April 10Apr 10 Uvek imaju nekog Milaknisa, Ulanovasa i slične likove koji umeju iritantno da tovare ove nase
April 10Apr 10 Svi na bunikama sem KarlikaZaista bih voleo bez Sterlinga i Miltona da pocnemo narednu sezonu
April 10Apr 10 https://x.com/i/status/2042678687414292528Ipak je ovo najvazniji moment veceras. Jebo sve oatalo
April 10Apr 10 Dobiše nas boljim šutom i skokovima. Nisu nam dali mnogo čistih šuteva. Još jedna vrlo loša partija Sterlinga. A za defanzivne skokove falio Džekiri.
April 10Apr 10 34 minutes ago, April said:Obratite pažnju koliko nedostaje Džekiri.Meni nedostaje mnogo i Wasington, mnogo znaci da ne zavisimo samo od toga kako se probudio Sterling to jutro ...
April 10Apr 10 1 minute ago, Geo said:Meni nedostaje mnogo i Wasington, mnogo znaci da ne zavisimo samo od toga kako se probudio Sterling to jutro ...Kad se vrača brat Dwayne
April 10Apr 10 Valjda treba za Baskoniju da bude spreman ali mozda sacekaju plejof ABA da ne rizikuju ... Vise me interesovalo to oko Karlika
April 10Apr 10 1 minute ago, Geo said:Valjda treba za Baskoniju da bude spreman ali mozda sacekaju plejof ABA da ne rizikuju ... Vise me interesovalo to oko Karlikaobjavio klub po završetku takmice
April 10Apr 10 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:objavio klub po završetku takmiceKakvi govnari sto ovo objavljuju veceras. Oterati bagru iz kluba je prioritet..
April 10Apr 10 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:objavio klub po završetku takmicePa juce sam ovde postavio onih 99% i tacne cifre, zelim da ovaj forum uvek ima prvi "vest"... 😌p.s. Wosh danas okacio na storiju instagrama kako trenira i po meni deluje spremno skroz ... Edited April 10Apr 10 by Geo
April 10Apr 10 1 minute ago, Geo said:Pa juce sam ovde postavio onih 99% i tacne cifre, zelim da ovaj forum uvek ima prvi "vest”…😌znam, ovo je samo zvanična potvrda toga