April 10Apr 10 16 minutes ago, pbg12345 said: ih/nasBaš juče dok sam razmišljao o Duletu setio sam se tebe
April 10Apr 10 Forumski refren kojim ispracamo pobede KKP u novije vreme je "mlin mleje". Ali u Duletovo vreme to je bilo ono "nije se Dule ni oznojio". Ko je originalni autor fraze, zna li se?
April 10Apr 10 1 hour ago, holden kolfild said:juce sa kolegom pricam, takvi izumiru, nazalost.on i bozo koprivica u par nedelja.ne mogu da se setim nikoga ko je ziv i u javnom prostoru sa ponosom istice pripadnost jugoslovenskoj ideji.Nisam javna licnost ali sa ponosom isticem dve omiljene titule..ovako izgleda lice moje torbice
April 10Apr 10 3 hours ago, kralj said:Udju je u nekom medijskom teranju, pojma nemam u čemu je reč, ali je nešto veliko.Mogu da ga citam, ali nikako da ga gledam i da ga slusam. Ta faca i taj nacin izgovora - dodje mi da ga drknem kolima
April 10Apr 10 Totalni debili sa Arene ladno prekidaju Da volim crno bele da bi pustili izjavu Saše ObradovićaEj bre
April 10Apr 10 Očekivao sam malo bolju koreografiju za Duleta, umesto 20k postera. Čak ni slika nije najsrećnija jer iza Duleta se vidi neki rendom lik koji odvlači pažnju