June 8Jun 8 51 minutes ago, Milošica said:Čist centar. Ozbiljan igrač, potcenjen.Rodjen 5. marta. Znaš ko je još rođen 5. marta? (hint: prezime mu se rimuje sa deminutivom vulgarizma za muško spolovilo).Ja bih ovo preskočio ako može.
June 8Jun 8 6 minutes ago, Valk said:Ima najjače ime u ligi.KEVARIJUS!Zvuči kao neki lovac na vampire i veštice.Da je rodjen 50 i neke, 70ih bi bio zvezda blaxploitation filmova..
June 8Jun 8 36 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Da je rodjen 50 i neke, 70ih bi bio zvezda blaxploitation filmova..Taman i fura neki afro u začetku.
June 8Jun 8 1 hour ago, Milošica said:Čist centar. Ozbiljan igrač, potcenjen.Situiran, trazi zenu za brak
June 8Jun 8 Bravo za Hejsa... opet radite pametniji posao. Što napisa neko iznad, ozbiljno potcenjen igrač.
June 8Jun 8 ne znam skoro ništa o ovom, al ako ga je izabrao Ćelaroja to je to.....podržavam kako se na španskom kaže pali se mašina?
June 8Jun 8 6 minutes ago, Ted said:ne znam skoro ništa o ovom, al ako ga je izabrao Ćelaroja to je to.....podržavamkako se na španskom kaže pali se mašina?Za razliku od ovih do sada dovedenih, Hejs jeste po Penjarojinoj volji.
June 8Jun 8 Popular Post 7 minutes ago, Ted said:ne znam skoro ništa o ovom, al ako ga je izabrao Ćelaroja to je to.....podržavamkako se na španskom kaže pali se mašina?arriba arriba andale andale
June 8Jun 8 5 minutes ago, April said:Nadam se da je to šut karta za Bruna FBruno je 2025-2026 Realov, ovde je bio na pozajmici. Mogu komotno da mu ponude manje para nego što je do sada primao, ne verujem da mu menadžera zatrpavaju ponudama.
June 8Jun 8 1 hour ago, J-♣ said:Bruno je 2025-2026 Realov, ovde je bio na pozajmici.Mogu komotno da mu ponude manje para nego što je do sada primao, ne verujem da mu menadžera zatrpavaju ponudama.Da li si siguran? Kad je dolazio svuda je bila informacija da je Partizan u potpunosti preuzeo njegov ugovor i da je on u klubu do kraja sledeće sezone.1 hour ago, April said:Nadam se da je to šut karta za Bruna FDa, nisu mnogo različiti, ali kad pogledaš možda i nije loše imati u rosteru dvojicu drvoseča na 5, i pritom razvijati opcije u igri bez obojice na parketu. Na stranu što Bruna ne vrednujem ništa, na toj poziciji se dva faula zarade često za minut i po igre, možda će biti ok da budu obojica tu, jer će biti masa utakmica gde će biti neophodni. Bruno doslovno ima samo dobro telo, napadački igra pod košem je kriminalna, odbrambeno je dragikomičan, čim se uvuče u pik taj ne zna gde se nalazi. O psihološkom aspektu tek je crtani film, lik je u stanju da se iznervira i izgori u roku od dva poseda i da ga to drži narednih dva meseca. Ali, uzimajući u obzir da u Evropi treba da porodiš mečku da bi uopšte doveo nekakvog balvana tog tipa, za kog znaš da će te nervirati do bola...eto s tim izgleda treba i mora se živeti. Edited June 8Jun 8 by Scouser