Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Svidja mi se kako Miltona pazljivo uklapa da sam dobija samopouzdanje ali i da shvati zasto je ostao na klupi posle ozbiljnih fejlova u odbrani.... Ako uspe jos da nadje Woshu pravu ulogu i da ne noramo da zvisimo samo od Sterlingove inspiracije, imacemo zajeban napadacki potencijal za zavrsnicu ABA ..

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

21 minutes ago, Geo said:

imacemo zajeban napadacki potencijal za zavrsnicu ABA ..

Imacemo, svakako - ili cemo nekog zajebati, ili ce nas taj potencijal zajebati.

Nije nam nepoznato.

fantom

Sterling je i dalje enigma. Kad igra Wash, Sterlinga nema nigde. Kad igra Milton, Sterlinga opet nema. Potrebno je da ostane jedini trpač da bi poludeo i proigrao.

Ja bih ipak Nenu Dimitrijevića, stabilniji je od ovih oćupiškim-nećupiškim.

36 minutes ago, April said:

Sterling je i dalje enigma. Kad igra Wash, Sterlinga nema nigde. Kad igra Milton, Sterlinga opet nema. Potrebno je da ostane jedini trpač da bi poludeo i proigrao.

Ja bih ipak Nenu Dimitrijevića, stabilniji je od ovih oćupiškim-nećupiškim.

Pa sigurno ne odgovara kombinacija kada Wasington pokusava da igra pleje a Sterling na dvojci, odnosno to je zagarantovana katastrofa ... Govorim da se njih dvojica menjaju u zavisnosti od trenutnog voljnog momenta i suterske veceri ... Ne svidja mi se kada je Sterling svestan da je nezamenljiv i da jednostavno mora da igra. Niko ne moze da me iznervira kao on sa preglupim odlukama( posebno u kontranapadu) ali opet mnogo ga postujem, jer ruku na srce covek je odigrao bukvalno sve utakmice dve godine za redom bez odmora i to najvesce po 30+ minuta.... a to retko ko spominje u analizama ( mislim na podkast strucnjake)

1 hour ago, Geo said:

Pa sigurno ne odgovara kombinacija kada Wasington pokusava da igra pleje a Sterling na dvojci, odnosno to je zagarantovana katastrofa ... Govorim da se njih dvojica menjaju u zavisnosti od trenutnog voljnog momenta i suterske veceri ... Ne svidja mi se kada je Sterling svestan da je nezamenljiv i da jednostavno mora da igra. Niko ne moze da me iznervira kao on sa preglupim odlukama( posebno u kontranapadu) ali opet mnogo ga postujem, jer ruku na srce covek je odigrao bukvalno sve utakmice dve godine za redom bez odmora i to najvesce po 30+ minuta.... a to retko ko spominje u analizama ( mislim na podkast strucnjake)

Misliom da svim našim šuterima treba izvesno vreme da uđu u tekmu i da se s tim mora računati - Željko ih je sekao posle svake greške(sem privilegovanog Pantera) i nisu uvek uspevali da prevaziđu tu uvodnu fazu. Penja ih pušta jer je učvrstio defanzivu, tako da par promašaja može da kompenzuje odbranom.

Uzgred, jesi bio na tekmi juče?

Neki Talijani javljaju da smo poslali ponudu Armoniju Bruksu, 4.4 miliona dolara na dve godine

Niti je Zeljko sekao, niti Penja pusta.

Mislim da Penjaroja ima neke nazovimo " postene" petorke, odnosno da mu je na prvom mestu da igraci ispostuju zadatke u odbrano i valljda je onda i opustenije u napadu ( imena nisu toliko bitna) ... Tako da smo neretko vidjali petorke tipa Kalates, Lakic, Radanov,Pokusevaki i Dzekiri i drzao ih je poprilicno, jer su uneli energiju i okretali utakmicu.

@April Ne nisam bio u Ljubljani juce ... U stvari nisam nikada u toj rvorani😊

Edited by Geo

On 12. 4. 2026. at 11:02, johan nagel said:

Увек за Жофрија, да вратимо мало идентитет клубу. Сетимо се коментара кад год се помињао Калатес, па се испоставио као неко ко још увек може доста тога да пружи.

Жофри као трећи центар бомба, као други свакако проблематично, посебно ако би трећи био некакав Милетић. Али нпр Бруно, Џекири, Жофри бомбоница, или ако би углавили Веселог некако уместо Џекирија мада је и он брат.

Fernando je dečko prenapaljen i sa manjkom košarkaške inteligencije, ja nikad ne znam šta će da uradi, faulovi na pola terena ili u poslednjoj sekundi napada su kao dobar dan, preuzimanja često pogubna. Tonje je mnogo pouzdaniji centar od njega, više bih voleo da on ostane, ali njemu ističe ugovor a Brunu ne. Ne znam da li može Bruno da se sredi, sličan je bio Matijas kad je došao, više od pola godine je trajalo dok nije počeo da bude više koristan nego štetan. Plus teško da će Tonje ikada igde u Evroligi biti prvi centar.

Ostoja drzi govor Duletu puke

Govori o njegovoj velicini i sta je sve dao Partizanu, ali zaboravio da spomene da nije mogao da dodje da gleda svoj klub ako ne plati kartu..

ChatGPT govor.

Pre njega bili Sinan Gudžević, Vida Ognjenović, Peca Popović i Nenad Krstić.

Neka ti je pokoj dusi, Generale, i da - sve ce se ovo jednom lane zvati!

Poslednji pozdrav od jednog ciganina sa dna kace...

Odmori se napaćeni čoveče!

20 hours ago, Geo said:

Mislim da Penjaroja ima neke nazovimo " postene" petorke, odnosno da mu je na prvom mestu da igraci ispostuju zadatke u odbrano i valljda je onda i opustenije u napadu ( imena nisu toliko bitna) ... Tako da smo neretko vidjali petorke tipa Kalates, Lakic, Radanov,Pokusevaki i Dzekiri i drzao ih je poprilicno, jer su uneli energiju i okretali utakmicu.

@April Ne nisam bio u Ljubljani juce ... U stvari nisam nikada u toj rvorani😊

Ne sećam se od silnih podkasta i intervjua koje sam gledao ko je to tačno izjavio. Mislim Barcokas, ali nemoj me držati za reč. Nešto u fazonu da se u odbrani kupuje sloboda u napadu. Ili ako se u odbrani ne trudiš, nemaš pravo da trošiš lopte u napadu. To se naravno ne odnosi uvek na sve igrače u ekipi, neki imaju slobodu u napadu kao prve opcije, ali kapiraš poentu.

Kroz defanzivu se "kupuje" samopouzdanje u napadu. Zato retko kada ofanzivne ekipe odnose titule, jer kad se stisne guzica, u plej ofu, u polufinalu, finalu...tada je važno ko se baci za loptu, ko hasluje na box outu i slično.