Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Nikad Zeljko nije sekao zbog promasenih otvorenih suteva, sekao je zbog nekog nerezonskog silovanja/soliranja u napadu i zbog nezalaganja u odbrani.

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Svaki normalan trener tako rezonuje. Koliko puta čuješ na tajm autu nešto tipa "šutni je kad si sam, jebote..."

Otvoren šut je dobar šut. Ali nezalaganje u odbrani i neki fejd avej preko ruke, od toga pizde treneri. Ja ne znam ni jednog ko to voli.

2 minutes ago, JPM said:

Svaki normalan trener tako rezonuje. Koliko puta čuješ na tajm autu nešto tipa "šutni je kad si sam, jebote..."

- pa fta ti mifliš da si slučajno fam

ima i ta trenerska škola

Ima, ne sporim. Ipak, jako je malo baš ciglara da ih toliko ostavljaju same svi. Ne dešava se to više često, danas ide ka tome da i centri šutiraju trojke.

ma naravno, ovo je samo muta nikolić

20 minutes ago, goofs said:

Nikad Zeljko nije sekao zbog promasenih otvorenih suteva, sekao je zbog nekog nerezonskog silovanja/soliranja u napadu i zbog nezalaganja u odbrani.

Treneri nikada ne pizde zbog promasaja. Ali ce, osim ovog sto si napisao, svi da pizde zbog nekoriscenja malih faulova ili pravljenje malog faula tek na sutu ili pomaganja sa igraca koga ne smes nikako da ostavis samog. Evo pre neki dan Aleksa vise puta bespotrebno pomagao ostavljajuci Beauboisa samog koji je to kaznio trojkama, da je Berta popizdeo i drao se na njega na srpskom. A tek trener da se ne dere, pa se onda neko buni sto Zeljko silji patku na Aleksi. Pa kad donosi kretenske odluke na terenu..

i kuzma u duksu luka&kuzma

kakav pajser

fpalm

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

- pa fta ti mifliš da si slučajno fam

lolollolol

Ugusicu se

2 hours ago, garmonbozia said:

musa

Gledao sam ga u podkastu kod onih južnoprugaša, em je mnogo kul, em liči na original grobara po definiciji, ludi smo ako ga jednom ne dovedemo

8 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Ostoja drzi govor Duletu puke

Govori o njegovoj velicini i sta je sve dao Partizanu, ali zaboravio da spomene da nije mogao da dodje da gleda svoj klub ako ne plati kartu..

on i ono ćaci govno Krstić

baš za puke

28 minutes ago, goofs said:

i ono ćaci govno Krstić

krle je uspeo i da fleksuje kroz storiju kako bi igrao sa slomljenom rukom

2 hours ago, April said:

Gledao sam ga u podkastu kod onih južnoprugaša, em je mnogo kul, em liči na original grobara po definiciji, ludi smo ako ga jednom ne dovedemo

neverovatno kolika razlika kakav je privatno i na terenu, slično kao kampaco.

21 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Treneri nikada ne pizde zbog promasaja. Ali ce, osim ovog sto si napisao, svi da pizde zbog nekoriscenja malih faulova ili pravljenje malog faula tek na sutu ili pomaganja sa igraca koga ne smes nikako da ostavis samog. Evo pre neki dan Aleksa vise puta bespotrebno pomagao ostavljajuci Beauboisa samog koji je to kaznio trojkama, da je Berta popizdeo i drao se na njega na srpskom. A tek trener da se ne dere, pa se onda neko buni sto Zeljko silji patku na Aleksi. Pa kad donosi kretenske odluke na terenu..

kraci off na temu malih faulova, tj. podtipa istih od kojih mi se dize kosa na glavi gledajuci evropske utakmice - promena poseda, drpanje zastagod i automatski dizanje dva prsta fur

uvedite jebeni transitional foul rule kao u nba, da ne gledamo trenerska proseravanja koji su od malih faulova napravili citavu nauku, a dok novinari zadivljeno samo sto ne bacaju drkice komentarisuci tako "pametne" faulove puke

čitam džabarijev intervju za bb sphere

on dečko ozbiljno nije u vinklu