2 hours ago2 hr 3 minutes ago, April said:Tačno, ali od toga samo dve u DubaiuA koliko su puta igrali u Dubaiju?
2 hours ago2 hr Sad videh 11:3 imaju skor u Dubaiu, bio sam ubeđen da su odigrali dosta manje tekmi na svom terenu
1 hour ago1 hr 2 hours ago, April said:Ali pazi, ne samo mi: u EL su izgubili samo dve u Dubaiu.Mislim, nemaju publiku, navijanje bulja, ali izgleda da sponzoruše odrade sve koje treba.to je jedan od onih terena gde ti nije jasno zašto domaćin ima tako dobar skornekada je bilo jasno zašto npr. gostovanje Lovćenu pakao. vratiš se srećan ako si živ, nisi pretučen, nisi preživeo situaciju koja sliči kidnapovanju pa te izvlačila policija itsljasno je i zašto je gostovanje Realu jebeno. zato što je Real. u Atini obično bude paklena publika, težak terenu Dubajiu nema ništa. pola jaslene grupe u vrtiću je starije od kluba. na tribinama ništa, nisu džihadisti tamo. a opet jebeno. vrag će ga znati
53 minutes ago53 min nenormalno je sve u Evropskoj košarcipočeviši od rasporeda EL, predugačkog sušenja u februaru zbog kupova i nekih fiba prozora (verovatno i zato EL mora da se zgusne pre toga jer je važno da svedočimo duelima Andora-Švajcarska, Norveška-Slovačka i Azerbejdžan-Kipar), nenormalna je i aba jer sve zavisi od toga šta urade evroligaši, kls je poseban nivo besmisla, bukvalno veće interesovanje je za turnir Paje Patka u odbojci za pionire i pionirkeaba bi mogla da se skrati vraćanjem f4.......ako je dobar ze EL, što ne bi bio za abu. tako bi umesto potencijalnih 8 utakmica u 1/2 finalu i finalu, što sve traje mesec dana ako ne i duže, imao dve tekme koje bi se odigrale za jedan vikendkls bi mogao da se reši tako što u njemu može da učestvuje samo onaj koji igra od početka. što se u normalnoj ligi i podrazumeva. nema naročitih razloga da tamo ne učestvuju Spartak, Mega, Borac od samog početka. nije baš da oni igraju EL, niti da se nešto mnogo cimaju po Evropi. za večite ima dva rešenja, ili da se sklone odatle jer ih objektivno ne interesuje (a ne interesuje ni navijače) ili da im se dozvoli da igraju sa nekim razvojnim ili b timovima (ali da ne bude dozvoljeno da kad se završi EL ubace u roster strance iz a tima i pregaze ostale) Edited 52 minutes ago52 min by Ted