April 14Apr 14 Nikad Zeljko nije sekao zbog promasenih otvorenih suteva, sekao je zbog nekog nerezonskog silovanja/soliranja u napadu i zbog nezalaganja u odbrani.
April 14Apr 14 Svaki normalan trener tako rezonuje. Koliko puta čuješ na tajm autu nešto tipa "šutni je kad si sam, jebote..."Otvoren šut je dobar šut. Ali nezalaganje u odbrani i neki fejd avej preko ruke, od toga pizde treneri. Ja ne znam ni jednog ko to voli.
April 14Apr 14 2 minutes ago, JPM said:Svaki normalan trener tako rezonuje. Koliko puta čuješ na tajm autu nešto tipa "šutni je kad si sam, jebote..."- pa fta ti mifliš da si slučajno famima i ta trenerska škola
April 14Apr 14 Ima, ne sporim. Ipak, jako je malo baš ciglara da ih toliko ostavljaju same svi. Ne dešava se to više često, danas ide ka tome da i centri šutiraju trojke.
April 14Apr 14 20 minutes ago, goofs said:Nikad Zeljko nije sekao zbog promasenih otvorenih suteva, sekao je zbog nekog nerezonskog silovanja/soliranja u napadu i zbog nezalaganja u odbrani.Treneri nikada ne pizde zbog promasaja. Ali ce, osim ovog sto si napisao, svi da pizde zbog nekoriscenja malih faulova ili pravljenje malog faula tek na sutu ili pomaganja sa igraca koga ne smes nikako da ostavis samog. Evo pre neki dan Aleksa vise puta bespotrebno pomagao ostavljajuci Beauboisa samog koji je to kaznio trojkama, da je Berta popizdeo i drao se na njega na srpskom. A tek trener da se ne dere, pa se onda neko buni sto Zeljko silji patku na Aleksi. Pa kad donosi kretenske odluke na terenu..
April 14Apr 14 2 hours ago, garmonbozia said:musaGledao sam ga u podkastu kod onih južnoprugaša, em je mnogo kul, em liči na original grobara po definiciji, ludi smo ako ga jednom ne dovedemo
April 14Apr 14 8 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ostoja drzi govor Duletu Govori o njegovoj velicini i sta je sve dao Partizanu, ali zaboravio da spomene da nije mogao da dodje da gleda svoj klub ako ne plati kartu..on i ono ćaci govno Krstićbaš za puke
April 14Apr 14 28 minutes ago, goofs said: i ono ćaci govno Krstićkrle je uspeo i da fleksuje kroz storiju kako bi igrao sa slomljenom rukom
April 14Apr 14 2 hours ago, April said:Gledao sam ga u podkastu kod onih južnoprugaša, em je mnogo kul, em liči na original grobara po definiciji, ludi smo ako ga jednom ne dovedemoneverovatno kolika razlika kakav je privatno i na terenu, slično kao kampaco.
April 15Apr 15 21 hours ago, Jimmy Kowalski said:Treneri nikada ne pizde zbog promasaja. Ali ce, osim ovog sto si napisao, svi da pizde zbog nekoriscenja malih faulova ili pravljenje malog faula tek na sutu ili pomaganja sa igraca koga ne smes nikako da ostavis samog. Evo pre neki dan Aleksa vise puta bespotrebno pomagao ostavljajuci Beauboisa samog koji je to kaznio trojkama, da je Berta popizdeo i drao se na njega na srpskom. A tek trener da se ne dere, pa se onda neko buni sto Zeljko silji patku na Aleksi. Pa kad donosi kretenske odluke na terenu..kraci off na temu malih faulova, tj. podtipa istih od kojih mi se dize kosa na glavi gledajuci evropske utakmice - promena poseda, drpanje zastagod i automatski dizanje dva prsta uvedite jebeni transitional foul rule kao u nba, da ne gledamo trenerska proseravanja koji su od malih faulova napravili citavu nauku, a dok novinari zadivljeno samo sto ne bacaju drkice komentarisuci tako "pametne" faulove