April 12Apr 12 Popular Post 12 minutes ago, kralj said:Meni je opraštanje po društvenim mrežama od bliskih prijatelja i članova porodice neukus kao takav, stvari koje treba ispoštovati su čitulja, saučešće porodici i odlazak na sahranu.Ajde sto je neukus, nego sto normira ljudima da li ce i koliko da koriste socijalne mreze. “Svi” rade, i svi moraju na isti nacin. Edited April 12Apr 12 by Moonwalker
April 12Apr 12 ono šte je bila čitulja u politici to je sad oproštaj na soc mrežamapogotovu ako su u pitanju javne ličnostiako možeš da se slikaš sa međedom možeš i da uputiš dve reči za poslednji pozdrav
April 12Apr 12 1 hour ago, kralj said:Meni je opraštanje po društvenim mrežama od bliskih prijatelja i članova porodice neukus kao takav,Potpuno se slažem, ali ovo nije taj slučaj. Ovo je demonstracija pripadnosti crno-beloj familiji čiji je domaćin Dule bio. Bio je pater familias, ideolog i reformator, naš Martin Luter čiji san ćemo i slediti i živeti.
April 12Apr 12 to je razlog vise da neko ne pise javno, ukoliko se ne oseca delom tako iskonstruisane zajednice, kakvu cca navodis^sto ne znaci da ne zeli sve najbolje preminulom vujosevicu ili cak takvom entitetu, samo ne zeli da ucestvuje u konstrukciji. to je, imo, okej.
April 12Apr 12 Neke stvari se nikad ne menjaju, Joan poput Zeljka trosi prvi tajm vec posle 3 minuta igre..
April 12Apr 12 Std muke grobarske v stozice, uvek bolno za gledanje... teren po odvratnosti level nekad skolske sale novo mesto ili kod necastivog u zelji...
April 12Apr 12 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ono šte je bila čitulja u politici to je sad oproštaj na soc mrežamapogotovu ako su u pitanju javne ličnostiako možeš da se slikaš sa međedom možeš i da uputiš dve reči za poslednji pozdravOK kontam logiku. Moj problem je sto mi je taj aspekt deljenja svega i vacega sa socijalnih mreza bljak, ali ima i gorih stvari, no ne pripadaju ni ovoj situaciji, ni samom topiku. Edited April 12Apr 12 by Moonwalker
April 12Apr 12 Lagano. Penjaroja. Da se podesimo za ABU skroz i to je to. Edited April 12Apr 12 by DCI Banks