June 8Jun 8 43 minutes ago, Scouser said:Da li si siguran? Kad je dolazio svuda je bila informacija da je Partizan u potpunosti preuzeo njegov ugovor i da je on u klubu do kraja sledeće sezone.U pravu si. Iz KKP su redefinisali ugovor koji je Bruno imao u Realu do kraja sezone 2026 koji je bruto bio vredan 1,8M€. Sa Partizanom mu je ugovor do kraja sezone 2026-2027, a ukupna suma za obe sezone 3M€. Kako je odigrao zimu i proleće, očigledno ga preplatili. Ako mu zadrže isti ugovor u vezi novca, od Bruna do 2027 mora mnogo više.
June 8Jun 8 Ja bih svakako zadrzao Jekirija kao drugog centra, Hejsara mi deluje kao 1 za 1 zamena za Bruna. Izgleda zavrsen i Tanaskovic, tu je Zo kao neki peti-sesti visoki u rotaciji, e sad da vidimo ko jos ide a ko dolazi, vraca li se Smajli, ide li Poku, oce li Zek nazad....
June 8Jun 8 6 hours ago, Valk said:Ima najjače ime u ligi.KEVARIJUS!Zvuči kao neki lovac na vampire i veštice.
June 8Jun 8 3 hours ago, Valk said:Smešan je, al opet nekako drag.haha ma nemoguće da sam to napisao, neko je tu umešao prste
June 9Jun 9 On 22. 10. 2025. at 19:09, shimpr said:Primetio sam da se u imenima i prezimenima naših košarkaša nalaze životinje i insektidŽABAri parKEROSEtkovskiVAŠingtonDa li je još neko sem mene primetio ovu anomaliju, da ne kažem animaliju?DZEKIri izgleda potpisuje novi ugovor
June 9Jun 9 15 hours ago, Lord Stef said:Ja bih svakako zadrzao Jekirija kao drugog centra, Hejsara mi deluje kao 1 za 1 zamena za Bruna. Izgleda zavrsen i Tanaskovic, tu je Zo kao neki peti-sesti visoki u rotaciji, e sad da vidimo ko jos ide a ko dolazi, vraca li se Smajli, ide li Poku, oce li Zek nazad....Žo mi deluje neupotrebljiv za EL, Tanasko isto, tako da su tih visokih pet Hejz, Džekiri, Smajli, Osetkovski i Zek (ako se oslobodimo Parkerovog ugovora)
June 9Jun 9 5 minutes ago, hooyadahoo said:+ PokuMislim da je on ćao. I nikad neću skapirati šta je s tim momkom, ima sve, IQ, fizikalije, pa čak i taj mentalitet nekoga ko je bio u NBA.