Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

ne mozes s micicem da igras utakmice

realno da nam je atman selektor prosetali bismo se kroz prvenstvo

• Replies 2.8k
  • Views 136.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Paradoksalno, meč je mogla da prelomi Jokićeva taktika u kojoj igra sejftija, ali predugo je Milutinov ostao na terenu, a jedna od retkih benefita koji bi u teoriji iz toga trebalo da eksploatišemo - kontrolu skoka sa njih dva u petorci, baš tu smo izgubili tekmu.

Utakmica sjajna, momci se borili, samo da Aleksa bude ok.

Šengun i Jokić majstori. Ona tri skoka u napadu, trojke Osmanija i Hazera, naših par promašenih zicera i nervoza na kraju presudili.

2 minutes ago, Amos said:

Preterujete, imali smo utakmicu, srale su ih trojke i na sve to je sudjeno par teških idiotizama u njihovu korist. Moglo je malo smirenije i da pobedimo. Šengun je klasa.

Delimicno ih je islo u sutu a dosta ima do nase odbrane. Cesto su ostajali sami. Znam za 2-3 situacije kada nasi nisu znali gde se nalaze na terenu a oni ubodu trojku.

nije ovo ni toliko loše.

namestilo se nekoliko stvari koje su teško ponovljive i opet smo izgubili na jednu loptu

nenormalan šut turske za 3

zicer i bacanje kad se lomi

3-4 vezana ofanzivna skoka turaka

povreda avramovića

loša procena pešića da izbaci odličnog s. jovića u završnici

izgubljene lopte micića i gudurića u poslednjem minutu

utisak utakmice je da je Šengun realno razbio Jokića. da li je ovaj nespreman pa ne može da igra odbranu i skače ili je nešto drugo u pitanju, ali danas je turčin bio jasno bolji igrač.

Ja ne mogu da verujem da dva presudna napada, sa punim vremenom, igramo da Jokic sutne trojku. Ok, znamo da moze da pogodi iz ludackih pozicija, ali tekma se lomi, oni jos nisu nakupili faulove, a trebace ti slobodna bacanja na kraju tekme, spusti mu druze dole u obruc, najjaci je igrac na svetu, neka se pojavi neki suter lagani spolja da mu Jokic vrati ako treba...

Ne vidim nista tragicno
Turci su odigrali odlicnu utakmicu, 3p procenti sumanuti
Neka ovo bude taj jedan poraz na citavom turniru

Finci/Svedjani svejedno, da se ne zajebavamo. Jedino pitanje je hocemo li morati Jokaru da trosimo 28+ minuta ili cemo ga uspeti sacuvati
Ja bih radije ovakve Francuze u 1/4 nego recimo Litvu ili Spa/Gre/Ita
A da bi bili prvi Nemce svakako moramo pobediti, polufinale ili finale

I dalje su najveca briga povrede.

3 minutes ago, Emerald said:

Delimicno ih je islo u sutu a dosta ima do nase odbrane. Cesto su ostajali sami. Znam za 2-3 situacije kada nasi nisu znali gde se nalaze na terenu a oni ubodu trojku.

Pa sad, pogađali su i teške šuteve. Alpered šutira isključivo kad je sam, pa ima u karijeri 27%.

Ne verujem da Turci mogu mnogo bolje od ovoga. Igrali su kao da je finale.

Turci su btw odigrali celu tekmu sa 8 igraca. Mi sa 10.

Just now, lord_s said:

Finci/Svedjani svejedno, da se ne zajebavamo. Jedino pitanje je hocemo li morati Jokaru da trosimo 28+ minuta ili cemo ga uspeti sacuvati

Nevezano za ovaj post, ali molim vas ljudi ne budalite više o ovom čuvanju Jokića

Za koji ga kurac čuvamo? Da ga dovedemo sačuvanog kući kad ispadnemo?

Ostali superstarovi na turniru riljaju li riljaju, jedino mi vazda nekog čuvamo za nešto.

Aman bre.

2 minutes ago, lord_s said:

Ne vidim nista tragicno
Turci su odigrali odlicnu utakmicu, 3p procenti sumanuti
Neka ovo bude taj jedan poraz na citavom turniru

Ja bih radije ovakve Francuze u 1/4 nego recimo Litvu ili Spa/Gre/Ita
A da bi bili prvi Nemce svakako moramo pobediti, polufinale ili finale

I dalje su najveca briga povrede.

Finci i Šveđani su neuporediv kvalitet. Moraćemo da trošimo Jokića ali to nije problem. Raspored je smešan. Evroligaški raspored je dobar za ovoliko odmora koliko daje Evrobasket da ne pričamo o NBA. Francuzi i Litvanci i Španci takođe ne mogu u istu rečenicu mada je to i nebitno jer nam Litvanci svakako ne mogu ni doći..

18 minutes ago, JohnnyD said:

Moram nerado da priznam da ova generacija, sa Bogdanom ili bez Bogdana, nema ta sampionska muda koja su potrebna za zlata. Tako je bilo i na proslom evropskom, i na svetskom, jedino je izuzetak Olimpijada gde smo izgubili od Amerike direktno zahvaljujuci sudijama, u inace perfektno odigranom mecu kad je bilo bitno.

Zasto je to tako, ne znam, zasto se Turci loze mnogo vise da daju svojoj zemlji, opet ne znam, ali je tako. Kao da ne veruju u pobedu, preplaseni su kad je bitno, svi do jednog. Nesto mora da se promeni drasticno, jedan tezak mudonja nam treba poput Djordjevica. Mislim da bismo i sa Teom ovde bolje izgledali. Ono nikad nisam video da ekipa u jednom napadu izgubi 5 lopti u skoku ispod svog obruca.

Pesic gubi konce, takodje. Pojavio se Jovic, nagovestio je da moze da trpa Turke, namestio ruku, i igrao odbranu vrhunski, i on ga promenio. Ako nije povreda ili umor, onda je to skroz bezveze. Ne treba nam rotacija, trebaju nam mudonje koje znaju da igraju vazne trenutke i vazne utakmice. Opet ponavljam, Djordjevic.

1 kvalitetna analiza

Ne može Jović*, mator je.

On je promašio bacanje posle istrčavanja one kontre samo zbog toga što je crko.

*ako misliš na Stefana.

Edited by steins

Turci sutirali kao u transu, a uopste nisu neka narocito dobra suterska ekipa. Ima do nase odbrane, ali i do odlicnog protoka lopte, evidentna je razlika na klupi kad se pogledaju nase i njihove akcije, kretnje i protok lopte. Koliko je Sengun razbio Jokica, jos vise je Ataman Pesica.

Mnogo skup zicer malog Jovica koji nekako vecito nestaje kad je bitno, a skupo je vala i podgrevanje Vasinog lesa kad mu vreme nije.

Tristan nije bitan, ali bez Alekse smo najebali.

30 minutes ago, napadaj said:

Kakav bednik od igrača ceo život

Edit: Gudurić, ne Vasa

Ti si jedan veliki paćenik.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.