June 6Jun 6 Upravo tako, 2:0 najopasniji rezultat, navukli smo ih na tanak led.@JPM Edited June 6Jun 6 by Muzzy
June 6Jun 6 Ometlace nas dubajcani sa trenerskom komisijom musa/avramovic. E kukavno katalonstvo ugaseno
June 7Jun 7 Jedan od onih porazaDrugi dan sam besanSekula opasan trener - verovatno će ova konstatacija izazvati podsmeh na topiku, ali kako je čovek ušao u glavu Aleksi, tačno zna koliko da ga pusti, zna kako da upotrebi Prepeliča, možda mu jedino Kamenjaš trpi. Musa ne carini nego samo preuzme kad je frka, Berti dao slobodu, i sve to u ovih par meseci, kao da ih vodi dve sezone. Nešto kod njega me podseća na Dudu. Ako izbegnemo metlu, možda dobijemo i 6seriju, ali biće baš jebeno.
June 7Jun 7 Dubai deluje fizički spremnije, u ključnim momentima vas pretrče. To je čudno, s obzirom na sve okolnosti i njihova stalna putovanja tamo-vamo bilo bi logičnije da je kkp spremniji. Edited June 7Jun 7 by Nikodije
June 8Jun 8 Meni je Hejz dobra opcija, odbrana, zaštita obruča, trčanje i skok igra. Kapiram da je Penjaroina želja.Ipak, trio on, Alen i Tanasko deluje kao pretanak za EL...verujem da to zavisi od toga da li ćemo se osloboditi Parkerovog ugovora.
June 8Jun 8 Nista specijalno. On i Fernando beleze isti prosek, Jekiri je nesto bolji. A niko od njih nije vrhunski centar. Hayes je zapravo napadacki vrlo limitiran, slabiji od obojice centara koje imamo, ali je zato u odbrani bolji..