Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Popular Post
12 minutes ago, kralj said:

Meni je opraštanje po društvenim mrežama od bliskih prijatelja i članova porodice neukus kao takav, stvari koje treba ispoštovati su čitulja, saučešće porodici i odlazak na sahranu.

Ajde sto je neukus, nego sto normira ljudima da li ce i koliko da koriste socijalne mreze. “Svi” rade, i svi moraju na isti nacin.

Edited by Moonwalker

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

misliš da ne bi? nisam siguran da limeni tako rezonuje

ono šte je bila čitulja u politici to je sad oproštaj na soc mrežama

pogotovu ako su u pitanju javne ličnosti

ako možeš da se slikaš sa međedom možeš i da uputiš dve reči za poslednji pozdrav

1 hour ago, kralj said:

Meni je opraštanje po društvenim mrežama od bliskih prijatelja i članova porodice neukus kao takav,

Potpuno se slažem, ali ovo nije taj slučaj. Ovo je demonstracija pripadnosti crno-beloj familiji čiji je domaćin Dule bio. Bio je pater familias, ideolog i reformator, naš Martin Luter čiji san ćemo i slediti i živeti.

to je razlog vise da neko ne pise javno, ukoliko se ne oseca delom tako iskonstruisane zajednice, kakvu cca navodis^

sto ne znaci da ne zeli sve najbolje preminulom vujosevicu ili cak takvom entitetu, samo ne zeli da ucestvuje u konstrukciji. to je, imo, okej.

Koliko smo otišli u kurac

Neke stvari se nikad ne menjaju, Joan poput Zeljka trosi prvi tajm vec posle 3 minuta igre..

Pet ofanzivnih skokova Cedevite, jer Jekiri, Poku i Bonga ne mogu nista da uhvate..

Std muke grobarske v stozice, uvek bolno za gledanje... teren po odvratnosti level nekad skolske sale novo mesto ili kod necastivog u zelji...

Nick baca cigle i na ziceru..

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ono šte je bila čitulja u politici to je sad oproštaj na soc mrežama

pogotovu ako su u pitanju javne ličnosti

ako možeš da se slikaš sa međedom možeš i da uputiš dve reči za poslednji pozdrav

OK kontam logiku. Moj problem je sto mi je taj aspekt deljenja svega i vacega sa socijalnih mreza bljak, ali ima i gorih stvari, no ne pripadaju ni ovoj situaciji, ni samom topiku.

Edited by Moonwalker

šejkara brt

ziga

kako li su videli onaj prestop

Priznali trojku laugh

Lagano. Penjaroja. Da se podesimo za ABU skroz i to je to.

Edited by DCI Banks