6 hours ago6 hr Kao da ih je otreznio posle TO, sa -18 na -3 sa šutem za egal.Hvala i sudijama na 4 poena iz jednog napada kada nisu videle korake Džekirija.
6 hours ago6 hr Sudije gore od režisera prenosa, tehničke i nesportske naknadno dele na zahtev igrača domaćina. Ušli u vrtlog kompezacija.
4 hours ago4 hr zašto u ovom Dubaiju uvek odigramo ko pali s kruškemora bolje u drugoj, pa da završavamo to u Beogradu
4 hours ago4 hr Nikada u životu nisam gledao lošije režiran prenos.Neki šeik pustio sina da se igra malo.
4 hours ago4 hr Just now, Dankan Ajdaho said:Nikada u životu nisam gledao lošije režiran prenos.Neki šeik pustio sina da se igra malo.I see what you did there
4 hours ago4 hr 21 minutes ago, Ted said:zašto u ovom Dubaiju uvek odigramo ko pali s kruškemora bolje u drugoj, pa da završavamo to u BeograduAli pazi, ne samo mi: u EL su izgubili samo dve u Dubaiu. Mislim, nemaju publiku, navijanje bulja, ali izgleda da sponzoruše odrade sve koje treba.
3 hours ago3 hr solidan fejk kambek je bio. već sam se spremao da napišem kako je apdejtovana lista 1 kića 2 praja 3 dvejn vošimgton ali avaj
3 hours ago3 hr 44 minutes ago, April said:Ali pazi, ne samo mi: u EL su izgubili samo dve u Dubaiu.Šest puta su izgubili kao domaćini u ELValensija, Efes, Panata, Virtus, Makabi i Hapoel su ih brejknuli
3 hours ago3 hr Just now, ubibobi said:Šest puta su izgubili kao domaćini u ELValensija, Efes, Panata, Virtus, Makabi i Hapoel su ih brejknuliTačno, ali od toga samo dve u Dubaiu