April 17Apr 17 trebalo je da bude obrnuto, ćelavi da je na klupi do kraja marta, a želimir da preuzme u aprilu
April 18Apr 18 ali ja još tada nisam znao sve detalje o njegovoj izdaji hahahahahšto je najveća fora, verujem mu da se stvarno naljutio
April 18Apr 18 Meni najjače 'Ko će da vodi tim kad Dule ode u zatvor?' 'Pa ja' I kad je čestitao Duletu jesenju titulu.
April 18Apr 18 Inače sam lično bio za odlaganje sa Ganima - slobodno me tambdaunujte - i dalje mislim da je fer plej najveća provokacija
April 18Apr 18 21 minutes ago, April said:Inače sam lično bio za odlaganje sa Ganima - slobodno me tambdaunujte - i dalje mislim da je fer plej najveća provokacijaKreten Ostoja, neće igrati 3 nedelje i tu nešto nalazi "gomilu razloga" a tekma maltene nebitna. Idealna prilika da se popusti i kaže evo ajde igramo kad oćete. Zvezda treba da izađe sa juniorima lepo i ćao...
April 18Apr 18 2 hours ago, April said:Inače sam lično bio za odlaganje sa Ganima - slobodno me tambdaunujte - i dalje mislim da je fer plej najveća provokacijane bih ni ja imao ništa protiv......ne treba praviri cirkus oko nebitne aba utakmicena kraju krajeva, sledeće sezone možemo da se nađemo u obrnutim ulogama
April 18Apr 18 2 hours ago, April said:Inače sam lično bio za odlaganje sa Ganima - slobodno me tambdaunujte - i dalje mislim da je fer plej najveća provokacijapa ova seljacina od ostoje pokusava da se vadi na svaki nacin. potpuno nebitna utakmica za kurcenje.
April 18Apr 18 3 hours ago, Scouser said:Kreten Ostoja, neće igrati 3 nedelje i tu nešto nalazi "gomilu razloga" a tekma maltene nebitna. Idealna prilika da se popusti i kaže evo ajde igramo kad oćete. Zvezda treba da izađe sa juniorima lepo i ćao...Razapele bi Ostoju neke psihopate poput Žeksa Pantića da je pristao da odloži, tako da nije smeo. Već je dosta gneva navukao ove sezone. Edited April 18Apr 18 by Nikodije
April 18Apr 18 3 hours ago, April said:Inače sam lično bio za odlaganje sa Ganima - slobodno me tambdaunujte - i dalje mislim da je fer plej najveća provokacija3 hours ago, Scouser said:Kreten Ostoja, neće igrati 3 nedelje i tu nešto nalazi "gomilu razloga" a tekma maltene nebitna. Idealna prilika da se popusti i kaže evo ajde igramo kad oćete. Zvezda treba da izađe sa juniorima lepo i ćao...Traže odlaganje dva dana pred utakmicu, kada su karte već puštene u prodaju, ko ih jebe što se nisu bolje organizovali, kao da nisu znali da ih čeka plej-in.Takođe, imaju 20 igrača u rosteru, ima ko da igra, mogu i juniori.edit: plus ovo što Nikodije kaže, mada to nije bitno nakon realnog problema, a to je da su prekasno tražili. Edited April 18Apr 18 by copkillah
April 18Apr 18 7 minutes ago, copkillah said:Traže odlaganje dva dana pred utakmicu, kada su karte već puštene u prodajuE, ovo je istina. Fer plej okej, sir za pare.
April 18Apr 18 Stani bre jel Barcelona igra uredno svoju utakmicu sutra? ( i to na uvek vrućem terenu u Ljeidi ). Jel se bilo gde drugde tumbaju prvenstva da bi tim, koji nije reprezentacija, imao uslove koje je neko zamislio da treba da ima? I za kraj, jel sve moguce cinculiranje pomoglo fudbalskoj sekciji sekundaraca? 3 x NOSve u svemu - ko ih bre jebe?!? Nek im igraju Filip i Vesna...
April 18Apr 18 3 minutes ago, jorma shparga said:Nek im igraju Filip i Vesna...nek igraju protivu filipa i vesneako dođu do plejofa, tada nek im se izađe u susretkako beše ‘23 mora da se vodi računa o integritetu takmičenja
April 18Apr 18 Tako je. Ako udju u plejof treba odloziti, jer je u interesu jadranske kosarke da oni osvoje el