April 10Apr 10 I Ok..sve na stranu..Nikola Milutinov...koji je kurac tom coveku ?Odrastao je dve zgrade od mene..nije nikada delovao da ce biti frajercina...onaj koji okupi ekipu i obrce ture..Ali ovo je nejasno.
April 11Apr 11 14 hours ago, April said:Obratite pažnju koliko nedostaje Džekiri.Ja se iskreno nadam da Joan tempira formu za ABA pjej of. U Evroligi smo OBAVILI svoj posao. Edited April 11Apr 11 by DCI Banks
April 11Apr 11 Tanaskovic, Zofri, Karlik ( za tolike pare) .... bukvalno je sve bilo bez da je pitan Penjaroja i mislim da je poprilicno nezadovoljan ( ko ne bi bio)... Nemam nista protiv svih tih imena ali moras da ispostujes trenera i da se i on nesto pita, po meni vise nego zasluzio covek ... Edited April 11Apr 11 by Geo slovo
April 11Apr 11 ma koliko gotivio žofrija, red je da se poserem limaru u ustajebo ga miško ražnatovići njega i jovana
April 11Apr 11 Kada je Ostoja krenuo da previ direktne dilove sa Miskom zaobilazeci Zeljka i Savica, tek trener ranga Penjaroje nema sta da trazi u odlucivanju..
April 11Apr 11 pa šlihta se navijačima, kao žofri kapiten, bogdan se vraća, a sve da bi sebi omogućio “reizbor”mada naslućujući kakva je džukela ne bih se iznenadio nekom cirkusu povodom toga