbog ona 3 skoka, u nizu, u napadu na kraju plus jos jedan kasnije. Sto je bio jedan od kljucnih momenata utkamica.
Asistencije, 9 vise za Turke.

Jos nesto, oko 6 minuta pocetnih poslednje cetvrtine smo sveli Turke na nekih 7 datih koseva a onda su nam u poslednjih 4 minuta ubacili 14 koseva.

poslusao sam manijaka iako me nervirao sa svojim prognozama...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.