Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Just now, Valk said:

Saberi se.

deluje da trazis previse

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Dobijamo ih u finalu

1 minute ago, ducca said:

Nepopularno mišljenje ali Turski roster nije slabiji od našeg, naprotiv rekao bih. Bolji su na 1 i 4, vrlo izvesno i na 2, dok su na 5 egal (gde je naše najjače oružje) sa uber napaljenim klincem za dokazivanje. U ovom trenutku je i Ataman bolji taktičar od Karija, a o motivacionom momentu da ne pričam.

Jako loš matchup za nas, daj bože da imaju loš dan u medjuvremenu da ne naletimo opet na njih, ali oni realno mogu da odu do kraja. Ataman ih je ubedio da su najbolji i da je ceo svet protiv njih, to je pola posla već.

Nisam gledao Francuze, ali kažu drugari da su bolji od Francuza.

2 minutes ago, Cash said:

Odlično je ovo bilo. Možda i bolje da smo izgubili možda bi u 1/4finalu dobili Španiju ovako vrlo moguče da če nam rival biti 1 Poljska ili možda Izrael.

Tesko, realno Francuska dolazi.

Just now, Fins fleet said:

Dobijamo ih u finalu

Ko Italiju 1997

2 minutes ago, ducca said:

Nepopularno mišljenje ali Turski roster nije slabiji od našeg, naprotiv rekao bih. Bolji su na 1 i 4, vrlo izvesno i na 2, dok su na 5 egal (gde je naše najjače oružje) sa uber napaljenim klincem za dokazivanje. U ovom trenutku je i Ataman bolji taktičar od Karija, a o motivacionom momentu da ne pričam.

Jako loš matchup za nas, daj bože da imaju loš dan u medjuvremenu da ne naletimo opet na njih, ali oni realno mogu da odu do kraja. Ataman ih je ubedio da su najbolji i da je ceo svet protiv njih, to je pola posla već.

Turcima je klupa slaba, ali i nama je, povrede ili forma, kako god da okreneš. Mi nemamo igrača poput Larkina i Čedaja u timu, neko ko može sam driblingom da izmisli poene. Kao Gudra je taj, ali on nekad da koš, a nekad otvori kontru protivniku. Vasa je nekad bio taj, sad je Vule Avdalović 2.0

Bolji su turci zato sto smo mi bez Bogdana. Mi smo sa njegovom povredom izgubili drugu opciju u napadu. Turci je imaju sa Larkinom( on je druga opcija u timu na vaznijim mecevima). Plus tu im je i Osman koji je statisticki drugi strelac njihove ekipe. Kod nas se ocekivao iskorak Nikole Jovica a on je cini mi se jos slabiji nego sto je bio na SP.

Edited by Micko8

4 minutes ago, garmonbozia said:

kaže da povreda Alekse nije strašna, aj barem je to dobro.

Nisam se nešto smorio zbog ove utakmice, baš je bila vrhunska, da sam neutralan uživao bih.

Ovako smo doživeli Vasakr (želim da se ovo brendira kada Vasa izvrši masakr nad svojom ili protivničkom ekipom)

Još je dobro odigrao stint u prvom poluvremenu. Daleka trojka iz driblinga, težak šut za dva na isteku napada, nekoliko odličnih dodavanja, u odbrani korektan…onda u drugom opet prenaglašena reakcija na udarac zbog čega izlazi iz igre pa povratak u igru nakon za poslednja tri minuta kada se usrao u gaće. treba nam bek sa mudima, a vasa je to nekada bio i mnogo bi dobili da je on rešio ovu utakmicu kao što je kari hteo, ali jbg. iskreno, ne bih to više pokušavao. podigao se dovoljno da može da igra jake utakmice, ali završnice bih igrao sa jovićem ili aleksom i gudurićem.

Jedinu utakmicu u grupi koju je trebalo da dobijemo, mi smo izgubili. Ovom timu fali taj pobednički/šampionski mentalitet da se prelomi utakmica kad je zort (pogotovo sad bez Bogdana).

1 minute ago, Cash said:

Ko Italiju 1997

Kad se setim kako je tada Zoki Savić izbacio Fućku iz utakmice kombinacijom batina i provokacija. Možda nam sad malo fali te "prljavštine", suviše smo bečka škola.

Francuzi su atletski i defanzivno jaki, ali jalovi u napadu. Ako nekoga proseru trojke protiv njih oni nemaju kako to da stignu.

Potvrdjuje se da je momentum ono sto resava tekme kada su protivnici "izjednaceni". Nama je momentum izmakao, rekao bih, zbog manjka fizicke spreme, umora i pada koncentracije u kljucnim trenucima. Igrati egal protiv bilo koga ko ti ubaci ovoliko trojki, uz nadrealne procente, je samo po sebi neka vrsta moralne pobede.

Nek se oprave koliko mogu, Aleksa da se nekako privede nameni, pa kom obojci Tom i Dzeri.

12 minutes ago, Heaviside said:

bio nam je ubedljivo najbolji bek danas

odlična partija, trebalo je da ga ranije izvadi i da ga vrati za poslednja 3 minuta

Jeste, ali je čovek realno na zalasku karijere a morao je da rilja danas celo drugo poluvreme

4 minutes ago, Valk said:

Saberi se.

Zašto?

2 hours ago, Milošica said:

Iz nekog razloga je Kari izabrao taktiku da se prema Šengunu na FIBA trojci ponašamo kao da je Dvajt Hauard.

a jokic je chat gpt a ne famozni mvp, pa ne moze da koriguje navodno karijevu brljotinu.

sengun je dobio jokica w/a significant margin i to je storija ove tekme.

Edited by uini

^odvalio ga je u prvom, drugo sam malo gledao ali vidim na boxscoreu da mu jokara nije vratio.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.