Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Senguin je rasturio Jokica, ne samo po kosevima.

Pogledati skokove i asistencije. Takodje bolji u odbrani.

Morao je Milutinov da igra u odbrani jer Jokic nista nije mogao. Problem je sto Jokic nije dobro pripremljen dosao po svemu sto vidim.

• Replies 2.8k
  • Views 136.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Šengun je dobrano poništio Jokaru na drugoj strani. Naravno ziceri, naravno zagraditi koš je teško, braniti trojke. Biće jebeno Nemačka i Turska deluju bolje, a i žreb je postao daleko teži.

tako to ide kad ti Vasa Micic zatvara tekmu... prvo proda loptu, pa tapka 20 sekundi i uvali Guduricu vruc krompir

znaci idemo na Fince, pa ako nas ne nabiju jer smo najgora odbrana prvenstva, onda moguce Francuzi u 1/4, Nemci u 1/2... divota

2 minutes ago, Nikodije said:

Tačno sam znao posle onog zicera NJovića da kola kreću nizbrdo. Tada bismo otišli na +6 da je ubacio.

Još je bilo i slobodno za drugog Jovića, mogli smo na laganih +7

Sad prvo da vidimo u kakvom su stanju Aleksa i Tristan. Ako su i oni out, može biti gotovo već u 1/4 finalu. 

Sreća pa sam zaboravio kakav je osećaj kada pizdiš od sporta toliko da bi glavom u zid udarao.

60% trojke jebem vam sve usrano.

2 minutes ago, MeanM@ said:

Jovic mladji je ipak jos uvek…mlad.

Misliš "drugi igrač reprezentacije"? Nije što je mlad dečko nema alat i ostaće ovakav igrač kakav je ceo život. Otpadak, back door, spot up trojka pa kad od svega da po malo daće 20 i to je to. I jebem ga u dupe za onaj zicer koji je prodao utakmicu. Al onda Osman maši dva penala i ovi nam skaču 3 puta. TRI PUTA. Sa dva centra na terenu.

Kakva jebena tekma, da je neko režirao tako da se što više iznerviraš posle poraza ovako nekako bi to izgledalo.

A zašto na ovom za brojanje rezultata na ekranu Turska piše "Türkiye", a za Srbiju na engleskom- Serbia, a ne Srbija?

Tesko sada, otvorio nam se bio lagan zreb sada mnogo teze.

promenili su ime pre koju godinu, zvanicno, sad se tako zovu.

Edited by precog

Moram nerado da priznam da ova generacija, sa Bogdanom ili bez Bogdana, nema ta sampionska muda koja su potrebna za zlata. Tako je bilo i na proslom evropskom, i na svetskom, jedino je izuzetak Olimpijada gde smo izgubili od Amerike direktno zahvaljujuci sudijama, u inace perfektno odigranom mecu kad je bilo bitno.

Zasto je to tako, ne znam, zasto se Turci loze mnogo vise da daju svojoj zemlji, opet ne znam, ali je tako. Kao da ne veruju u pobedu, preplaseni su kad je bitno, svi do jednog. Nesto mora da se promeni drasticno, jedan tezak mudonja nam treba poput Djordjevica. Mislim da bismo i sa Teom ovde bolje izgledali. Ono nikad nisam video da ekipa u jednom napadu izgubi 5 lopti u skoku ispod svog obruca.

Pesic gubi konce, takodje. Pojavio se Jovic, nagovestio je da moze da trpa Turke, namestio ruku, i igrao odbranu vrhunski, i on ga promenio. Ako nije povreda ili umor, onda je to skroz bezveze. Ne treba nam rotacija, trebaju nam mudonje koje znaju da igraju vazne trenutke i vazne utakmice. Opet ponavljam, Djordjevic.

Edited by JohnnyD

1 minute ago, Tihajeza said:

A zašto na ovom za brojanje rezultata na ekranu Turska piše "Türkiye", a za Srbiju na engleskom- Serbia, a ne Srbija?

Tako traže Turci od skora.

1 minute ago, Tihajeza said:

Turci insistiraju da se sada tako zovu.

Debeli se ukenjao od turcina. Greska sto je matori uveo Micica u igri , pre njegovog ulaska u igri smo poceli da sabijamo sa Jovicem na kecu. Finska je nagazna mina, pogotovo ako Avramovic ne bude igrao. Finci ce igrati kao da su na domacem terenu.

Edited by Micko8

2 minutes ago, Tihajeza said:

Zato što su Turci tražili da im se koristi isključivo njihov naziv države u originalu.

I Češka je promenila zvanično ime države pre neku godinu.

1 minute ago, Emerald said:

Senguin je rasturio Jokica, ne samo po kosevima.

Ako me nešto nervira kod Jokića to je taj pičkasti momenat kada svako ko mu izađe na crtu kida da se dokaže protiv njega, a njega boli kurac već kao sve kao lagano, nije njemu stalo, pa stani druže, izvadi onu stvar i olupaj ga po čelu a ne da ti ovaj skače po terenu, trpa te, skače ti, diže moral svojima a ovaj naš kao mutav ne progovara.

Edited by Mil@n

Moram da pohvalim Gudurica, bilo je nekih losih trenutaka ali veoma dobro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.